Continental

Orase: Arad, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2019 o cifră de afaceri de 44,5 miliarde de euro și are în prezent peste 233.000 de angajați în 59 de țări și piețe. În 2021, compania aniversează 150 de ani de la înființare.

 

Toate cele 5 arii de activitate Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener într-un joint-venture în Iași şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2019, aproximativ 20.000 de angajaţi, din care o treime sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

 

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.

 

 

Locaţii Continental în România
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

career-auto-sibiu@continental-corporation.com
 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

jobs_cap@conti.de
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro
 

ContiTech Thermopol Romania SRL

Zona Industrială Nădab nr. 7, 315101 Chişineu-Criş, Arad

T. 004-0257-307-900
 


Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

Continental Entry Training Program este un program de training intensiv, dedicat în special absolvenților de facultate și masteranzilor motivați să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe în domeniul dezvoltării software-ului pentru produse automotive, cât și de perspectiva de a lucra în cadrul companiei noastre. Vă propunem 2 specializări: programare a sistemelor încorporate şi programare orientată pe obiecte.
 

Principalele beneficii pe care le aduce acest program participanților sunt:

 • Îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul dezvoltării software-ului;
 • Gamă variată de exerciții practice și proiecte;
 • Interacțiunea cu traineri experimentați din cadrul companiei noastre;
 • Remunerare pe toată perioada participării la programul de training;
 • Oportunitatea de a lucra în cadrul companiei noastre imediat după încheierea cu succes a programului de training.

Continental Entry Training Program are loc in locaţiile noastre din Timişoara şi Iaşi. Selecția se va face în baza unui test care va cuprinde noțiuni din C și microcontrolere sau C++, și întrebări de logică și de personalitate.

Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru.De ce să alegi Continental?


 

 
Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa

Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader
Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației.


 OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer
 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader
O echipă de profesioniști, tânără şi veselă
 

Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.
Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.

SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

         
             

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.

RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader

 
Programul de Manufacturing Trainee
este un program de 18 luni care te va introduce în lumea anvelopelor,  printr-o activitate de job-rotation în toate departamentele companiei, pentru a întelege procesul de colaborare dintre acestea.

Ce presupune programul?
 • Un mentor alocat care te va ajuta să te integrezi ușor în program și în echipele de lucru;
 • Introducere în procesele de producție, tehnologiile cauciucului, fluxul materialului și componentele pentru a obține cunoștințe operaționale aprofundate despre procesul de producție;
 • Integrare și evaluare prin experiențe practice: proiecte de fabricație / inginerie în cadrul uzinei;
 • Implicare locală dar și regională prin colaborarea cu ceilalți trainee din alte locații;
 • Expunere pentru 1/2 lună la departamentul de marketing și vânzări al companiei pentru a obține un overview complex asupra business-ului și a înțelege care sunt responsabilitățile acestui departament;
 • Experiență cu vânzarea directă la un magazin de anvelope în timpul vizitelor clienților;
 • Program de lucru de 8h, dar și flexibil în funcție de nevoie;
 • În ultimele 6 luni ale programului trainee-ului îi este alocată o poziție vacantă în fabrică (în zona de producție sau calitate).
Ce avantaje ai ca și trainee în cadrul Continental?
 • Program de integrare într-o echipă profesionistă, tânără și dinamică;
 • Salarii competitive (bazate pe performanță);
 • Beneficii de sanatate (asigurări private de sănătate și de viață, activități sportive etc.);
 • Oportunități de dezvoltare profesională (în domeniul tehnic și managerial);
 • Program de lucru flexibil;
 • Stabilitate;
 • Mediu de lucru internațional și posibilitatea de a călători;
 • Pachet de relocare pentru nerezidenții din Timișoara.

Profilul unui trainee la Continental:
 • Să aibă un background universitar în inginerie (mecanică, industrială, chimică, electrică);
 • O persoană cu experiență interculturală obținută prin stagii internaționale sau în timpul semestrelor la o universitate din străinătate;
 • Să dețină abilități interpersonale și de comunicare puternice;
 • Abilitate puternică în gândirea analitică / structurată;
 • Vorbește fluent limba engleză.
Aplică acum la programul de Manufacturing Trainee


Majoritatea studenților în ani terminali, se întreabă: “Și acum ce fac? Unde mă angajez?”. La Continental, am luat în cosiderare gândurile voastre și astfel am creat un program cu o expunere internațională pentru tinerii cu potențial mare. Acest program îți va crea o perspectiva unică și de amploare față de orice altă poziție pe care o poți ocupa ca proaspăt absolvent. Ești pregătit să creezi un impact?

Ca Manufacturing Trainee ai posibilitatea să înveți de la început specificul unui mediu de producție. Îți lărgești orizonturile culturale colaborând cu oameni talentați din întreaga lume. Jobul oferit la finalul programului va fi cadrul perfect să pui în valoare competențele dovedite pe parcursul programului.

Haideți să vedem ce au de spus colegi de ai noștri care au terminat acest program de trainee.

Denis Radu:

De Continental și despre programul de Manufacturing Trainee aflasem la un târg de joburi. Doream o poziție de început care să-mi formeze o vedere cât mai amplă asupra activității unei companii și să pot lucra într-o echipă internațională.” povestește Denis Radu despre începuturile lui ca Manufacturing Trainee la fabrica de anvelope din Timișoara.

Întreg parcursul de la candidat la angajat a început cu interviuri cu echipa locală din Timișoara și cu cea centrală din Hanovra. Ultima etapă a fost și cea mai interesantă: Assessment Center. Doar experiența câștigată în urma procesului de recrutare este motiv să recomand cu mare drag oricărui candidat să aplice pentru acest program.”

Ce mi-a plăcut la experiența de Manufacturing Trainee? Din numeroasele lucruri ce mi-au plăcut, mă opresc la următoarele două: am avut ocazia să lucrez în toate departamentele atât la nivel local, cât și la sediul din Hanovra. Este o șansă foarte bună de networking și poți cunoaște totodată foarte clar rolurile fiecărui department. Asta te ajută mult în alegerea următorilor pași în carieră la finalul programului.

De asemenea, mai mult ca sigur vei ieși din zona de confort. Provocările programului Manufacturing Trainee vin în diverse forme: proiecte locale și centrale, colaborări cu echipe formate din peste 10 nationalități. Toate aceste „challenge-uri” sunt un prielnic mod să te dezvolți pe plan profesional, dar și personal.”

Dacă îți plac provocările și te încântă posibilitatea să lucrezi cu oameni din toate colțurile lumii, atunci cred cu sinceritate că poziția de Manufacturing Trainee este un început ideal pentru cariera ta.”
 

Silviu Bulza:

„Pe lângă faptul că era o poziție axată pe dezvoltarea competențelor necesare integrării cu succes în companie, cel mai mult mi-a stârnit interesul caracterul internațional al postului, unde se pot căli abilitățile de comunicare în cadrul unor experiențe de colaborare cu persoane din alte țări. În acel an am fost aproape 1000 de aplicanți, așa că procesul de selecție a fost îndelungat. Spre surprinderea și încantarea mea, am aflat că sunt candidatul final, ceea ce a însemnat un ultim interviu la Hanovra, cu coordonatorul global al programului. Atunci am realizat atenția și importanța acordată acestui program în cadrul companiei.

La început m-am simțit intimidat de anvergura fabricii și a operațiunilor care au loc. În primele luni am petrecut câte o săptămână în fiecare arie, ceea ce m-a ajutat enorm să înteleg fluxul producției și terminologia inițial copleșitoare a activităților. După perioada de integrare am primit propriile proiecte în cadrul fabricii, urmate apoi de un stagiu de șase luni la sediul central de la Hanovra, alături de colegii Manufacturing trainee din alte fabrici de anvelope din lumea Continental.”

Cam așa își amintește Silviu Bulza începutul de carieră la Continental ca Manufacturing Trainee. Ce i-a plăcut cel mai mult la această experiență? „Cel mai mult mi-a plăcut stagiul de pregătire și proiecte din Hanovra. Grupul de lucru din care am făcut parte a fost de departe cea mai diversă și multiculturală echipă de-a lungul întregii mele activități profesionale. O glumă recurentă era că avem în echipă oameni de pe fiecare continent, mai puțin Australia și Antarctica. A fost o experiență deosebită: la șase ani și mii de kilometri distanță înca mai păstrăm legătura.”

Te-am motivat îndeajuns de mult astfel încât să aplici?

Nu mai aștepta. Aplică acum în cadrul programului!


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
Global HR Senior Systems Operations Consultant - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The role "Global HR Senior Systems Operations Consultant", as part of Global People Services - HR Systems Operations, is central for sustaining and enhancing continuous improvement and operations for our global processes and systems.

Your core responsibilities and tasks will be:[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Maintenance Engineer responsible for HVAC - Tire division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Ensures the necessary steam, compressed air, vacuum, cooling water, HVAC system for production in the highest efficiency conditions;
* Monitors the consumption of steam, vacuum, chilled water, compressed air, well water and cooling water, that they are aligned to[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
eXplore Tires Manufacturing Trainee - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta

Job description

Local functions in the Plant* Introduction to technologies and machines in PLT/CVT Plant - department rotation, a deeper introduction to plant operation;
* Introduction to production processes, Rubber Technologies, Material's flow and Components in order to [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
HR Recruiting Internship - Tires Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* Manage candidate database;
* Give feedback to candidates involved in the recruitment process;
* Manage candidates on the Continental online recruiting platform;
* Generate and update specific reports;
* Overall support in other activities of the Recru[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
IT Consultant for Active Directory - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Consulting and 3rd Level Support for Active Directory, Azure AD and Federation Services for all internal customers in Continental;

- Assist customers in implementing Active Directory services or linking their services to Active Directory;

- Analysis, evaluatio[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Algorithm developer for ADAS Computer Vision - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Algorithm developer for ADAS Computer Vision (3D reconstruction).

We develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take acti[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Algorithm developer for ADAS Computer Vision - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or even steer[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship Algo Testing - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Advanced Driver Assistance Systems department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful pro[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship Algorithm Testing - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

The Advanced Driver Assistance Systems department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful processing elements that a[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software developer for ADAS Computer Vision - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Software developer for ADAS Computer Vision (3D reconstruction) - TSR

We develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software developer for ADAS Computer Vision - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Software developer for ADAS Computer Vision (3D reconstruction).

We develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actio[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
HR Global DLA mySuccess - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about digital solutions? Join our growing and ambitious Global HR System Operations Team! This role is part of Continental's Corporate HR Team and works in collaboration with partners from the entire organization.

Job description:* Consult and coach internal [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
IT Consultant for Messaging - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Manage and coordinate global Outlook/O365 related activities and projects, such as Outlook deployments and operational client enhancements, in alignment with our internal customers;

- 3rd level support tasks for messaging related topics, knowledge sharing with 1st a[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Reliability Test Technician - QL TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them.MWe simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the tests[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Quality Manager for ADAS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the Quality team, our main goal is to ensure the robustness of applications delivered to production.

QMSW is part of the project team, but reports independently from the SW project management, ensuring objective audits, reviews and compliance of the work products w[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship Algorithm Developer - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Advanced Driver Assistance Systems department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful pro[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
System Engineer for Advanced Driver Assistance Systems - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:Advanced Driver Assistance Systems provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance and helping to avoid them. We are developing innovative intelligent sensors based on the newest camera, laser and radar technologies in automotive elect[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Student for NPM Purchasing HUB Romania - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:* Support for NPM Purchasing Department in different projects;
* Responsible for Purchase Orders tracking;
* Support for acquisition process: send RFQs (Request for Quotation) and analyze offers;
* Support for Vendor Master Data maintenance and Material Da[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Fisa postului:* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp;
* Cunostinte de citire a schemelor electrice/electronice;
* Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata);
* Tmbunatatire scrap, FPY, do[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Hardware Engineer for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With the ever-increasing digitalization, displays are becoming THE key differentiator of modern vehicle interiors and are the most important interface for the interaction of driver and vehicle. Changed user demands and new technologies enable novel interior cockpit designs. With our broad technic[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Functional Safety Manager for HUD - VNI HMI

full-time 1 - 5 ani experienta

To put it simply, a HUD is a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to navigation and much more[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Embedded Test SW developer for VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be part of the team that builds the cars of the future?

If the answer is yes, then this is the opportunity for you! Main challenge: crafting test software that enables hardware testing and manipulation of a wide range of peripherals (GPIO, Communication, stepper motors, illum[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Sales Analyst BU CCN - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a sales analyst, you will manage the short and long term sales planning process and sales forecast analysis for the assigned customers, reflecting the latest market information as well as internal operational factors. Based on experience, the role can be enhanced including a coordination role [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship Project Administration Support for VNI HMI - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Would you like to put your knowledge into practice in a dynamic, multicultural environment? As a student in our team, you will:

Job description:* Assist with various activities related to project tracking and reporting;
* Collect, centralize & check received data, and p[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Custom & Transport Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Product Test Manager for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

In HMI (Human Machine Interface) we take care that the drivers and passengers are optimally informed and can control functions in a user friendly way. Developing solutions from instrument clusters, head-up displays and displays solutions, through to control panels, central input devices, and morp[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Test Engineer Product Launch - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Test Engineer Product Launch you must take care that the products developed in our R&D center are transferred towards the Continental production lines, located all over the world. To have a successful transfer, you have to create detailed specification's containing information's about wh[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Customer Logistic Specialist for FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the ve[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

If you are still a student you can find the opportunity to develop yourself in a professional environment in our logistic team.

Our intern will provide support for:* placing orders in SAP;
* maintaining database;
* reports preparation.


We are searching for [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Quality Engineer - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

In the quality team, our main goal is to ensure the robustness of applications delivered to production. Being a member of the project team, you will provide support in terms of planning and tracking the quality assurance activities, perform audits and moderate reviews, support the investigations [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Security & Privacy Tester VNI CE TSR Systems

full-time 0 - 1 an experienta

Who we are?

Young and passioned system engineers and system testers team, working with the latest wireless technologies (UWB, BLE and NFC), to create the most secure access and start systems on vehicles.

What we do?

We analyze and identify the weak points in vehicle functions wi[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Security & Privacy Analyst - VNI CE TSR Systems

full-time 0 - 1 an experienta

Who we are?

Young and passioned system engineers and system testers team, working with the latest wireless technologies (UWB, BLE and NFC), to create the most secure access and start systems on vehicles.

What we do?

We analyze the system concept holistically and systematically, [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
SQM Cost recovery coordinator - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship for System Application - VNI CVS - TSR

practica 0 - 1 an experienta* Definition of stakeholder needs;
* Transformation of stakeholder needs into stakeholder requirements;
* Transformation of stakeholder requirements into system requirements;
* Use cases definition;
* Define system requirements;
* Define system requirements to successive[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Scrum Master SW - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a genuine servant leader to protect, shield and help our Agile Team. She/He will be forever named Scrum Master :) Her/His tasks will be:* Help the team to become self-managed and self-organized;
* Remove impediments;
* Shield team from external interference[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Manager German OEM - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The project manager drives, leads and manages a project within the specified time, budget and quality framework to the satisfaction of the customers, ensuring economic success for the company and profitability of the product over lifetime.

Job description:* Definition o[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Global HR Systems Operations Consultant - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The role "Global System Business Consultant", as part of Global People Services - HR Systems Operations, is central for sustaining and enhancing continuous improvement and operations for our global team processes and systems. Your core responsibilities and tasks will be:

Job description:

Continental Timisoara
06.05.2021
HR Training and Development Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are a passionate and motivated HR team. We are determined, joyful, dynamic and results oriented. We are looking for a colleague just like us, in the role of a HR Training and Development Specialist for our Continental Electronics Manufacturing facility in Timisoara.

The responsibilities [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
HR Administration Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are a passionate and motivated HR team. We are determined, joyful, dynamic,and results oriented. We are looking for a colleague just like us, in the role of a HR Administration Specialist for our Continental Electronics Manufacturing facility in Timisoara.* Receives the hiring off[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Senior Engineer for Android Audio Infotainment System VNI CE

full-time 0 - 1 an experienta

Would you like Hi-def surround sound experience of a concert in your car? Join our Audio team to put your stamp on the next gen cars. We are looking for a Senior Engineer for Android Audio Infotainment System You will have to do:* Create high quality code either in Java/C++/C# at pla[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
HW Designer Engineer for Camera, Radar and Lidar Sensors - ADAS

full-time 0 - 1 an experienta

In the Advanced Driver Assistance Systems department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful digital processing[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Manager for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our Engineering Location Timisoara we search for dynamic and motivated people to join our Human Machine Interface department. Core Responsibilities:

Job Description:* Setting project strategy and keeping the team aligned toward goal;
* Maintaining project timelines and [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Product Variant Manager - Product Owner for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

In HMI (Human Machine Interface) we take care that the drivers and passengers are optimally informed and can control functions in a user friendly way. Developing solutions from instrument clusters, head-up displays and displays solutions, through to control panels, central input devices, and morp[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Product Variant Manager Function Responsible for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

In HMI (Human Machine Interface) we take care that the drivers and passengers are optimally informed and can control functions in a user friendly way. Developing solutions from instrument clusters, head-up displays and displays solutions, through to control panels, central input devices, and morp[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Product Variant Manager - Developer for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

In HMI (Human Machine Interface) we take care that the drivers and passengers are optimally informed and can control functions in a user friendly way. Developing solutions from instrument clusters, head-up displays and displays solutions, through to control panels, central input devices, and morp[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Quality Engineer in Project (QMP-SW) for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Quality Team supports the project development teams concerning the fulfillment of the process and promotes the importance of quality. If you join us, you will witness and contribute to the step-by-step creation of commercial vehicle electronic components (instrument clusters, tachometers, con[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Embedded SW Developer for Digital Process Units - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Driving starts with ADAS. Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments. ADAS is a combination of electric systems that are focused on automating a[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Customer Project Manager for ADAS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Customer Project Manager (CPM) is the overall owner and leader of the project responsible for the overall planning, execution and delivery. He/she is responsible to ensure successful project completion according to project targets, within the agreed time schedule, according to budget and with[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Controller German OEMs - VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Project Controller is responsible for cost calculation, target costing, updating relevant systems with financial information and approval workflows and supports the Segment Controller and Quote/Project team in all commercial issues.* Product calculation for customer projects in Q[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Program Controller (2y contract) - CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Program Controlling is responsible for driving the future profitability of the business with detailed cost and price knowledge. The main goal is to understand, evaluate and track the development of the engineering costs, manufacturing costs and sales price and drive the achievement of the target [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Mobile Innovation Internship - TSR

part-time 0 - 1 an experienta

We're looking for creative, inventive and passionate students with good experience in various software technologies, who want the result of their work to stand out from the crowd and also want the comfort and empowerment offered by a company like Continental.

You will work in a skilled team[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Mechanical designer for HUD - VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta* Responsible for product design, CAD modeling, tolerance calculation, drawing and product structure (Mechanical BOM) creation of medium to high complexity projects according to defined guide lines.
* Responsible to validate design through various techniques (e.g collision chek )
* [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Global HR Systems Consultant SuccessFactors Learning - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about digital solutions? Join our growing and ambitious Global HR System Operations Team! This role is part of Continental's Corporate HR Team and works in collaboration with partners from the entire organization.

Job description:* Provide outstanding support[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Automation Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description:* PLC programming;
* Support and update of Production Equipment;
* Design, calculation, simulation of modules for production equipment in compliance to product specification;
* Participate at installation of the new equipment;
* Hardware production, eq[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Invest Controller HMI - CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As Invest Controller you will be part of multinational team of Invest controlling Area. You will have interfaces to the segments of the Business Unit, as well as to all internal functional areas with regards to the responsibilities:

Job description:* Monthly Reporting of Invest[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Segment Controller HMI - CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Prepare Segment Review with Business Unit head/ Segment head;
* Active checks of plant data entry in Fire before final Fire closure;
* Details for monthly variation, review of Controller's Letter;
* Investigate special impacts of the monthly result, spec[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Logistics Specialist for New Projects - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description:* Safeguarding the flow of information and materials in conjunction for new projects with the customer and external supply centers, with the aim of 100% customer supply in preserial phase, explicit orientation to customer requirements;
* Working on introduction of[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Facility Technician - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description:* Solve any corrective problem/request related to facility area in a professional way and with high quality;
* Checking and maintaining the location, building, equipment and infrastructure functionality and fills in the functionality parameters in the related docu[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship for SQM department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Developer for Telematics VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Commercial Vehicles and Services business unit with 20 years of experience in Timisoara is a word-wide leading location for commercial vehicles software development. We are developing a wide product portfolio for which we are searching a passionate and committed Software Developer to support us i[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Optical Test Engineer for Injection Molding - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

* Develop and launch of Test equipment for optical inspection for state of the art components ( mirror ) for Driver-assist products: Head-up Displays; * Implement the latest Manufacturing Execution System data transfer between test equipment and Continental Cloud; * Develop and implement state-of[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Smart Access Systems - Software Developer - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We handle the invisible What we do?

We develop software for Smart Access System for customers all over the world. We work closely with system & software requirements engineers, software architects and project teams to deliver a high-quality Smart Access functionality. We are a young and[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Integrator - Autosar - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job desciption:* Integration and configuration of Autosar automotive embedded C projects (AUTOSAR BSW Modules and RTE);
* Build and maintain a project development environments;
* Responsible for delivering a working and tested BSW product on project HW sample;
* Develop/p[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Manager for CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets. Engineering Competence:* Instru[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Quality Engineer - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

You will be part of an international team and you will work closely together with different colleagues from various departments. The position is within Total Quality Management - Governance and Regulations Team. The position requires:

Job description:* Manage all company rules [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Student Purchasing Support TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you PASSIONATE about the automotive industry? Are you DYNAMIC, SELF MOTIVATED and excellent in COMMUNICATION? JOIN our team and have a KEY ROLE in bringing to life the most INNOVATIVE automotive products and GROW with us in an open multicultural environment! Job description:* Sup[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Operations Equipment Project Manager for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Main purpose: Coordinate backend Equipment Project Management activities for new projects that are launched in parallel in more than one location to assure the same level of standardization respecting the project targets (quality, cost and schedule) and participate in product reviews (DfM, DfT an[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Experienced DevOps Engineer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

If you want to change the future of mobility, join our research and development center for the Vehicle Networking Information division in Timisoara. Our vision is that tomorrow's vehicle is always connected, user-friendly, comfortable and intelligent. Thus, we are looking for an experienced DevOp[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
New Product Launch Manager - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Category Purchaser Mechanical Components - Purchasing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Description* The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Responsibilities:
* Conducts market analysis,
* Update yearly strategy[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Sales Administration for Customer German OEM (m/f) VNI HMI TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Sales Administration for Customer Center German OEM (m/f) VNI HMI TSR:

As Sales Administration (m/f) for Business Human-Machine Interface (HMI) you are responsible for management of tracking and invoicing of tools and price setting for projects under own responsibility.

Job descriptio[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Technical Risk Assessment Moderator - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Create and maintain the Design FMEA/System FMEA or technical analysis (eg. FTA, FMEDA, DRBFM, DFA) in project;

- Create and synchronize the FMEA time schedule within project management;

- Organize and lead the FMEA moderation meetings;

- Support concept [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
HR Training Internship - Manufacturing TSR

temporar 0 - 1 an experienta

For our awesome HR Team we are searching for a passionate student who dreams to become an outstanding HR profesisonal!

His/her responsabilities will be:* Introducing feedbacks, presence list, test results for training center, reports;
* Effectiveness trainings check;
* [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Product Integrator for Head up Display - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

To put it simply, a HUD is a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to navigation and much more[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Automation Engineer for IE Central - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

- PLC programming;

- Support and update of Production Equipment;

- Design, calculation, simulation of modules for production equipment in compliance to product specification; - Participate at installation of the new equipment;

- Hardware production, equipment testing according t[..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
06.05.2021
Category Purchaser Printed Circuits Boards - Purchasing TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Performing sourcing decisions and assessing market situations and particular risks to business processes to avoid/prevent potential difficulties through appropriate countermeasures;
* Assigned supplier coach responsibility within global team (e.g. negotiation leader, strategy definiti[..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
06.05.2021
Homologation Engineer - ADAS TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description:

- Project management of worldwide radar homologation for ADAS sensors including new certification and recertification in coordination with international project teams;

- Consult project teams and relevant stakeholders within BU ADAS/Continental regarding Homologation/[..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
06.05.2021
Internship Team Assistant - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Apply for Manufacturing Trainee Program by Tire Division

full-time Student/Absolvent

[..]

Continental BUCURESTI
Cluj Napoca
Timisoara
Job national
06.05.2021
Market Analyst - BU ADAS CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Market Database maintenance and update;
* Market Intelligence inquiry handling;
* Market observation and newsletter creation;
* Company profiles creation;
* Business Development support;
* Ad-hoc requests.


Job requirements:

<[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Manager for CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets. Engineering Competence:* Instru[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Facility Technician - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Mechanical Engineer for FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

- Give input to the Manufacturing Concept for quote based on experience in production, lean principles, and robust processes; - Implementation of the equipment and processes necessary for the product; - Reports the project progress, participate in definition of corrective measures if deviating fo[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Engineering Internship - Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* Assists in structured problem-solving tasks/projects for industrialization challenges in the plant;
* Execute industrialization activities of new and experimental materials, products and processes;
* Ensure that internal KPIs are met on a consistent basis and[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Manager German OEM - VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The project manager drives, leads and manages a project within the specified time, budget and quality framework to the satisfaction of the customers, ensuring economic success for the company and profitability of the product over lifetime.

Tasks:* Definition of project [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Access Systems Software Developer VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* We develop software for Passive Access Start and Entry system for customers all over the world;
* We work closely with system & software requirements engineers, software architects and project teams to deliver a high-quality PASE functionality;
* We are [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Continental angajeaza Operator productie

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental Anvelope Timisoara cauta colegi primavara aceasta pentru intregirea echipei! Daca este de interes pentru tine, completeaza cu datele de contact formularul din anunt.[..]

Continental Arad
Resita
Timisoara
06.05.2021
Continental angajeaza Tehnician Mecanic sau Electrician

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental Anvelope Timisoara recruteaza primavara aceasta tehnician mecanic sau electrician! Daca este de interes pentru tine, completeaza cu datele de contact formularul din anunt.[..]

Continental Arad
Timisoara
Lugoj
06.05.2021
Junior Procurement Buyer NPM Purchasing- TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our Non Production Material HUB Romania we search for dynamic and motivated people to join our Procurement Center team, located in Timisoara. The purchasing specialists in our NPM HUB work passionately to provide high-quality purchasing support to internal customers, and bring added value to [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Team Assistant - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software developer for MS C# , .NET and MS/Oracle SQL - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Is the specialist in developing/maintaining high complexity software products in his technical domain.

- He/ She guides others in his/ her area of expertise in order to implement software products. Responsibilities:

Software Architecture

- Respon[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Junior Accountant (limited contract) - Tire Division

temporar 1 - 5 ani experienta

Job description* Registration of expense statements and related supporting documents;
* Registration of travel statements and travel documents made for travel;
* Chronological archiving of suppliers' and customers' invoices in accordance with procurement and sales journals, a[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Category Purchasing for Functional Plastic Parts - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Category Purchaser is actively supporting the Category Management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Purchasing responsibility for suppliers in Europe for customized Functional Plastic Components. Responsi[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Category Purchaser for Castings/Sintered Parts - Purchasing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Purchasing responsibility for suppliers for Castings and Sintered Parts in Europe. Responsibilities:

[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Mechanical Engineer Industrial Engineering - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Do you want to work with Automated Guided Vehicles, Collaborative Robots applications and new equipment in a strong team?

Our team is focused to bring high level of automation on our production lines and processes. We are looking for an experienced Mechanical engineer capable of designing, [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Senior Algorithm Developer for Advanced Engineering - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Advanced assisted and autonomous driving systems, are becoming areas with significant impact in our society and a technological sector with enormous growth potential. New emerging technologies in these areas will revolutionize our daily lives in terms of mobility comfort an[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship Mechanical Engineering - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship HR OC DM - TSR

practica 0 - 1 an experienta

We are looking for a part time (6 or 8 hours/day) Operations Center Student.

As Internship in the Operations Center you will:* Perform HR processes that work with employee data;
* Utilize software, databases and tools appropriately;
* Answer inbound phone calls;
* A[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship Hardware - CES (TSR)

practica 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Mechanical Project Leader CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Mechanical Project Leader. Portfolio:* Electronic Control Units: Connectivity applications, Telematic Units, Clusters, Displays, Head-up Displays, Multimedia Applications, Haptic Control, Comfort Cont[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship for Software Development - PSS - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate junior SW developer to join us.<[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Junior Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

- Collect, check and clarify financial data and information from the Business Unit locations;

- Prepare and review monthly consolidated financial results and implement monthly variance reporting as compared to budget / forecasts;

- Analysis and tracking of sa[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Reliability Functional Test Engineer - QL TSR

full-time 1 - 5 ani experienta* We simulate the real-life conditions that each automotive component must endure through induced vibrations, extreme climatic conditions, corrosion environments, etc. while observing it's behavior and performing functional tests.
* Our job is to make sure the tests are performed accord[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Fisa postului:* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp;
* Cunostinte de citire a schemelor electrice/electronice;
* Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata);
* Tmbunatatire scrap, FPY, do[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Quality Engineer in Project (QMP-SW) for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Quality Team supports the project development teams concerning the fulfillment of the process and promotes the importance of quality. If you join us, you will witness and contribute to the step-by-step creation of commercial vehicle electronic components (instrument clusters, tachometers, con[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Quality Engineer in Project (QMP) for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Quality Team supports the project development teams concerning the fulfillment of the process and promotes the importance of quality. If you join us, you will witness and contribute to the step-by-step creation of commercial vehicle electronic components (instrument clusters, tachometers, con[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:

- Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis;

- Devise methods an[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Sales Administration Specialist CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Participate in the Customer Demand Planning processes for the assigned segment:
* Volume review meetings set-up and moderation
* Maintenance of volumes, prices and projects master data into the official planning tools
* Sales forecast reporting
* Con[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Supply Chain Specialist (limited contract)- CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

* Responsible for the coordination of Business Unit material allocations in the production plants in order to avoid Continental or customer production line-down caused by material shortages;

* Decide about the necessity to change supplier's production planning and/or [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Architect for Vehicle Telematics Services VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Domain description: In vehicle Telematics Services: is a set of SW applications for passenger vehicles that offer a series of services for the end user, like:* eCall - automatic emergency call in case of vehicle crash;
* Stolen vehicle tracking;
* Remote Diagnosis - enables v[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Developer for Vehicle Telematics Services VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Domain description: In vehicle Telematics Services: is a set of SW applications for passenger vehicles that offer a series of services for the end user, like:* eCall - automatic emergency call in case of vehicle crash;
* Stolen vehicle tracking;
* Remote Diagnosis - enables v[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Developer - Embedded Electrical Mobility -VNI CE(TSR)

full-time 1 - 5 ani experienta

Future electrical cars development[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Developer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With 18 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Commercial Vehicles and Services (VNI CVS) business unit is the leading Software Development location world-wide in the area of Commercial Vehicles. With a customer portfolio consisting of all major European and Inter[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Category Management for Passive components - Purchasing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta* Definition of the supplier strategy and market analysis reflecting Business Units requirements and the developments on the global market;
* Performing sourcing, annual price and contract negotiations with Passive components suppliers with validity of prices, terms and conditions for a[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Financial analyst - BU Controller - Finance - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Prepare and verify monthly Profit and Loss Statement on Cost Center Level;
* Ensure monthly tracking of Investment and Headcount Vs. Budget/Forecast;
* Ensure monthly tracking of Productive Hours Vs. Budget/Forecast;
* Quarterly results presentations to [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Reliability Functional Test Engineer - QL TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- We simulate the real-life conditions that each automotive component must endure through induced vibrations, extreme climatic conditions, corrosion environments, etc. while observing it's behavior and performing functional tests.

- Our job is to make sure the tests a[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Senior Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Senior Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Economist Accounts Payable Support - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Automotive is establishing in Timisoara a Global Business Services center that will eventually perform accounting and purchasing activities for Contitech locations all over Europe. The center is going to be connected to specific plants and offices in different countries and regions an[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Einkaufsanalyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental grundete ein Global Business Service Center in Timisoara. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europe. Entsprechend den Anforderungen unserer Kunden in den Konzerngesellscha[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Kreditorenbuchhalter - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental hat ein globales Business Service Center in Timisoara eingerichtet. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europa. Entsprechend den Anforderungen unserer Kunden in den Konzern[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Debitorenbuchhalter - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental hat ein globales Business Service Center in Timisoara eingerichtet. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europa. Entsprechend den Anforderungen unserer Kunden in den Konzern[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Economist Accounts Payable with German - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Business Unit Central Controller - CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

JOB DESCRIPTION:* Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis;
* Prepare and review monthly and ad-hoc controlling reports (Headcount, Weekly Sales Tracking, DSO, R&D allocations)[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Production Technology Engineer - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

- Prepare new concept for production lines and define layout;

- Finding new suppliers, implement new concept with the team;

- Ensuring SMT processes are running within specified quality targets;

- Support for new product and/or process introduction;

- Support production fo[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship for System Engineering - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Advanced Driver Assistance Systems provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance and helping to avoid them. We are developing innovative intelligent sensors based on the newest camera, laser and radar technologies in automotive electronics. Our i[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Performance Manager for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta* Enable, guide and improve sustainable, standardized, state of the art Performance Management process for assigned HMI locations in collaboration with relevant interfaces;
* Conduct Plant Performance Reviews and virtual and on-site Plant Reviews on regular basis to enhance quality, cos[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Head of Operations Segment S4 for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The "Head of Operations Segment S4" responsibly manages the following:* Liable Key Account from BU HMI Operations towards Segment 4 and vice versa for all operations related topics;
* Succesful balance differing interests/perspectives for best possible results for BU HMI;
* D[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Category Purchaser Printed Circuits Boards - Purchasing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Tasks:* Performing sourcing decisions and assessing market situations and particular risks to business processes to avoid/prevent potential difficulties through appropriate countermeasures;
* Assigned supplier coach responsibility within global team (e.g. negotiation leader, stra[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Student for Accounts Payable Team - Finance TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Involved in the activity of scanning the documents for Accounting Payable area;
* Uses web tools for the internal approval of documents;
* Responsible for database maintenance and documents verification;
* Prepares reports related to his/her area of resp[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Mechanical Engineer for FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

- Give input to the Manufacturing Concept for quote based on experience in production, lean principles, and robust processes; - Implementation of the equipment and processes necessary for the product; - Reports the project progress, participate in definition of corrective measures if deviating fo[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
HR Recruiting Internship - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Are you interested in learning more about the HR field, specifically the recruiting and selection process? This internship position will support the recruiting team in daily activities involving the recruitment of talent to fill open positions. We are looking for someone that is open to learning [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Quality Manager in Project - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As a Quality Manager Project, your role is to support the Project Manager as empowered partner with regard to effective planning, implementation and control specific actions taken for quality assurance. Being a member of the project team, you will ensure that internal and e[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
IT SAP Consultant Controlling Project System - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Maintenance and Implementation of IT Solution and Processes in Area SAP Project System with focus Finance and Controlling;

- Creation of Feasibility Studies, Translation Business Concepts into technical specification, Execution & Coordination of developments;

Continental Timisoara
06.05.2021
Accounts Receivable Accountant - Finance - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Performing complex professional accounting duties, involving the review of source documents used for accounting, maintenance of general ledgers, registers or other records and preparation of periodic and specific financial reports in line with Romanian law, accounti[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Test Development Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

* Develop and launch of New Test Equipment for manufacturing of innovative Driver-assist products like Analogic Clusters, Full Display Clusters, Touchscreen Displays, Head-up Displays and Camera Sensors; * Develop and implement state-of-the-art Test solutions for a worldwide leading Manufacturing[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Packaging Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

- Design new packaging in Solid Works (or similar tool) for inbound, internal and outbound packaging considering cost, ergonomics, efficiency and safety norms; - Develop packaging concept based on customer requirements, together with packaging suppliers: cardboard packaging, plastic (PS,PP), foam[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Manager with German - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Define project goals (financial, scheduling and quality goals);
* Establish project core team members in conjunction with the SAT line management;
* Establish adequate project organization (meeting structure, information/ knowledge exchange, documentation, archiving);
* Setup [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Buyer - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Place and Update Purchase Orders;
* Create and Update Info Records, Order Books, and Scheduling Agreements;
* Maintain Prices in SAP;
* Provide Support to Strategic Buyers;
[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Category Purchasing for Functional Plastic Parts - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Category Purchaser is actively supporting the Category Management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Purchasing responsibility for suppliers in Europe for customized Functional Plastic Components.

<[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Fast Bootloader Software Developer - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. Responsibilities:* understand project/client requirements;
* implement, integrate and validate software components;
* development should be[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Manager for CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets. Engineering Competence:* Instru[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Category Purchaser for Castings/Sintered Parts - Purchasing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Purchasing responsibility for suppliers for Castings and Sintered Parts in Europe.

Responsibilitie[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Quality Manager in Project - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Quality Manager Project, your role is to support the Project Manager as empowered partner with regard to effective planning, implementation and control specific actions taken for quality assurance. Being a member of the project team, you will ensure that internal and external quality require[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
HR Global DLA mySuccess - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about digital solutions? Join our growing and ambitious Global HR System Operations Team! This role is part of Continental's Corporate HR Team and works in collaboration with partners from the entire organization.

Job description:* Consult and coach internal [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Requirements engineer - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Product Owner - SW bootloader - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeholders;
* prepare u[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Scrum Master - SW bootloader - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
AUTOSAR Architect/Integrator - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Establish and maintain a working knowledge of AUTOSAR standards.
* Lead and/or support troubleshooting of issues in AUTOSAR software integration and software components.
* Integrate AUTOSAR SW Components from OEM or developed internally.
* Configure AUTOSAR BSW Modules and RTE[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Plant Purchasing Buyer - HUB HU_RO - Purchasing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Plant Purchasing Buyer your responsibilities will be:* Responsible for Purchasing activities after Start Of Production according to global procedures;
* Support the introduction of the transfer and new projects by activities which include data maintenance, sending out Purcha[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Operational Procurement Analyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
IT Infrastructure Commercial Process Manager - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Due to the continuous growth of the Business Unit ADAS the demand on IT Infrastructure increases and we have an IT Infrastructure Commercial Process Manager position available within Automotive IT Infrastructure. Working as an IT Infrastructure Commercial Process Manager within the Projects &[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
eXplore Tires Manufacturing Trainee - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta

Job description

Local functions in the Plant* Introduction to technologies and machines in PLT/CVT Plant - department rotation, a deeper introduction to plant operation;
* Introduction to production processes, Rubber Technologies, Material's flow and Components in order to [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Financial Controlling Internship - CSC TSR

practica 0 - 1 an experienta

Main Responsibilities:

* Support Financial Controllers in providing meaningful and informative analysis explaining business results;

* Maintain updated various financial reports, databases or scorecards;

* Support in the preparation of periodical management reports;

* Take[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Application Specialist IMDS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Assessment of supplier material safety data sheets (MSDS) within the SAP system for initial approval;
* Maintenance of material databases in SAP/EH&S taking into account legal requirements;
* Communication with suppliers worldwide regarding the content o[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Logistics Specialist for New Projects - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passe[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
SAP MM Consultant - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for SAP Material Management (MM) Consultant with main responsibility in area of Purchasing and Procurement of production materials. Your main tasks will be:

- Analysis and consultation in case of requirements from our internal customers (Purchasing or Logistics), in the conte[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
IT Consultant for Identity and Access Management - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Operation: Ensure a high data quality inside IAM * Supporting netIQ IDM, Novell eDirectory infrastructure & application;

- Coordination with other IT departments, suppliers and customers;

- Troubleshooting and root cause analysis;

- Documenta[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
IT Consultant for BMC Discovery - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Descriptions:

- Manage BMC Discovery Runs as well as troubleshooting issues of them;

- Performing updates and upgrades to the BMC Discovery tools;

- Creation of Pattern files in alignment with the service owners;

- Ensure that all organizational policies and procedures[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
IT Consultant for Digital Rights Management

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Consulting activities in the area of Digital Rights Management for internal customers;

- Analysis, evaluation, and implementation of new technologies regarding Digital Rights Management;

- Documentation of service and guidelines for Digital Rights Management;<[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
IC Design Internship HEaT TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:* Involved in IC design and test based on simulation results and worst case calculations;
* Setup Test Environment. Perform Tests. Document the results. Analyze Results;
* Cooperate and Communicate with ASIC project team during the whole ASIC development;
[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
SW Developer for Advanced SW Technologies - HEAT CT TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Introduce new SW Technologies in the Automotive world.

SW development and integration for proof of concepts and showcases around Automotive High-Performance Computing, using not necessary all at once: C, C++, scripting, virtualization, Containerization, all kind of Linux flavors and[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Architect - HEaT CT - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Tag: Corporate System&Technology, Corp. S&T, The Corporate System and Technologies Organization is responsible for cross-divisional challenges such as technology studies and pre-development activities. Our team works in special focus areas for innovation projects wh[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Developer for HEat - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

The Corporate System and Technologies Organization (S&T)is responsible for cross-divisional challenges such as technology studies and pre-development activities. Our team works in special focus areas for innovation projects which are directed towards automotive software[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship SW Engineer Requirements Management - VNI PMT TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering (VNI CE) business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. In Continental there are those of us who develop s[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Intern SW Eng-Product Change & Config Management VNI PMT TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering (VNI CE) business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. In Continental there are those of us who develop s[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
RF/ Antenna Design internship - VNI CE TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:

We are looking for an RF/ Antenna design internship to join our Wireless group in Timisoara. Car access is a very complex and interesting field involving wireless communication (UHF, LF, Bluetooth Low Energy, Ultra-wide-band, Smart Access technologies). The candidate will w[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship for Quality Laboratory team - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship Mechanical Engineering - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Developer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With 18 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Commercial Vehicles and Services (VNI CVS) business unit is the leading Software Development location world-wide in the area of Commercial Vehicles. With a customer portfolio consisting of all major European and Inter[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
System Requirements engineer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Requirements Engineer you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit CVS for the location Timisoara.* Analyze customer and/or internal system requirements;
* Create and maintain system performance specification documents;
* Plans a[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
System Security engineer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Security Engineer you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit CVS for the location Timisoara.* Analyze and assess of security standards for automotive products;
* Create security concept and design of automotive products;
* Coll[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Production Internship (3 shifts) - Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* To collect the data from the shopfloor and centralize;
* To manage the stock of compound by ensuring the proper scanning;
* To ensure the functionality of the scanning system and printers by verifing it and then informing the responsible person;
* Provide[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Mechanical and Utilities Engineer - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Ensuring the necessary compressed air, vacuum, cooling water for production in the highest efficiency conditions;
* Monitoring the consumption of compressed air and cooling water, so that they are within the predetermined limits;
* Ensuring preventive and pre[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Business Unit Investment Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Investment Controller job is located in Timisoara while the role is a global one, functioning in a Business Unit matrix organization. Main areas & responsibilities concern: Controlling and Reporting:* Responsible for high data quality in the Investment tols[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship Software and Linux - He[a]t CT TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:

We are looking for intelligent hard working students, with strong interests in the Linux world, more specifically in Embedded Linux Distributions. The main job is to learn and contribute to future Automotive HPC (High-Performance Computing) Applications with:* [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Product Owner Architecture D&VM - VNI PMT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As a Product Owner "Architecture Design & Variant Management" in VNI PMT (Vehicle Networking and Information, Process / Methods / Tools), you are responsible for the development of engineering solutions in the area of SYS and SW architecture as well as Variant Managemen[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Category Purchaser for Turned Parts TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Purchasing responsibility for suppliers for Turned and machined components in Eur[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Automotive Embedded Software Developer SWP - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Jon description:

Software architecture in automotive products is more and more complex, and more connected to the outside infrastructure. As a member of a Scrum team working on the software using the C embedded, you will participate to the development of SW Platform features and SW integrat[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
SW Architect for Connectivity Function platform VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

The Software Architect defines concepts and describes Software Architecture in a project, or a platform project based on the requirements defined by the customer or a customer project. As a Software Architect you will have to decompose the product into components, defines t[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
SWD for Connectivity Function platform VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

The Software Developer designs and implements a large / high complexity SW Module - in a project or a platform project - based on the requirements defined by the customer. As a Software Developer you will have to decompose the SW Module into components, defines the interfac[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
SWD - Smart Access(NFC, Bluetooth, UWB) - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

The role: Software Developer If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers than join our team and let's develop th[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Frontdesk Engineer VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

In vehicle Telematics Services: is a set of SW applications for passenger vehicles that offer a series of services for the end user, like:* eCall - automatic emergency call in case of vehicle crash;
* Stolen vehicle tracking;
* Remote Diagnosis - enable[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
FlashBootLoader SW developer for VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Do you want to be part of the team that builds the cars of the future? If the answer is yes, then this is the opportunity for you! Main tasks for an OEM Flash Boot Loader developer would be to satisfy the OEM requests from (re-)flashing perspective. This might include suppo[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Mechanical Design Engineer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

You will be part of a dynamical team which is responsible for the development and design of a various innovative mechanical products for commercial vehicles market, as follow: vehicle instrumentation, dashboards, tachographs, vehicle control units, different radars, sensors and video cameras. As [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Technical Project Leader for HUD - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

To put it simply, a HUD is a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to navigation and much more[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
SPM/ME experienced designer for Head up Display - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Responsible for product design, CAD modeling, tolerance calculation, drawing and product structure (Mechanical BOM) creation of medium to high complexity projects according to defined guide lines.
* Responsible to validate design through various techniques (e.g. mathematical formulas,[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Product Integrator for Head up Display - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

To put it simply, a HUD is a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to navigation and much more[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Special Process Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

- Prepare new concept for production lines and define layout; - Finding new suppliers, implement new concept with the team. - Ensuring all special processes are running within specified quality targets (dispensing, selective soldering, gluing, milling); - Support for new product and/or process in[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Maintenance Engineer responsible for ventilation & AC

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Ensures the necessary steam, compressed air, vacuum, cooling water, HVAC system for production in the highest efficiency conditions;
* Monitors the consumption of steam, vacuum, chilled water, compressed air, well water and cooling water, that they are aligned to[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Controller Customer Center Daimler for VNI HMI -TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Project Controller is responsible for cost calculation, target costing, updating relevant systems with financial information and approval workflows and supports the Segment Controller and Quote/Project team in all commercial issues.

Job description:* Product calcula[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Sample planner pre series/ series CC - BMW for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As Sample Planner (m/f) for Business Unit Human Machine Interface you have to coordinate delivery of samples for projects during pre-series and series phased, ensuring customer needs are fulfilled.

Tasks:

- Planning:* Sample Demands for all Sample stages during de[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Logistics Specialist for New Projects - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passe[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
SAP MM Consultant - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for SAP Material Management (MM) Consultant with main responsibility in area of Purchasing and Procurement of production materials.

Your main tasks will be:

- Analysis and consultation in case of requirements from our internal customers (Purchasin[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Head of Operations Group IT Infrastructure - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Develop and implement global G IT IN OCS Operations strategies;

- Manage the service provisioning budget;

- Perform budget forecast in alignment with Global Controlling;

- Identify and implement cost savings opportunities in alignment with the global org[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

If you are still a student you can find the opportunity to develop yourself in a professional environment in our logistic team.

Our intern will provide support for:* placing orders in SAP;
* maintaining database;
* reports preparation.


We are searching for a[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Production Technology Engineer FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

-Prepare new concept for production lines and define layout; -Finding new suppliers, implement new concept with the team. -Ensuring all special processes are running within specified quality targets (dispensing, glueing and thermal paste), selective soldering, milling); -Support for new product a[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
New Product Launch Manager - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Student for Accounting - Accounts Receivable - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:* Involved in the activity of Accounts Receivable;
* Responsible for database maintaining and documents verification, allocation of customers' payment advices;
* Use the WEB portals of our customers and printing, downloading documents and communication;
* [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
HMI Design Developer CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Since 2006, Continental Engineering Services (CES) has been a globally operating company, offering engineering services. CES develop new products through a 'clean sheet of paper' approach and as a subsidiary of Continental AG, also modify tested high-volume components from the Continental AG prod[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Public Funded Projects Administration Specialist - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We're looking for an experienced and diligent person, responsible for the operational activities run by our company in the area of the public funded projects (European funded projects, National Funding, State Aids, Research, Infrastructure, etc.)

Main tasks will be related, but not limited [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Continuous Improvement Internship - Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* Support in Continental Business System projects implementation;
* Follow up for continuous improvement activities in the plant;
* Facilitation of continuous improvement tools and deployment of Continental Business System methodology;
* Preparation of nece[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship SW Developer R&D Measurement Technology - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

As part of the ADAS Test & Validation department, our team develops a complete data acquisition, algorithms simulation and validation solution, SW + HW, covering a large variety of roles and responsibilities (Technical Lead, SW Architecture, Design and Development, Deployment, Validation, Cus[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship - Sensor Fusion for Autonomous Driving - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

We are a diverse team of engineers, mathematicians, physicists, focused on the development of multi-sensor fusion algorithms, especially in the areas of road representation and traffic participants. Our goal is to provide a comprehensive description of the environment around the vehicle, fusing d[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
HW Designer Engineer for Radar Sensor - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

In ADAS are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar&Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful digital processing units that are able to run intelligent process[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Release Train Engineer VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a Release Train Engineer to drive our Agile Release Train. Responsabilities:* Facilitate agile ceremonies, (Product increment planning, Inspect and Adapt, System demo, Retrospectives);
* Support proper team setup based on know-how, skills and competency;
* [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Improvement Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Responsabilitati:* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp;
* Cunostinte de citire a schemelor electrice/electronice;
* Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata);
* Tmbunatatire scrap, FPY,[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
New Product Launch Engineer - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Supports planning & manufacturing of experimental Tire Order for VAN, UHP and UUHP tires, is responsible for on time delivery and reports;
* Ensures SOP of new VAN, UHP and UUHP products and technologies according to R&D requirements and plant objectives[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Project Manager for CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Responsible for project execution in compliance with CES processes and SPICE standard;
* Coordinating and controlling project activities: estimating effort, allocating resources, planning the execution of tasks in order to meet due dates (often with very tight d[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Engineer for CES - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Since 2006, Continental Engineering Services (CES) has been a globally operating company, offering engineering services. CES develop new products through a 'clean sheet of paper' approach and as a subsidiary of Continental AG, also modify tested high-volume components from the Continental AG prod[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Hardware Project Leader - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Project Leader. Portfolio: Electronic Control Units: Connectivity applications, Telematic Units, Clusters, Displays, Head-up Displays, Multimedia Applications, Haptic Control, Comfort Control, Gateways. R[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Experienced Embedded Software Developer - CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Senior Embedded Linux Software Engineer - CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

Job discription:* Creation of customer-specific software solutions in the field of Connected Car functions like telematic and remote services and software update over the air (FOTA);
* Cooperation in building a complex IT system that serves as a platform for innovative internet-b[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Hardware Engineer - CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

Jon description:* Concept definition using latest technologies;
* Designing hardware architecture to meet the customer requirements;
* Providing solutions together with our suppliers to fulfill customer demands;
* Designing, calculating and simulating hardware schematics;[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
AUTOSAR Architect/Integrator - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job discription:* Establish and maintain a working knowledge of AUTOSAR standards.
* Lead and/or support troubleshooting of issues in AUTOSAR software integration and software components.
* Integrate AUTOSAR SW Components from OEM or developed internally.
* Configure AUTO[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Experienced System Test Engineer - CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

As System Test Engineer you'll be involved in:* Analyze the project requirements and develop needed tests;
* development of automated test systems according to the specifications;
* implementing new test technologies, contributes in test concepts;
* developing of test spe[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship Mechanical Engineering - CES TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets. Engineering Competence:

Job descriptio[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Cybersecurity Analyst/Specialist CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is a subsidiary of Continental AG. With more than 1,500 engineers and specialists, we design and manufacture complex high technology mechatronic products and systems for small series and niche applications at 15 locations around the world. Depending on our c[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Tehnician Analiza FF HMI - Fabrica de Electronice TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Fisa postului:* Disponibilitate de lucra conform unui program tn schimburi;
* Studii medii tehnice;
* Interpretare scheme electronice, specificatii de test si de componente;
* Experienta tn repararea defectelor de lipire (exces, insuficienta cositor);
* Cunostinte de [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Junior Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Automotive is establishing in Timisoara a Global Business Services center that will eventually perform accounting and purchasing activities for Contitech locations all over Europe. The center is going to be connected to specific plants and offices in different countries and regions an[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship Accounts Payable Accounting - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Operational Procurement Analyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group companies, we offer high-[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship for Quality Management - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Continental AG is a leading international partner to the automotive industry. With currently about 150,000 employees worldwide, a turnover of 25 billion euro in 2006 and our unrivalled expertise in the fields of tire and brake technology, chassis components and vehicle electronics, we are com[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
New Product Launch Manager - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Responsibilities:* Responsible for project management activities related to implementation of new projects into production world wide. All activities are done in close collaboration with the team from development, quality assurance, manufacturing and support departments;
* Planni[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Hardware developer - PSS -TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We have a great opportunity for experienced or unexperienced electrical engineers, to work on Component Development for a well-known company.

You will be involved in:* designing, calculating and simulating hardware modules and schematics according to customer requirements, inte[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Manager - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Your Project Management skills can make a difference in the future of mobility. Through our solutions, we are shaping the future of clean mobility as part of our responsibility to society, as a reliable partner to our customers and as a smart choice for investors. We empower our people to follow [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Quality Manager in Project - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

In the quality team, our main goal is to ensure the robustness of our products. The Quality Manager in Project (QMP) is member of the project core team as empowered partner of the Project Manager (PM) for quality relevant issues and for the assurance of lessons learned. The QMP ensures that the n[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
System Engineer - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Our components for Passive Safety Systems provide drivers' protection in unpleasant situation of a crash event. One of the most important safety system's parts in the car - the Airbag Control Unit (ACU) - is managing the deployment on the airbags in such a way that the car occupants' injuries are[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Security and Privacy Manager - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Our components for Advanced Driver Assistance Systems provide drivers with active support by significantly enhancing comfort, identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. We are developing innovative products like Lane Departure Warning based on image proces[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Algorithms Test Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

SW- Algorithms Test Engineer will be in charge of testing the algorithms used in our ADAS systems. The engineer will be involved in the whole process, performing requirements analysis, test cases design, test implementation and automation, execute the tests and analyze results in order to provide[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Sensor Fusion Engineer for Autonomous Driving - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are a diverse team of engineers, mathematicians, physicists, focused on the development of multi-sensor fusion algorithms, especially in the areas of road representation and traffic participants. Our goal is to provide a comprehensive description of the environment around the vehicle, fusing d[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Application Specialist for Engineering Tools - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a motivated and organized person, with a strong passion for technology and a high quality bar for his/her work. Join our team in order to ensure a high quality solution for ADAS Engineering Tools activities.

Responsibilities:

- assuring support for the tools used on[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
System Engineer for ADAS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Advanced Driver Assistance Systems provides drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. We are developing innovative intelligent sensors based on the newest camera, laser and radar technologies in automotive electronics. Our[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Structural Analyst Internship - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Are you interested in learning more about FEM (Finite Element Method) filed? Take a look at our internship role in our FEA team. As an Internship in our FEA group, you will have the opportunity to:

- Start a professional career in the automotive industry;

- Boost your knowledge by lea[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Process Engineering Internship - Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* Shopfloor case studies regarding reasons for non-conform material generation across several areas;
* Gathering of shopfloor data and analysis for further decisions;
* Preparing basic reports on findings;
* Data collection from existing IT systems or shopf[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Marketing Communications Specialist - Tire Division

part-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Responsible for a broad variety of marketing activities operating on a regional level (region Southeast Europe);
* Develop communication campaigns and content (B2B, B2C, B2B2C campaigns) and implement these through effective communication tools - in coordination [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Production Internship - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta

Job description* Collects the data from the shopfloor and centralize in Excel;
* Prepares the data for the analysis of defects managed by the department;
* Prepares the analysis to improve Production Processes;
* Improves the reports in the department;
* Provides supp[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Access Systems Software Developer VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* We develop software for Passive Access Start and Entry system for customers all over the world;
* We work closely with system & software requirements engineers, software architects and project teams to deliver a high-quality PASE functionality;
* We are [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Controller for German OEMs - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Project Controller is responsible for cost calculation, target costing, updating relevant systems with financial information and approval workflows and supports the Segment Controller and Quote/Project team in all commercial issues.* Product calculation for customer projects in Q[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Hardware Internship for VNI HMI - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Are you interested in learning more about the Electronic Design field? Take a look at our internship role in our Input Devices and Displays team. As an Internship in our Electronic Development group, you will have the opportunity to: Start a professional career in the automotive industry; Boost y[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Program Controller - CSC - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Program Controlling is responsible for driving the future profitability of the business with detailed cost and price knowledge. The main goal is to understand, evaluate and track the development of the engineering costs, manufacturing costs and sales price and drive the achievement of the target [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship for Local IT - IT TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Identifying hardware and software solutions for company standards;

- Troubleshooting technical issues;

- Diagnosing and repairing faults. Installing and configuring new IT hardware (laptops and desktops);

- Solving hardware HPSM tickets;

- Providin[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Release Train Engineer VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

We are looking for a train chief engineer to drive our Agile Release Train... ...Oh wait!.. That's not right! Let's see here: We are looking for a Release Train Engineer to drive our Agile Release Train sounds better She/he has to:* Facilitate agile ceremonies[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Technical Purchaser for Production Equipment - Purchasing - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Your responsibilities:* Act as Purchasing Representative and cooperates closely with the Industrial Engineering and Project management department from the equipment concept phase up to equipment ordering;
* Implements Lean principles in the technical specifications and technical [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Quality Manager in Project for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Ensure and drive the execution of Quality related measures defined in the project quality plan (PQP) in the project. Provide independent quality assurance of work products and processes in the area of product development on system level. Achieve the project quality goals with the help of methods,[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Customer Product Quality Manager for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The CPQM is the overall customer interface for series production quality for assigned products in order to gain customer satisfaction. Ensuring product quality will be maintained and improved over a product's lifetime. In coordination with QC/QKAM, the CPQM is responsible for tracking and respond[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Optic Design Engineer for HUD - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

A Head-up Display (HUD) is a projecting system that shows all relevant information for a car driver directly in their line of sight. This is done by projecting light into the driver's eyes, which will perceive a virtual image, containing all this information, in front of the car, overlapped with [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Customer Logistics Specialist with German and English

full-time 1 - 5 ani experienta

? Ensuring the order acceptance, the complete order processing and the delivery to international customers (Monitor order entry and create orders) ? Coordination of special freights ? Daily coordination of delivery dates with customers, production, demand planning and sales ? Allocate available s[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
SPM or ME experienced designer for HuD - VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Tasks:* Responsible for product design, CAD modeling, tolerance calculation, drawing and product structure (Mechanical BOM) creation of medium to high complexity projects according to defined guide lines.
* Responsible to validate design through various techniques (e.g. mathemati[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Management Internship for VNI CVS - TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Are you a student at Economics/Bussiness Administration interested in a part-time job (4h/day)?

Great!

We are looking for an internship to support the PM. The project manager drives, leads and manages a project within the specified time, budget and quality framework to the satisfactio[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Product Owner - Systems Engineering Solutions - he[a]t PMT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Product Owner for solution part within "Systems Product Owner for solution part within "Systems Engineering" process is responsible for:* the definition, harmonization and implementation of the solution part roadmap, including process activities, methods, tool related work instructio[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
HR Payroll Administrative Internship - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:* Processing contribution stages;
* Receiving the medical leave documents from employees;
* Collection and distribution meal tickets cards;
* Support for preparing medical leave files;
* Printing timesheets;


Job requirements:


[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
SAP FI Consultant - IT TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As a SAP FI expert with experience in implementing SAP related projects you will be assigned to challenging projects supporting our business colleagues achieving their goals. You will work closely to the business and must demonstrate very good business process knowhow, SAP customizing and profess[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
SAP Foreign Trade Consultant - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a SAP Foreign Trade Consultant with experience in implementing SAP-related projects you will be assigned to challenging tasks, supporting our business colleagues achieving their goals. You will work closely to the business and must demonstrate very good business process know-how, SAP customizi[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Innovative Software Developer with Linux - HEAT CT - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Corporate System and Technologies Organization is responsible for cross-divisional challenges such as technology studies and pre-development activities. Our team works in special focus areas for innovation projects which are directed towards automotive software systems. This includes but is n[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Fast Bootloader Software Developer - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. Responsibilities:* understand project/client requirements;
* implement, integrate and validate software components;
* development should be[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Java developer for Software Tools for he[a]t PMT

full-time 0 - 1 an experienta

Be part of a highly motivated team of the new he[a]t PMT organization which creates tools to be used in the entire Automotive Group of Continental. You are invited to be part of a new development team for a SW Test Framework (Test-tool abstraction framework) which can launch and collect results f[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
HR Recruiting Specialist - 1.5 years contract - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you an experienced HR Specialist interested in working in the Automotive field? Great! We are looking for an exceptional new colleague to join our R&D recruitment team in Timisoara.

Job description:* Establish and maintain relationships with hiring managers to stay abre[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
HR Recruiting Specialist - 1.5 years contract - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you an experienced HR Specialist interested in working in the Automotive field? Great! We are looking for an exceptional new colleague to join our R&D recruitment team in Timisoara.

Job description:* Establish and maintain relationships with hiring managers to stay abre[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Mechanical Internship for VNI CE - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering (VNI CE) business unit has a large product portfolio and ensures the confort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the body controllers, key &[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Release Train Engineer VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a train chief engineer to drive our Agile Release Train... ...Oh wait!.. That's not right! Let's see here: We are looking for a Release Train Engineer to drive our Agile Release Train sounds better She/he has to:* Facilitate agile ceremonies, (Product increment pl[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Student for NPM Purchasing HUB Romania - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Job description:


* Support for NPM Purchasing Department in different projects;
* Responsible for Purchase Orders tracking;
* Support for acquisition process: send RFQs (Request for Quotation) and analyze offers;
* Support for Vendor Master Data maintenance and Material Data [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Custom & Transport Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's components and system capabiliti[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Robotics Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

- Robot programming ( Collaborative Robots knowledge is an advantage ); - PLC programming; - Support and update of Production Equipment; - Design, calculation, simulation of modules for production equipment in compliance to product specification; - Active participation at installation of the new [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Business Area Senior Controller for Planning & Reporting - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Overall Financial Controlling of Business Area VNI with main focus on forecast, month end closing and planning.
* Sales Analysis and Controlling, including coordination with partners within Corporate, Automotive and Business Area.
* Responsibility for the FI[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Business Area Shared Services&Special Projects Controller - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Monthly Reporting/Tracking of overdue receivables; follow-up with Consolidation Units and Business Units;
* Performance Management Program Controlling Support: Reporting, quality checks, follow up with Business Units, Preparation of management presentations;
[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
CDP Champion and Master Data Responsible - BU ADAS CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Expert for CDP(sale planning tool) process and functionalities;
* Responsible for organizational set-up and implementation of CDP processes;
* Manage BU sales budget planning activities;
* Manage planning consistency across sales planning systems;
* [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Customer Logistic Specialist for FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
System Test Internship for VNI CVS - TSR

practica 0 - 1 an experienta* Responsible for creating test specification for functionalities of low to medium complexity;
* Responsible for performing tests and ensuring traceability according to the given requirements;
* Collaborates with the project team in order to complete her/his job efficiently;
* R[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Quality Engineer in Project (QMP-SW) for VNI CVS - TSR

part-time 0 - 1 an experienta

The Quality Team supports the project development teams concerning the fulfillment of the process and promotes the importance of quality. If you join us, you will witness and contribute to the step-by-step creation of commercial vehicle electronic components (instrument clusters, tachometers, con[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Senior Software Developer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With 18 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Commercial Vehicles and Services (VNI CVS) business unit is the leading Software Development location world-wide in the area of Commercial Vehicles. With a customer portfolio consisting of all major European and Inter[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Requirements Engineer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With 18 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Commercial Vehicles and Services (VNI CVS) business unit is the leading Software Development location world-wide in the area of Commercial Vehicles. With a customer portfolio consisting of all major European and Inter[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Quality Engineer in Project (QMP) for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Quality Team supports the project development teams concerning the fulfillment of the process and promotes the importance of quality. If you join us, you will witness and contribute to the step-by-step creation of commercial vehicle electronic components (instrument clusters, tachometers, con[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship for Quality Management - PSS TSR

practica 0 - 1 an experienta

The Continental AG is a leading international partner to the automotive industry. With currently about 150,000 employees worldwide, a turnover of 25 billion euro in 2006 and our unrivalled expertise in the fields of tire and brake technology, chassis components and vehicle electronics, we are com[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship Team Assistant for VNI CVS - TSR

practica 0 - 1 an experienta* Organize meetings, workshops, trainings and other events in order to ensure the smooth running of the events from administrative point of view;
* Schedule meetings and conference calls with clients, business partners and internal personnel;
* Assist the management in all business [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Developer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With 18 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Commercial Vehicles and Services (VNI CVS) business unit is the leading Software Development location world-wide in the area of Commercial Vehicles. With a customer portfolio consisting of all major European and Inter[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
New Product Launch Manager - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Responsibilities:* Responsible for project management activities related to implementation of new projects into production world wide. All activities are done in close collaboration with the team from development, quality assurance, manufacturing and support departments;
* Planni[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
System Test Engineer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As one of the leading automotive suppliers worldwide, we develop products and solutions to fulfill people?s dreams of mobility every day. Driver safety, comfort, sustainability and industrialization of future technology are just some of our key fields where we already make a meaningful difference[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
System Requirements engineer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Requirements Engineer you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit CVS for the location Timisoara.* Analyze customer and/or internal system requirements;
* Create and maintain system performance specification documents;
* Plans a[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
System Security engineer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Security Engineer you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit VNI CVS for the location Timisoara.* Analyze and assess of security standards for automotive products;
* Create security concept and design of automotive products;
* [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship Quality Engineer for CVS - TSR

practica 0 - 1 an experienta

As Internship Quality Engineer for CVS, your responsibilities will be to:* Plan quality assurance measures at (sub)project level;
* Monitor the (sub)project quality status, and initiate improvement measures;
* Regularly report the project quality status to the appropriate res[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
System Engineer for vehicle integration & testing - VNI CVS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Engineer you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit VNI CVS for the location Timisoara.* Analyze customer and/or internal system requirements and create system integration plan;
* Define system architecture, together with disciplin[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Experienced SW Engineer for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

If you want to change the future of mobility, join our research and development center for the Vehicle Networking Information division in Timisoara. Our vision is that tomorrow's vehicle is always connected, user-friendly, comfortable and intelligent. Thus, we are looking for an experienced SW En[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Architect for eLinux Connectivity Systems in CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Commercial Vehicles and Services has been able to establish itself as a market and technology leader by developing products that make commercial and special vehicles safer, cleaner, fuel-efficient and more connected. The eLinux group is looking for a passionate and committed Software Architect to[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Developer for eLinux Connectivity Systems in CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Commercial Vehicles and Services has been able to establish itself as a market and technology leader by developing products that make commercial and special vehicles safer, cleaner, fuel-efficient and more connected. The eLinux group is looking for a passionate and committed Software Developer to[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Project Manager - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Your Project Management skills can make a difference in the future of mobility. Through our solutions, we are shaping the future of clean mobility as part of our responsibility to society, as a reliable partner to our customers and as a smart choice for investors. We empower our people to follow [..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Internship Software for VNI CVS - TSR

practica 0 - 1 an experienta

We are looking for a young and enthusiastic student, interested to learn and grow in a professional software development environment. You will learn how software application is developed, integrated and tested. As Internship for Software Development you will pe part of the SW group, offering supp[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Quality Manager in Project - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

In the quality team, our main goal is to ensure the robustness of our products. The Quality Manager in Project (QMP) is member of the project core team as empowered partner of the Project Manager (PM) for quality relevant issues and for the assurance of lessons learned. The QMP ensures that the n[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
System Engineer - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Our components for Passive Safety Systems provide drivers' protection in unpleasant situation of a crash event. One of the most important safety system's parts in the car - the Airbag Control Unit (ACU) - is managing the deployment on the airbags in such a way that the car occupants' injuries are[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Software Internship for VNI CVS - TSR

practica 0 - 1 an experienta

We are looking for a young and enthusiastic student, interested to learn and grow in a professional software development environment. You will learn how software application is developed, integrated and tested. As Internship for Software Development you will pe part of the SW group, offering supp[..]

Continental Timisoara
06.05.2021
Technical Project Leader for IDD - VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

With the ever-increasing digitalization, displays are becoming THE key differentiator of modern vehicle interiors and are the most important interface for the interaction of driver and vehicle. Changed user demands and new technologies enable novel interior cockpit designs. With our broad technic[..]

Continental Timisoara
06.05.2021

Joburi Continental

Companie Oras(e) Data