Continental

Orase: Arad, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2019 o cifră de afaceri de 44,5 miliarde de euro și are în prezent peste 233.000 de angajați în 59 de țări și piețe. În 2021, compania aniversează 150 de ani de la înființare.

 

Toate cele 5 arii de activitate Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener într-un joint-venture în Iași şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2019, aproximativ 20.000 de angajaţi, din care o treime sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

 

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.

 

 

Locaţii Continental în România
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

career-auto-sibiu@continental-corporation.com
 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

jobs_cap@conti.de
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro
 

ContiTech Thermopol Romania SRL

Zona Industrială Nădab nr. 7, 315101 Chişineu-Criş, Arad

T. 004-0257-307-900
 


Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

De ce să alegi Continental?


 

 
Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa

Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader
Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației.


 OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer
 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader
O echipă de profesioniști, tânără şi veselă
 

Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.
Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.

SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

         
             

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.

RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader

 
Programul de Manufacturing Trainee
este un program de 18 luni care te va introduce în lumea anvelopelor,  printr-o activitate de job-rotation în toate departamentele companiei, pentru a întelege procesul de colaborare dintre acestea.

Ce presupune programul?
 • Un mentor alocat care te va ajuta să te integrezi ușor în program și în echipele de lucru;
 • Introducere în procesele de producție, tehnologiile cauciucului, fluxul materialului și componentele pentru a obține cunoștințe operaționale aprofundate despre procesul de producție;
 • Integrare și evaluare prin experiențe practice: proiecte de fabricație / inginerie în cadrul uzinei;
 • Implicare locală dar și regională prin colaborarea cu ceilalți trainee din alte locații;
 • Expunere pentru 1/2 lună la departamentul de marketing și vânzări al companiei pentru a obține un overview complex asupra business-ului și a înțelege care sunt responsabilitățile acestui departament;
 • Experiență cu vânzarea directă la un magazin de anvelope în timpul vizitelor clienților;
 • Program de lucru de 8h, dar și flexibil în funcție de nevoie;
 • În ultimele 6 luni ale programului trainee-ului îi este alocată o poziție vacantă în fabrică (în zona de producție sau calitate).
Ce avantaje ai ca și trainee în cadrul Continental?
 • Program de integrare într-o echipă profesionistă, tânără și dinamică;
 • Salarii competitive (bazate pe performanță);
 • Beneficii de sanatate (asigurări private de sănătate și de viață, activități sportive etc.);
 • Oportunități de dezvoltare profesională (în domeniul tehnic și managerial);
 • Program de lucru flexibil;
 • Stabilitate;
 • Mediu de lucru internațional și posibilitatea de a călători;
 • Pachet de relocare pentru nerezidenții din Timișoara.

Profilul unui trainee la Continental:
 • Să aibă un background universitar în inginerie (mecanică, industrială, chimică, electrică);
 • O persoană cu experiență interculturală obținută prin stagii internaționale sau în timpul semestrelor la o universitate din străinătate;
 • Să dețină abilități interpersonale și de comunicare puternice;
 • Abilitate puternică în gândirea analitică / structurată;
 • Vorbește fluent limba engleză.
Aplică acum la programul de Manufacturing Trainee


Majoritatea studenților în ani terminali, se întreabă: “Și acum ce fac? Unde mă angajez?”. La Continental, am luat în cosiderare gândurile voastre și astfel am creat un program cu o expunere internațională pentru tinerii cu potențial mare. Acest program îți va crea o perspectiva unică și de amploare față de orice altă poziție pe care o poți ocupa ca proaspăt absolvent. Ești pregătit să creezi un impact?

Ca Manufacturing Trainee ai posibilitatea să înveți de la început specificul unui mediu de producție. Îți lărgești orizonturile culturale colaborând cu oameni talentați din întreaga lume. Jobul oferit la finalul programului va fi cadrul perfect să pui în valoare competențele dovedite pe parcursul programului.

Haideți să vedem ce au de spus colegi de ai noștri care au terminat acest program de trainee.

Denis Radu:

De Continental și despre programul de Manufacturing Trainee aflasem la un târg de joburi. Doream o poziție de început care să-mi formeze o vedere cât mai amplă asupra activității unei companii și să pot lucra într-o echipă internațională.” povestește Denis Radu despre începuturile lui ca Manufacturing Trainee la fabrica de anvelope din Timișoara.

Întreg parcursul de la candidat la angajat a început cu interviuri cu echipa locală din Timișoara și cu cea centrală din Hanovra. Ultima etapă a fost și cea mai interesantă: Assessment Center. Doar experiența câștigată în urma procesului de recrutare este motiv să recomand cu mare drag oricărui candidat să aplice pentru acest program.”

Ce mi-a plăcut la experiența de Manufacturing Trainee? Din numeroasele lucruri ce mi-au plăcut, mă opresc la următoarele două: am avut ocazia să lucrez în toate departamentele atât la nivel local, cât și la sediul din Hanovra. Este o șansă foarte bună de networking și poți cunoaște totodată foarte clar rolurile fiecărui department. Asta te ajută mult în alegerea următorilor pași în carieră la finalul programului.

De asemenea, mai mult ca sigur vei ieși din zona de confort. Provocările programului Manufacturing Trainee vin în diverse forme: proiecte locale și centrale, colaborări cu echipe formate din peste 10 nationalități. Toate aceste „challenge-uri” sunt un prielnic mod să te dezvolți pe plan profesional, dar și personal.”

Dacă îți plac provocările și te încântă posibilitatea să lucrezi cu oameni din toate colțurile lumii, atunci cred cu sinceritate că poziția de Manufacturing Trainee este un început ideal pentru cariera ta.”
 

Silviu Bulza:

„Pe lângă faptul că era o poziție axată pe dezvoltarea competențelor necesare integrării cu succes în companie, cel mai mult mi-a stârnit interesul caracterul internațional al postului, unde se pot căli abilitățile de comunicare în cadrul unor experiențe de colaborare cu persoane din alte țări. În acel an am fost aproape 1000 de aplicanți, așa că procesul de selecție a fost îndelungat. Spre surprinderea și încantarea mea, am aflat că sunt candidatul final, ceea ce a însemnat un ultim interviu la Hanovra, cu coordonatorul global al programului. Atunci am realizat atenția și importanța acordată acestui program în cadrul companiei.

La început m-am simțit intimidat de anvergura fabricii și a operațiunilor care au loc. În primele luni am petrecut câte o săptămână în fiecare arie, ceea ce m-a ajutat enorm să înteleg fluxul producției și terminologia inițial copleșitoare a activităților. După perioada de integrare am primit propriile proiecte în cadrul fabricii, urmate apoi de un stagiu de șase luni la sediul central de la Hanovra, alături de colegii Manufacturing trainee din alte fabrici de anvelope din lumea Continental.”

Cam așa își amintește Silviu Bulza începutul de carieră la Continental ca Manufacturing Trainee. Ce i-a plăcut cel mai mult la această experiență? „Cel mai mult mi-a plăcut stagiul de pregătire și proiecte din Hanovra. Grupul de lucru din care am făcut parte a fost de departe cea mai diversă și multiculturală echipă de-a lungul întregii mele activități profesionale. O glumă recurentă era că avem în echipă oameni de pe fiecare continent, mai puțin Australia și Antarctica. A fost o experiență deosebită: la șase ani și mii de kilometri distanță înca mai păstrăm legătura.”

Te-am motivat îndeajuns de mult astfel încât să aplici?

Nu mai aștepta. Aplică acum în cadrul programului!


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
Project Manager for eHorizon projects - VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Project Manager? These should spark your interest : An ever-increasing range of leading-edge technologies emerging into the automotive truck market makes this one of the most exciting and dynamic manufacturing sectors in the world. The amount of electronics designed into the m[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
JIRA Software tooling engineer for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a software tooling engineer? These should spark your interest : As a part of our team, you will develop new solutions or enhance existing ones that support product development. Our tools work together in a consistent toolchain, exchange data and assure traceability between them.[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
DevOps Internship for Telematics - VNI CVS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Commercial Vehicles and Services business unit with 20 years of experience in Timisoara is a world-wide leading location for commercial vehicles software development. We are developing a wide product portfolio for which we are looking for a young and enthusiastic student, interested to learn and [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Technical Customer Manager for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you have strong communication skills? Are you a solution oriented person with a technical background in automotive? We have the perfect open position for you...

Do you want to be a Technical Customer Manager? These should spark your interest :* providing technical support fo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Architect for commercial vehicles - VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Architect you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit CVS for the location Timisoara.

Do you want to be a System Architect? These should spark your interest:* Analyze customer and/or internal system requirements and create system [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Sw/Syst Integration Tester for Digital Tachograph VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Commercial Vehicles and Services business unit with 20 years of experience in Timisoara is a world-wide leading location for the development of products used in trucks, buses, vans, and other commercial vehicles. Tachograph team in Timisoara is part of Continental Tachograph group and is located [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Base Software Development - VNI CVS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an internship (student) software developer, to join our Commercial Vehicles development team in Timisoara. They will carry out software development activities for commercial vehicles applications, starting with requirements engineering, detail design and unit construction, goin[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Engineer Internship for vehicle system testing CVS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

As a System Engineer Internship you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit Commercial Vehicles and Services for the Timisoara location.

Do you want to be a System Engineer Intern? These should spark your interest:* Tool installation and conf[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Architect for commercial vehicles - VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Architect you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit CVS for the location Timisoara.

Do you want to be a System Architect? These should spark your interest:* Analyze customer and/or internal system requirements and create system [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Engineer Internship for vehicle system&testing - CVS(TM)

part-time 0 - 1 an experienta

As a System Engineer Internship you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit Commercial Vehicles and Services for the Timisoara location.

Do you want to be a System Engineer Intern? These should spark your interest:* Tool installation and conf[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Architect for commercial vehicles - VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Architect you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit CVS for the location Timisoara.

Do you want to be a System Architect? These should spark your interest:* Analyze customer and/or internal system requirements and create system [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Diagnosis and Services - Smart Mobility (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a young and enthusiastic student, interested to learn and grow in a professional software development environment. You will learn how software application is developed, integrated and tested. If you want to join our team, apply to this role.

As an Intern:* yo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Junior Software Quality Engineer for Smart Mobility (SMY)

full-time 0 - 1 an experienta

The main goal of the Project Quality Team is to ensure that the engineering organization develops our new automotive products according to the defined rules and guidelines. Even if we do not code or test the software ourselves, we are very proud of our contribution to the project success. We also[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Supplier Quality Manager in Project for Smart Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As our customers expect the best quality from our products, we expect the same from our suppliers. As SQMP, we ensure that the processes that lead to a quality supplied part(mechanic/electronic) are followed by using different tools, communication skills and a flexible approach. Also, from a tech[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
DevOps Internship for Telematics - VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Commercial Vehicles and Services business unit with 20 years of experience in Timisoara is a word-wide leading location for commercial vehicles software development. We are developing a wide product portfolio for which we are looking for a young and enthusiastic student, interested to learn and g[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Technical Customer Manager for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you have strong communication skills? Are you a solution oriented person with a technical background in automotive? We have the perfect open position for you...

Do you want to be a Technical Customer Manager? These should spark your interest :* providing technical support fo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Senior Software Developer for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

With 18 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Commercial Vehicles and Services (VNI CVS) business unit is the leading Software Development location world-wide in the area of Commercial Vehicles. With a customer portfolio consisting of all major European and Inter[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Requirements Engineer for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

With 18 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Commercial Vehicles and Services (VNI CVS) business unit is the leading Software Development location world-wide in the area of Commercial Vehicles. With a customer portfolio consisting of all major European and Inter[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Samples Build Management for Projects Support - CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop and yields products that make commercial and special vehicles safer, cleaner, and more fuel-efficient. Thus Commercial Vehicle and Aftermarket has been able to establish itself as a market and technology leader. From trucks to busses, cranes, on-site and agricultural vehicles, the busi[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Engineer Internship for vehicle system&testing - CVS TM

part-time 0 - 1 an experienta

As a System Engineer Internship you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit Commercial Vehicles and Services for the Timisoara location.

Do you want to be a System Engineer Intern? These should spark your interest:* Tool installation and conf[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Learning & Development Internship - (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Being part of an enthusiastic, open and dynamic R&D Learning & Development (L&D) team, you will have the following roles:* Support HR Training Responsible in fulfilling training plan for Timisoara R&D employees and in finding development actions/ measures to answer to[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Learning & Development Internship - (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Being part of an enthusiastic, open and dynamic R&D Learning & Development (L&D) team, you will have the following roles:* Support HR Training Responsible in fulfilling training plan for Timisoara R&D employees and in finding development actions/ measures to answer to[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Learning & Development Internship - (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Being part of an enthusiastic, open and dynamic R&D Learning & Development (L&D) team, you will have the following roles:* Support HR Training Responsible in fulfilling training plan for Timisoara R&D employees and in finding development actions/ measures to answer to[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Developer cloud for IoT Edge Platform He[a]t CT PMT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the organization, as Developer you are responsible for the following topics:* Define, develop and roll out new software solutions in the context of pre-development activities for Cloud applications (e.g., microservices architecture for automotive);
* Con[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Medior buyer NPM HUB Purchasing Romania (TM) - Sourcing Center

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

For our Non Production Material HUB Romania we search for dynamic and motivated people to join our team, located in Timisoara. You will have the opportunity to work in strong cooperation with all Continental locations in Romania and with Corporate Global Clusters/Categories[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Junior Buyer with Hungarian for NPM Purchasing (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

For our Non Production Material HUB Romania we search for dynamic and motivated people to join our Procurement Center team, located in Timisoara. The purchasing specialists in our NPM HUB work passionately to provide high-quality purchasing support to internal customers, an[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Student for NPM Purchasing HUB with Hungarian - Romania (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Support for Non Production Material Purchasing Department in different projects;
* Responsible for Purchase Orders tracking;
* Support for acquisition process: send RFQs (Request for Quotation) and analyze offers;
* Support for Vendor Master Data mainten[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Purchasing Specialist for Embedded Software and R&D Services TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As a specialist in the purchasing of embedded software and Research and Development (R&D) services, you will be independently responsible for the tasks of strategic purchasing in this material group within the purchasing department of Continental Automotive.[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Junior Sales Manager/ Sales Administrator for PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Maintain various sales tools (eg CDP / Spot / LeO);
* Support yearly budget planning and strategical planning;
* Monthly sales reporting (eg Order intake / Reimbursements);
* Monitor Sales planning (Order intake / Forecast / Deliveries);
* Coordinati[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Supplier Quality Manager - Purchasing (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* SQM Component Introduction responsible for Connectors and Plastics Mechatronics components.
* Responsible for component introduction and development phase APQP: connectors and plastics mechatronics components in a project core team from quotation phase until pro[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
FEA Engineer for Airbag Control Unit - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Perform structural simulations focused on vibration analysis of Airbag Control Unit; provide simulation reports and results interpretation using appropriate tools and techniques. Main Responsibilities:* Perform ANSYS simulations to check the vibration behavior [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Test Manager for TIS - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the TIS organisation we make sure that your car will run with optimal tire pressure and our systems will monitor your car tires on every trip, even when your car is parked. Tire Information System is interesting subject involving wireless communication (Radio-Frequency, [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Talent Management Romania Specialist - 2 years contract (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Talent Manager? These should spark your interest:* Country responsible for corporate development programs in Romania;
* Develop and execute special development programs based on the country?s needs;
* Responsible for awareness and communication regarding d[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Product Engineer for SW Configuration Management in VNI PMT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! Do you want to be part of our SW Configuration Management team? These should spark your interest : As a Product Engineer for SW Configuration Ma[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Advanced Purchasing Engineer for Vehicle Dynamics (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

"The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). If this sounds interesting to you, join our Purchasing Team by applying to this role.

The Advanced Purchasing Engineer will be:


Continental Timisoara
20.01.2022
Agile Solution Train Engineer - He[a]t CT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

he[a]t (Holistic Engineering and Technologies Organization) is the central organization driving the race for the future mobility ecosystem and takes responsibility for future technologies and solutions in the Automotive sector. he[a]t CT organization in Timisoara is built t[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
SW Architecture Method Expert - He[a]t CT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

he[a]t (Holistic Engineering and Technologies Organization) is the central organization driving the race for the future mobility ecosystem and takes responsibility for future technologies and solutions in the Automotive sector. he[a]t CT organization in Timisoara is built t[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Student for NPM Purchasing HUB with Hungarian - Romania (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Support for Non Production Material Purchasing Department in different projects;
* Responsible for Purchase Orders tracking;
* Support for acquisition process: send RFQs (Request for Quotation) and analyze offers;
* Support for Vendor Master Data mainten[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Team Leader for Innovative SW Technologies Team he[a]t CT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Are you interested to lead to success a team of experts that develop "first time" and innovative SW projects in Conti: High Performance Computing, Edge Computing, Cloud Computing? We are looking for an Team Leader for our Software Technology team of our he[a]t Central Techn[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Plant Purchasing Buyer - HUB HU_RO_SRB - Purchasing (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

''The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). If this sounds interesting to you, join our Purchasing Team by applying to this role.

Do you want to be a Plant Purchasing Buyer? These [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Head of Compensation and Benefits Continental Romania (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As Head of Compensation and Benefits your responsibilities will be to:* Ensure market competitiveness of Continental employees' (executives and non-executives) compensation and benefits that supports talent attraction, engagement, motivation and retention in the company and make Cont[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Development Engineer - Sibiu_R&D_VED

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* Develop software for embedded systems, especially for microcontrollers and electronic control units
* Analyze and understand so[..]

Continental Sibiu
20.01.2022
Plant_Warranty Return Center Engineer(TAE)_Sibiu_Quality

full-time 0 - 1 an experienta

b> We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below

The Warranty Return Center Technical Analysis Engineer is responsible for testing all Electronic Control Units claimed by the cu[..]

Continental Sibiu
20.01.2022
Global Software Development Engineer (BA AN)_Sibiu_Plant_IE (2)

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* You will define the architecture, design the technical solution and test strategies needed in order to ensure maximum value-add for[..]

Continental Sibiu
20.01.2022
System Engineer - Functional Design - he[a]t CT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for System Architect that will work on Functional Designs of the future mobility sollutions to join our Central Technology Electronics and SW Architecture Team. You will participate to design the Electric/ Electronic/ SW Architectures for the next generation [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Vehicle System Architect for Platforms he[a]t CT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for System Architect that will work on Technical Designs of the future mobility sollutins to join our Central Technology Electronics and SW Architecture Team.* Define and design new logical and technical architecture solutions in the context of c[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Engineer-Functional Design for Platforms he[a]t CT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for System Architect that will work on Functional Designs of the future mobility solutions to join our Central Technology Electronics and SW Architecture Team. You will participate to design the Electric/ Electronic/ SW Architectures for the next generation v[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Senior SW Developer Cloud for IoT EdgePlatform He[a]t CT PMT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the organization, as Developer you are responsible for the following topics:* Define, develop and roll out new software solutions in the context of pre-development activities for Cloud applications (e.g., microservices architecture for automotive).
* Con[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Global SW & HW Development Engineer (RF Testing)_Sibiu_Plant_IE

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* Support and create the tesing roadmap for dedicated field (RF). Align all stakeholders (production, R&D, etc) what technologies[..]

Continental Sibiu
20.01.2022
Global SW & HW Development Engineer (RF Testing)_Sibiu_Plant_IE

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* Support and create the tesing roadmap for dedicated field (RF). Align all stakeholders (production, R&D, etc) what technologies[..]

Continental Sibiu
20.01.2022
Senior System Architect In Vehicle Networks He[a]t CT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for System Architect and/or System Engineer that will work on the Electronics and SW Architectures of the future mobility sollutions with focus on "in Vechicle Networks"? He will be part of the Central Technology Vehicle Architectrure Team.

You will hav[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Cloud AWS Architect/Specialist-Edge Platform he[a]t CT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the organization, as Cloud AWS Architect/Expert you are responsible for the following topics:* Responsible to define cooperatively with the business partners the new software architectures based on embedded Linux and other state-of-the-art technologies for h[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Product Owner Tool Infrastructure He[a]t CT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

he[a]t (Holistic Engineering and Technologies) organization takes responsibility for future technologies and solutions in the Automotive sector. he[a]t CT organization in Timisoara is built to be a central technology creation, communication and dissemination node, to prepar[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Learning Designer for Technical eLearning Courses He[a]t CT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental he[a]t PMT aims to strengthen his Learning Design capability, supporting internal customers (HoS Solution Teams) globally to develop and deploy efficient and high quality learning items (e.g. (virtual) classrooom trainings, videos, e-leanrings) . Within your rol[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Application specialist for PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Support implementation of an engineering and product data management tool infrastructure in the Business Unit;
* Built up tool prototypes, satisfying the needs of development projects;
* Consult and support pilot projects;
* Design and Implement interfac[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Developer Cloud for IoT Edge Platform He[a]t CT PMT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the organization, as Developer you are responsible for the following topics:* Define, develop and roll out new software solutions in the context of pre-development activities for Cloud applications (e.g., microservices architecture for automotive);
* Con[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Software Development - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident. How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate internsh[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Team Leader - Airbag System Test Engineer - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Your main responsibilities as Team Leader will be to:* Plan and monitor the execution of all activities/ tasks in order to meet due dates according to clients' requirements.
* Assign tasks to team members, according to their internal function, competences a[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Advanced Purchasing Engineer for ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Material cost management of relevant ADAS-products (i.e. BOM pricing; initiation of Cost-Value-Analysis; collaboration in IDesign-to-Cost"-measures; etc.);
* Planning and execution of component sourcing (i.e. leading sourcing-teams; execution of RFIs/RFQs; regul[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Advanced Purchasing Engineer for Human Machine Interface (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Actively support the acquisition phase in order to consolidate a reliable and competitive BOM (Bill of Materials) price;
* Work in close collaboration with design team (Electronic and Mechanic), this goes along with review of designs, involvement of all internal[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Global Category Purchaser (Category Management) Electronics TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). If this sounds interesting to you, join our Strategic Purchasing Team by applying to this role. Do you want to be a Category Purchaser? These sh[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Quality Manager in Project - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the quality team, our main goal is to ensure the robustness of applications delivered to production. Being a member of the project team, you will provide support in terms of planning and tracking the quality assurance activities, perform audits and moderate reviews, supp[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Capacity Management Responsible for PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Continuously review and analysis of the capacity of our worldwide manufacturing equipment / lines;
* Simulation of volume scenarios for new projects, additional volumes & transfers between of plants;
* Definition of timing for investments as outcome for [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Purchasing Allocation Coordinator for ADAS 1 year contract TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). If this sounds interesting to you, join our Purchasing Team by applying to this role. Purchasing Allocation Coordinator is in charge for the mat[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Mechanical Engineer for Airbag Control Unit - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the projects you will take a combined role of Mechanical Project Manager and Mechanical Designer, managing full mechanical projects including supplier and customer contacts.

Main Responsibilities:* Planning, tracking and reporting of mechanical develop[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Developer (Inertial Sensors) - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Main responsibility is to develop software products, used in our Inertial Sensors products (INS), according to customer software requirements, using guidelines and methodologies specific to the automotive industry.* Responsible to analyze and/ or create softwar[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Hardware Engineer (Inertial Sensors) - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Main responsibility is to design for embedded systems and development (INS - Inertial Sensors) in a predefined time and quality level to fulfill the tasks / work packages in accordance with the customer needs and specifications. Job is also requiring computer schematic simu[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Quality Engineer - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

You will be a member of Quality Management in Project team in our Passive Safety and Sensorics department, as such as we aim to develop your skills at the same time as you support in several activities running in the department. In principle, you will be integrated in a run[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Category Purchaser for Mechanical Components (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental.

Responsibilities:* Conducts market analysis;
* Update year[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Project Administration Support (Airbag Control Unit) PSS TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Your main responsibilities will include:* Perform tasks as maintenance user in data management tools like SAP or Wise, e.g.: create new product structure with part numbers and their documents set;
* Document and manage the Engineering Change Notifications ([..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Junior Category Purchaser for Mechanical Components (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Junior Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve the best market conditions for Continental. During a period of 2-3 years the Junior CP will be developed to be abl[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
BU Solution Owner Configuration and Variant Management PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As BU Solution Owner you are responsible for a complete and consistent package (solution) of processes, methods and related tools in the fields of BU Solution Owner Configuration and Variant Management on business unit level. This includes its definition, adaptation, deploy[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
BU Solution Owner Configuration and Variant Management PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As BU Solution Owner you are responsible for a complete and consistent package (solution) of processes, methods and related tools in the fields of BU Solution Owner Configuration and Variant Management on business unit level. This includes its definition, adaptation, deploy[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Innovative Software Developer with Linux - He[a]t CT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

he[a]t (Holistic Engineering and Technologies Organization) is the new unit driving the race for the future mobility ecosystem and takes responsibility for future technologies and solutions in the Automotive sector. he[a]t CT organization in Timisoara is built to be a centr[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Project Manager - Serial Life Products ECC - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* The Project Manager is the central interface of the project to customer and to business partners during the Serial Lifetime;
* The assigned projects are developed by following the internal PLC (Product Life Cycle) structure;
* Main interface for several cust[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Mechanical test engineer for Automotive Moblity and Safety (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about testing but also interested in smart cars? Take a look at our mechanical test engineer role in the Hardware Solution team.

Coordinate and perform measurements and test series on mechanical assemblies according to requirements profile and specifications for tests on climatic[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
ESD Test Technician for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the electro-compatibility and electrical behavior of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must through powered electrostatic discharge pulses, unpowered electrostatic discharge tests, transient pulses etc.

Our[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Front-end SW Developer for Qualification Laboratories (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

If you are an ingeniously person and you like to create new software architectures and to define technical solutions, we're waiting you to join our global development team!

We're looking for a passionate software developer to help us with digitalization of global work[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Requirements Engineer for European Customers - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Advanced Driver Assistance Systems provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them.

Our intelligent sensors provide functions such as: Emergency Brake Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Change Assist, Rear Cross [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Machine Learning Engineer for Autonomous Driving - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As part of AE - Advanced Engineering team you will be able to contribute to developing concepts for Autonomous Driving Systems, based on state of the art technologies and beyond. Main focus is on applied research in machine learning, aimed at solving problems and tackling real-world challenges, w[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Application Specialist for Engineering Tools - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on an application specialist role.

We are looking for a motivated and organized person, with a strong passion for technology and a high quality bar for his/her work. Join our team in order to ensure a high qu[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Engineering Tools for ADAS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on an application specialist role. We are looking for a motivated and organized student, with a strong passion for technology and a high quality bar for his/her work.

Join our team in order to ensure a high q[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Hardware Analysis Engineer - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the current and future development process of self-driving car, ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) business unit is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the f[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Software Testing for ADAS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Testing our products is moving forward towards our vision of accident-free driving: Vision Zero. Passionate about testing but also interested in smart cars? Take a look at our software testing role in the ADAS department.

Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) is the most important techn[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Functional Safety Manager - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Advanced Driver Assistance Systems provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. We are developing innovative intelligent sensors based on the newest camera, laser and radar technologies in automotive electronics.

<[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Software for Vehicle Interface Group for ADAS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Driving starts with ADAS. Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments.

An ADAS is a combination of electric systems that are focused on aut[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship SW Developer R&D Measurement for ADAS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles.

We go step by step towards a fully automated driving and[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Hardware Engineer for Electronic Components - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are a central electronic component team for ADAS products managing an overall strategy for the usage of electronics devices in new projects.

The focus is to support the worldwide projects in terms of design to cost, risk assessment for supply and manufacturing technology.

You will [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Integration & Verification Engineer - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to develop the next sensor generation for assisted and autonomous driving with us?

Do you want to be part of the development team, working in a highly professional technology environment and being part of our vision towards autonomous driving?

As Integration & Verifica[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Integrator for Advanced Driver Assistance Systems (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about software development but also curious about how all the software components work as a whole? We are looking for a Software Integrator to join our development team in Timisoara.

The Software Integrator plays a key role in the success of the project being responsible for inte[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Project Quality Engineer for ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you a highly organized quality oriented person? Each one of us can contribute to a better future.

You can do this on a daily basis on a Software Project Quality Engineer role in Advanced Driver Assistance Systems (ADAS). We are developing software for innovative products like Camera, Lo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Scrum Master for Sensor Fusion Teams - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Our Sensor Fusion teams cover framework development, algorithmics and testing. They are enhancing environmental perception for multi-sensor vehicles currently being developed, paving the way for future fully autonomous driving.

We are looking for a fellow open-minded colleague that:


[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Test Systems Support for QL (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Test System Support - Internship? These should spark your interest:* If you're interested in enhancing your testing, technical and troubleshooting skills, our team values talent, learning and personal growth.

If you join us your responsibilities will be:

[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Application Specialist for Engineering Tools - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on an application specialist role.

We are looking for a motivated and organized person, with a strong passion for technology and a high quality bar for his/her work. Join our team in order to ensure a high qu[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Engineering Tools for ADAS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on an application specialist role.

We are looking for a motivated and organized student, with a strong passion for technology and a high quality bar for his/her work. Join our team in order to ensure a high q[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Analysis Engineer - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the current and future development process of self-driving car, ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) business unit is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the f[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Release Train Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a fellow open-minded colleague that:* Establish and manage cadence and synchronization among the teams in the Agile Release Train (ART) and by that managing and optimizing the flow of value through the ART;
* Foster collaboration between teams and stakeholders<[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Developer for Advanced Driver Assistance Systems (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about software development? We are looking for a multi-skilled Software Developer to join our Ultrasonic development team in Timisoara.

As a Software developer in our group you can make your own contribution to the development of software for the next generation of cost efficient[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
EMC Validation Engineer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Serves as interface between the customer (BUs) and the Qualification Laboratory - EMC labs and is involved in support beyond customer required EMC DV/PV testing;
* Works with BUs to manage / coordinate engineering pre-DV/PV EMC tests;
* Prepare or check EMC/Electrical Test Plan;

Continental Timisoara
20.01.2022
Mechanical Reliability Technician - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the tests are performed accordin[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Cyber Security Stack Developer for Automotive for ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles.

In the future the vehicle is permanently and seamlessly [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
LiDAR System Engineer for ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are growing our LiDAR System Engineering team in Timisoara, looking for a professional and passionate team mate to join us.

In order to shift toward fully autonomous cars, vehicles must be capable of sensing their environment and operating without human involvement.

From Driver Ass[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Power Supply Design Engineer for Camera - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

In the Advanced Driver Assistance Systems department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles.

The used sensors contain very powerful digital proc[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Coordinator for External Services - ADAS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Budget requests* Collect and coordinate requests for external services within the department EU APP;
* Prepare presentations for EU APP management approval meetings;
* Enter requests on Controlling Sharepoint;
* Align requests with theProject Management organisation.
<[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Digital Design Engineer for Camera sensors ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The Advanced Driver Assistant Systems department offers a large number of tech opportunities for engineers. With a long standing history in the department, electronic design is the corner stone of product development. Work done here is client centric, from development of schematics and layout, th[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Engineer for Advanced Driver Assistance Systems (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Advanced Driver Assistance Systems provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance and helping to avoid them. We are developing innovative intelligent sensors based on the newest camera, laser and radar technologies in automotive electronics.

Continental Timisoara
20.01.2022
SW Project Manager or SW Product Manager - ADAS(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you a curious technical oriented person? Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on a Software Project Manager or Software Product Manager role in Advanced Driver Assistance Systems (ADAS).

We are developing software for innovative products lik[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Rapid Prototyping SW Developer/Architect for ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Already got your black belt in embedded software engineering? Let this opening challenge you! As Rapid Prototyping SW Developer, you will develop software in all functional areas of the product, targeting to build working prototypes that showcase the newest ADAS products and technologies to our e[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Rapid Prototyping SW Developer/Architect for ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Already got your black belt in embedded software engineering? Let this opening challenge you! As Rapid Prototyping SW Developer, you will develop software in all functional areas of the product, targeting to build working prototypes that showcase the newest ADAS products and technologies to our e[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Architect for Base Radar - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Architect you will be responsible to:* Define and document the operational and solution concept;
* Identify and analyze possible use cases;
* Decompose the product into components, define the interfaces, dynamic behavior, and resource consumption target;
* Des[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Engineer - Radar - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Advanced Driver Assistance Systems provides active safety support by identifying in advance potentially hazardous situations and helping to avoid them.

You will be part of the Radar Systems Engineering team with a focus on Systems Architecture, from Concept Phase through Design Phase for ra[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
SW Architect for ADAS MTS Framework - TSR

full-time 0 - 1 an experienta* We are looking for a passionate SW Architect, with a good SW Architecture, Design and Development knowledge for Windows desktop applications;
* A good candidate needs to have strong OOP background. Experience on WTL, Boost and COM programming will be a plus, as well as CAN, FlexRay, E[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Requirements Engineer - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Advanced Driver Assistance Systems provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them.

Our intelligent sensors provide functions such as: Emergency Brake Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Change Assist, Rear Cross [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Engineer for European Customers - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Advanced Driver Assistance Systems provide active safety support by identifying in advance potentially hazardous situations and helping to avoid them.

The candidate will be part of the Region Europe Systems Engineering team with a focus on System Engineering and Systems Architecture for ADA[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Developer for LiDAR - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are currently establishing a new LiDAR Software Development team in Timisoara and we are looking for a Software Developer to join us. Why LiDAR? In order to shift toward fully autonomous cars, vehicles must be capable of sensing their environment and operating without human involvement.

[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Sensor Fusion SW Developer for Autonomous Driving - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are a mature team of software engineers and developers focused on the development of framework for a multi-sensor fusion algorithms, especially in the areas of road representation and traffic participants. Working closely with mathematicians and physicist, our goal is to provide them a framewo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
SW Developer Measurement Technology Framework - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a passionate SW developer with a good SW Design and Development knowledge for Windows desktop applications.

A good candidate needs to have strong OOP background. Experience on WTL, Boost and COM programming will be a plus, as well as CAN, FlexRay, Ethernet knowledge.

<[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Project Manager - Product Line Radar for ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about planning and ownership of a complete software package? We are looking for a Software Project Manager for our Advanced Driver Assistance Systems engineering team in Timisoara. The role of the Software Project Manager is to lead and manage the software project team in order to impl[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Architect for Advanced Driver Assistance Systems (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Highly skilled programmer with knowledge about software architecture? We are looking for a software architect to join our development team in Timisoara.

The Software Architect will define concepts and describe Software Architecture in a project or a platform project based on the specific re[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship - Sensor Fusion for Autonomous Driving - ADAS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

We are a diverse team of engineers, mathematicians, physicists, focused on the development of multi-sensor fusion algorithms, especially in the areas of road representation and traffic participants. Our goal is to provide a comprehensive description of the environment around the vehicle, fusing d[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Embedded SW Developer for Digital Process Units - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Driving starts with ADAS. Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments. ADAS is a combination of electric systems that are focused on automating a[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Algorithm developer for ADAS Computer Vision (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or even steer it out of the harm's w[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Algorithm developer for ADAS Computer Vision - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or even steer it out of the harm's w[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Algorithm Developer - ADAS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

The Advanced Driver Assistance Systems department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful processing elements that a[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Algorithm Testing - ADAS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

The Advanced Driver Assistance Systems department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful processing elements that a[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Project Security and Privacy Manager - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Our components for Advanced Driver Assistance Systems provide drivers with active support by significantly enhancing comfort, identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. We are developing innovative products like Lane Departure Warning based on image proces[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Algorithms Test Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

SW- Algorithms Test Engineer will be in charge of testing the algorithms used in our ADAS systems. The engineer will be involved in the whole process, performing requirements analysis, test cases design, test implementation and automation, execute the tests and analyze results in order to provide[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Sensor Fusion Engineer for Autonomous Driving - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are a diverse team of engineers, mathematicians, physicists, focused on the development of multi-sensor fusion algorithms, especially in the areas of road representation and traffic participants.

Our goal is to provide a comprehensive description of the environment around the vehicle, fu[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Engineer for Sensor Fusion Teams - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Advanced Driver Assistance Systems provides drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. We are developing innovative intelligent sensors based on the newest camera, laser and radar technologies in automotive electronics.

[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software developer for ADAS Computer Vision - (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or even steer it out of the harm's w[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Reliability Test Technician for Automotive Systems - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the tests are performed accordin[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Developer Internship - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Team Assistant PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
SCM Change Management Expert - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Team Assistant - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Mechanic - Manufacturing TM

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Electronics - Manufacturing TM

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Deep Learning Labeling for ADAS (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on a labeling role.

ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from tr[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Technical Risk Assessment Moderator - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis as a Technical Risk Assessment Moderator in our Advanced Driver Assistance Systems department.As a Technical Risk Assessment Moderator you will be responsible to:* Create and maintain the Design FMEA/S[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Continuous Improvement Consultant - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Buyer - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Buyer? These should spark your interest :* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Place and Update Purchase Orders;
* Create and Update Info Records, Order Books, and Schedulin[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
IT Data Scientist - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be an IT Data Scientist? These should spark your interest:* Apply state-of-the-art data science methods to create production grade algorithms and analytics/ML pipelines;
* Consult analytics projects with expertise on potential algorithmic imp[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
IT Administrator Linux Servers and Database - 1 year - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a System global IT Administrator Linux Servers and Database? These should spark your interest: In your new position, you will be part of a global Automotive IT Organization providing IT Services to Automotive Divisions worldwide. As member of the Solution [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Business Managed Application Technical Consultant - 1y - IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Business Managed Application (BMA) Technical Consultant? These should spark your interest: In your new position, you will be part of a global Automotive IT Organization providing IT Services to Automotive Divisions worldwide. As member of the Solution Ce[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Coordinator for Incidents and Changes Management - 1 y - IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Coordinator for Incidents and changes management on Infrastructure & Technologies? As Automotive "IT Infrastructure - Coordinator for Incidents and Changes Management " you will be the main interface for our BMC tool regarding MIS Service and members[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
SAP FI Consultant - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As a SAP FI expert with experience in implementing SAP related projects you will be assigned to challenging projects supporting our business colleagues achieving their goals. You will work closely to the business and must demonstrate very good business process knowhow, SAP [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
PKI Infrastructure Administrator - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The position is available at our location in Timisoara, Romania.

As PKI Infrastructure Administrator you will play an important role in protecting our mobility solutions from attackers and help to operate Continentals PKI infrastructure from HSMs to related server inf[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Team Leader Logistics for New Projects - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Quality in Production - 2 year contract - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Economist Accounts Payable with Hungarian - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Junior Buyer - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Junior Buyer? These should spark your interest :* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Place and Update Purchase Orders;
* Create and Update Info Records, Order Books, and Sc[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Senior Buyer with German - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Senior Buyer with German? These should spark your interest :* Perform Purchasing Services for ContiTech Production Facilities Located in Germany and/or UK;
* Create Purchase Orders;
* Create and Update Info Records, Order Books, and [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Finance Project Specialist GBS - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Through this role we want to contribute to the quality and automation of our processes. We would like to have the development of the Quality mindset of employees through quality checks performance, by ensuring monitoring and continuous updates based on risk assessments. The[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
IT Expert on Infrastructure & Technologies - IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a IT Expert on Infrastructure & Technologies? As Automotive "IT Infrastructure Expert in Technologies, acts on a Senior Level position" related to Infrastructure, you will have the possibility to develop and implement own ideas, work on innovative proj[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Solution Owner - IT EA (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The position will be part of a global team of IT professionals focused on support of global applications utilizing agile implementation methodologies. This position will work closely with functional leaders, organizational units, and subject matter experts to identify and d[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Planisware Project Manager - BA AM CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Main Responsibilities:

Planisware (Integrated Project management and Project Portfolio Management tool) roll out and Power user.* Create concept of Planisware for Continental automotive as a member of cross BA team;
* Define interface between Planiswa[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Facility Technician - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Finance Project Specialist GBS - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Through this role we want to contribute to the quality and automation of our processes. We would like to have the development of the Quality mindset of employees through quality checks performance, by ensuring monitoring and continuous updates based on risk assessments. The[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Financial Controlling Internship - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Support Financial Controllers in providing meaningful and informative analysis explaining business results;
* Maintain updated various financial reports, databases or scorecards;
* Support in the preparation of periodical management reports;
* Take owner[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
New Product Launch Manager FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Customer Service Support with German - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

You will be part of the Customer Service Support - GBS department of Continental Automotive Romania SRL. You will support the customers who are using application "Feet Whisperer", when they are facing different issues or have different questions. Your main area of responsib[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
IT Consultant for VMWare - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

"It is only when they go wrong that machines remind you how powerful they are." (Clive James). Do you want to be an IT Consultant for VMWare? These should spark your interest:* Ensuring the VMWare Horizon View Environment worldwide;
* Installations/maintena[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Team Leader for Customer Logistic FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The business area develops and integrat[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Tehnician facilitati - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced driver assistance systems, air[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Communications Officer (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Is responsible for organizing internal company events;
* Is responsible for generating articles for Conti Intern, Romania Newsletter;
* Is responsible for promoting and generate materials for Connext;
* Is responsible for translating all articles and mat[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
SAP consultant - Sales & Distribution (SD) - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

"Change has never been this fast. And it will never move this slow again" (Bill McDermott). If this sounds interesting to you, join our SAP Sales & Distribution team by applying to this role. As a SAP Sales & Distribution consultant with experience in implementing S[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Quality Laboratory Engineer - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Mechanical Engineer - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
IT Consultant for Operations - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a IT Consultant for Operations? These should spark your interest :* Coordination of Operations support activities for the Group IT Virtual Teams supporting Infrastructure services.
* Responsibility for troubleshooting complex issues, relat[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
IT Consultant for Network Performance - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a IT Consultant for Network Performance? These should spark your interest :* Consulting and 3rd level support for Continental's global Connectivity Services: Wide Area Network (WAN), Internet Access & Security Services and Business Units;<[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
IT Consultant for Reporting & Analytics - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As an Analytics & Reporting Consultant you'll be a member of an international team set to help Continental IT services become more efficient. In this role you will closely collaborate with different departments and stakeholders to bring management reports and chatbot fu[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Global Team Lead IT Escalation Management & Quality - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Global Team Lead IT Escalation Management & Quality? These should spark your interest:* Functional lead of global IT Escalation Management and Quality team members;
* Responsible for overall service provisioning to the defined custom[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Group IT Communications Specialist - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Group IT Communications Specialist? These should spark your interest:* Global responsibility for specific Group IT projects.
* Selection and implementation of the best solutions for project communications requirements.
* Steering of [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Developer for ECAD - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Are you a passionate SW developer? Then these should spark your interest:* Develop and maintain software for the ECAD application suite (Zuken) and internal interfaces;
* Maintenance and configuration of our internal ECAD Library database;
* Manage Soft[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Launch and Change Management Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Material Allocations Specialist for PSS CSC - (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Responsible for the coordination of Business Unit material allocations in the production plants in order to avoid Continental or customer production line-down caused by material shortages;
* Decide about the necessity to change supplier's production planning and[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Business Area Investment Controller - BA AM CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Investment Controller job is located in Timisoara while the role is a global one, functioning in a Business Area matrix organization.

Main areas & responsibilities concern: Controlling and Reporting:* Responsible for high data quality in the Investmen[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Jr Sales Manager for Architecture&Networking German OEMs CSC TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As a junior sales manager you will work within an international team environment dedicated for the German customers, supporting the Segment sales managers in their daily business and interfacing with different operational departments.* Tracking, analysis, prepa[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Accounts Payable Accounting - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Tehnician debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Quality Department - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
MES Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Tehnician debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Line Leader FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Tehnician Mentenanta FF PSS - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Test Development Engineer Internship - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Quality Manager for Molding technology- Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Launch and Change Management Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Engineer SMT - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Engineer SMT - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Warranty Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2018, Continenta[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Material Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Production Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Software Testing for CES (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be an Internship on SW testing at CES? These should spark your interest :* Responsible for defining test cases according to SW requirement document;
* Creation and execution of unit tests;
* Documenting test results and reports;
* In[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Hardware Project Leader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Project Leader. Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Fast Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Senior Embedded Linux Software Engineer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Experienced Embedded Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Configuration Manager for CES I SW (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Being first is always among your objectives? Be our first Configuration Manager in Timisoara Responsibilities:* set up, configures and maintains the Version Management environment;
* constructive contribution in the Change Management strategy;
* set up and maintenance of the [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
SW Team Leader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets. Engineering Competence: * Instrument Cluster[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Embedded Penetration Tester (Ethical Hacker) - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Digital security is becoming more and more complex and thus important in the automotive industry. We at CES are constantly looking for applying all the actual state-of-the-art cybersecurity solutions, enabling us to secure the next generation of technological cars. We are building up a new penetr[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Software Development Engineering CES (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Responsibilities:* working with automotive technologies of the future premium cars;
* support the development of software products, according to customer SW requirements;
* create module tests;
* update documentation;
* cooperating with an international development te[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Quality Engineer for Conti Engineering SW projects - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Most people just want to be in the result and not in the process, and it's in the process where you realize who deserves to be in the result. If you believe that the journey is more important than the destination, if you are detailed oriented and think that small details matter, it you want to le[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
RF Engineer for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for RF engineer. What you'll do:* You will collaborate with the international team of the department;
* Define the investment roadmap in RF specific equipment;
* Define the HW measurements strateg[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Hardware - CES (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are understood and performed acco[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Hardware Engineer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Concept definition using latest technologies;
* Designing hardware architecture to meet the customer requirements;
* Providing solutions together with our suppliers to fulfill customer demands;
* Designing, calculating and simulating hardware schematics;
* Documenting the [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Experienced System Test Engineer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As System Test Engineer you'll be involved in:* Analyze the project requirements and develop needed tests;
* development of automated test systems according to the specifications;
* implementing new test technologies, contributes in test concepts;
* developing of test spe[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Cybersecurity Analyst/Specialist CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is a subsidiary of Continental AG. With more than 1,500 engineers and specialists, we design and manufacture complex high technology mechatronic products and systems for small series and niche applications at 15 locations around the world. Depending on our c[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Vehicle System Architect for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Competence:* [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Hardware Signal & Power Integrity Engineer CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Signal & Power Integrity Specialist . What you'll do: You will use highly performant simulation environment to perform:* Multilayer / HDI PCB Stack-up simulation;
* Pre Layout and Pos[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Optical engineer for HUDs - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Optical Engineer for HUDs . Portfolio: Electronic Control Units:* Connectivity applications;
* Telematic Units;
* Clusters;
* Displays;
* Head-up Displays;
* Multimedia Application[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
AUTOSAR Specialist for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Intellectual Property Paralegal (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
HR Systems Operations Consultant (FBL) - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Energy Manager Automotive (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Global HR Systems Operations Consultant for Mobility (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
HR Systems Operations Consultant (Success Factors) - TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
ESD Test Technician for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

A car is made of hundreds of pieces and we test the electro-compatibility and electrical behavior of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must through powered electrostatic discharge pulses, unpowered electrostatic discharge tests, transien[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeholders;
* prepare u[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Tehnician Mentenanta FF PSS - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp; * Cunostinte de citire a schemelor electrice/electronice; * Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata); * Tmbunatatire scrap, FPY, downtime echipamente; * Identificarea cau[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Business Owner/Program Manager for HMI (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
BU Solution Owner Configuration&Variant Management PSS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

As BU Solution Owner you are responsible for a complete and consistent package (solution) of processes, methods and related tools in the fields of BU Solution Owner Configuration and Variant Management on business unit level. This includes its definition, adaptation, [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Supplier Quality Manager in Project for Smart Mobility (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
HR Systems Operations Consultant (eRecruiting) - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship System Testing - VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Vehicle Network and Information - Central Engineering business area has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car.

The most important products we develop are the body controllers, key & keyless access systems, tire pressure monitorin[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
RF/Antenna Design Engineer for VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a RF/Antenna Design Engineer? These should spark your interest :

We are looking for an RF/ Antenna design engineer to join our Access Systems group in Timisoara. Car access is a very complex and interesting field involving wireless communication (RF, LF, Bluetooth, Ultra-w[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Homologation Engineer for Wireless Products - VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about new technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our Homologation Engineer role in our CORE Engineering HW group in Timisoara.

Do you want to be a Homologation Engineer? These should spark your interest.

The Hom[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Requirement Engineer for VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Life would be much easier if I had the source code" (Anonymous). Passionate about systems engineering and interested in creating systems functions for intelligent cars?

If this sounds interesting to you, join our Team by applying to this role. Do you want to be a System Requirement Enginee[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Test Engineer VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Testing is an infinite process of comparing the invisible to the ambiguous in order to avoid the unthinkable happening to the anonymous."(James Bach). If this sounds interesting to you, join our System Testing Team by applying to this role. Do you want to be a System Test Engineer? Join us and y[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Security & Privacy Analyst for Digital Key Systems in VNI CE

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to stop any hacking attempt of a personal car? Let's do it together! We have one job opportunity for you as a Cyber Security Analyst.

Do you want to be a Security & Privacy Analyst? These should spark your interest : We are looking for an Security Analyst from VNI CE (TM). Y[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Security & Privacy Tester VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Testing is an infinite process of comparing the invisible to the ambiguous in order to avoid the unthinkable happening to the anonymous"(James Bach). We analyze and identify the weak points in vehicle functions with regard to security & privacy, by deploying cyber-attacks in as simulated and[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Technical Project Manager TPL2 Platform - VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an experience Technical Project Leader to work with us on wireless power charging modules, drive a new concept and steer the stakeholder demands. Every product has his market life, and this product is just at the beginning even though we are developing the 3rd generation. By to[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Product Owner for MFST Products

full-time 0 - 1 an experienta

Interested in smart cars? Join us and turn your ideas into actions.

You can drive the evolution of smart cars.

Join our MFST (Multi Function Smartphone Terminal) team and together we will deliver software for MFST products inside the car for customers all over the world. Main function[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Expert for Static and Dynamic Code Analysis (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! As an Expert for Static and Dynamic Code Analysis in VNI PMT (Vehicle Networking and Information, Process / Methods / Tools), you are the knowhow-provider for the deve[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Junior Software Quality Engineer for Smart Mobility - (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Thermal Simulation & Verification Engineer Internship (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about electronics cooling solutions and want to play a part in designing the car of the future? Our growing team is working on electrical solutions for new server-based vehicle architectures. We are looking for a Thermal Simulation & Verification Engineer Internship to help[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Test Development Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passengers and the vehicle as well[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
ESH Responsible - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced driver assistance systems, air[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Line Leader FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The business area develops and integrat[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Tehnician Analiza FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Supplier Quality Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Tehnician Calitate FF HMI - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Packaging Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Team Assistant - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Automation Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Optic Design Engineer for HUD for HMI (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

A Head-up Display (HUD) is a projecting system that shows all relevant information for a car driver directly in their line of sight. This is done by projecting light into the driver's eyes, which will perceive a virtual image, containing all this information, in front of th[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Mechanical Designer for Cluster Products for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

If you want to be part of the Product Development Center with the oldest history from Business Unit Human Machine Interface and world-wide lead from Timisoara, then here and now you should start. You will have the chance to be part of a young and dynamic team that develop t[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Energy Manager Automotive for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Further development of the energy management system;
* Carrying out technical and organizational training;
* Implementation of internal energy audits within the scope of multi-site certification;
* Monitoring of measures and definition of standards for [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Customer Supply Specialist for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Support Customer Group BU Representative and customer war room in the alignment with involved plants and allocation Managers to provide customer center specific information. Increase transparency and customer satisfaction / fulfill customer expectations:* Check[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Mechanic - Production Equipment TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Manufacturing Standards Coordinator HUB Europe for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

You want to share your engineering expertise not only to your boss but to get an international recognition of your achievements?

You always identify ways to optimize already existing ideas and approaches?

You have great skills in linking people, departments and [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
eXplore Tires Manufacturing Trainee - Tires Business Area

full-time 0 - 1 an experienta

Profound theoretical background on Engineering (Mechanical, Industrial, Chemical, Electrical); Intercultural experience through international internships or during semester(s) at an university abroad;[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
eXplore Tires Engineering Trainee - Tire Business Area

full-time 0 - 1 an experienta

Profound theoretical background on Engineering (Mechanical, Industrial, Chemical, Electrical); Intercultural experience through international internships or during semester(s) at an university abroad[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Automation Engineer - Tires

full-time 0 - 1 an experienta

Electrical Engineering University degree (Electrotechnics mainly; Energetics or Automation) IPC knowledge (Siemens and/or Beckhoff automation), Controls and drives Minimum 3 years experience [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Project Administration Support for HMI (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Looking for an internship in the administrative field? Would you like to put your knowledge into practice in a dynamic, multicultural environment? As a student in our team, you will:* Assist with various activities related to project tracking and reporting;
Continental Timisoara
20.01.2022
Electrical Simulation & Verification Engineer for VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about electronics and want to play a part in designing the car of the future? Our growing team is working on electrical solutions for new server-based vehicle architectures.

We are looking for an Electrical Simulation & Verification Engineer to help us design state-of[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Tool Development Engineer - VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The task of the software development team is to engineer the illusion of simplicity." (Grandy Booch).

If this sounds interesting to you, join our Team by applying to this role. Do you want to be a Software Tool Development Engineer? These should spark your interest :* Being pa[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Architect for Digital Key systems VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The design is not just what it looks like and feels like. The design is how it works" (Steve Jobs). We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key. The system uses latest technologies for precise localization and secure authenticatio[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Mechanical Simulation VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about new technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our Internship for Mecanical Simulation role in our CORE Engineering HW group in Timisoara.

Do you want to be an Internship for Mechanical Simulation? These should spar[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Engineer for Digital Key systems VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

At its heart, Engineering is about using science to find creative practical solutions. It is a noble profession" (Queen Elizabeth II). We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key.

The system uses latest technologies for preci[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Customer Logistic Specialist for FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Production Activity Leader - Tires Business Area

full-time 1 - 5 ani experienta

University degree Minimum 5 years experience in manufacturing industry in Shopfloor related jobs: Production, Industrial Engineering or Quality engineering. Previous Shopfloor leadership experience[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Display Technology Information Cluster??for HMI (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Today's cars all have at least one Display to give the driver important information about their car or the surroundings. Developing this kind of Displays gets more important considering that all new car models use so called Full digital clusters where the classic dials are [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Engineering Internship for Digital Clusters - HMI (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

One important step in automotive development is understanding the customer needs. On top of this, we must comply with legal and internal requirements. Handling all of these aspects is the task for the Requirements Manager. If this sounds interesting to you, join our System [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Line Leader FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The busine[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Tehnician Calitate FF HMI - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Automation Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Optical Measurements Engineer for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

With the ever-increasing digitalization, displays are becoming THE KEY differentiator of modern vehicle interiors and are the most important interface for the interaction between driver and vehicle. Changed user demands and new technologies enable novel interior cockpit de[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Application Development in UX Cabin Sensing

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As part of Continental's Cabin Sensing, we develop the user experience with focus on autonomous driving, using the latest developments in sensor technology, our products are "looking" inside the vehicle and make sense of its cabin.

Our applications trigger actions for[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Regional Manager SMT for Industrial Engineering for HMI (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Job Description:

Do you enjoy working in Automotive?

Do you feel confident in cross function, multi cultural and international working environments where networking is the key to success?

Do you want to be part of the team which is coordination & guiding the local teams in t[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
EMC (Electromagnetic Compatibility) Engineer for ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

An EMC Engineer has a key role in our department. If you join us your responsibilities will be:* Analyze Electromagnetic Compatibility automotive customer requirements;
* Creation of Electromagnetic Compatibility Test Plan documentation together with the project team;
* Evalu[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Configuration Manager for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Configuration Manager you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit CVS VNI for the location Timisoara. The CM function supports the product development activity so that developers and integrators have appropriate workspaces to build and test their wo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Global Software Development Engineer (BU ADAS)_Sibiu_Plant_IE

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below

Global Software Development team is building software solutions for our customers in regards of electronic products which assists the[..]

Continental Sibiu
20.01.2022
Customer Support Service Manager for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you like interacting with end-customers and technical experts? Do you have strong communication skills? Is problem solving one of your key strengths? We have the perfect open position for you...

Do you want to be a Customer Support Service Manager? These should spark your interest:

Continental Timisoara
20.01.2022
Tehnician Analiza FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Plant Production Test Development Engineer_Sibiu_FF CCN

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* Activities which combine analytical and design knowledge with software and hardware technology, in the sense of designing, t[..]

Continental Sibiu
20.01.2022
Special Process Engineer for FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

- Give input to the Manufacturing Concept for quote based on experience in production, lean principles, and robust processes; - Implementation of the equipment and processes necessary for the product; - Reports the project progress, participate in definition of corrective measures if deviating fo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
R&D Hardware Project Leader_Sibiu_R&D_VED_EBS

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below Essential Skills/Qualifications* Plan and coordinate industrialization of development projects for electronic control units f[..]

Continental Sibiu
20.01.2022
Software Architect for IT Applications - IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The perfect kind of architecture decision is the one which never has to be made (Robert C. Martin). If you are want to affect the architecture of our newest IT platforms, join our IT Team by applying to this role. Do you want to be a Software Architect for IT Applications? [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Agile Solution Train Engineer - He[a]t CT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

he[a]t (Holistic Engineering and Technologies Organization) is the central organization driving the race for the future mobility ecosystem and takes responsibility for future technologies and solutions in the Automotive sector. he[a]t CT organization in Timisoara is built to[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
SW Architecture Method Expert - He[a]t CT PMT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

he[a]t (Holistic Engineering and Technologies Organization) is the central organization driving the race for the future mobility ecosystem and takes responsibility for future technologies and solutions in the Automotive sector. he[a]t CT organization in Timisoara is built to[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Quality Engineer for Molding Technology - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Test Development Engineer Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Controlling Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Technical Customer Manager for VNI CVS (TTM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you have strong communication skills? Are you a solution oriented person with a technical background in automotive? We have the perfect open position for you...

Do you want to be a Technical Customer Manager? These should spark your interest :* providing technical support fo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Plant Production Test Development Engineer_Sibiu_Plant_ADAS_IE

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* develop applications for test equipments in production in order to respect R&D requirements
* making tests (HW) and debuggi[..]

Continental Sibiu
20.01.2022
Internship for HR Business Partner - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Production Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Administration Support (Airbag Control Unit projects) PSS TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Your main responsibilities will include:* Perform tasks as maintenance user in data management tools like SAP or Wise, e.g.: create new product structure with part numbers and their documents set;
* Document and manage the Engineering Change Notifications [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Operations Project Manager for Industrial Engineering HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you enjoy working in Automotive? Do you feel confident in cross function, multi cultural and international working environments where networking is the key to success? Do you want to be part of the team which is coordination & guiding the local teams in the region in[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Capacity Management Responsible for PSS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Learning Designer Support - HR Global (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Within your role as a Learning Designer support in the Global Learning and Training Services your main tasks will be to:* Conceptually consult the internal customers on how to translate their learning objectives into effective learning items (focus on document [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Sw/System Integration Tester for Digital Tachograph VNI CVS-TM

full-time 0 - 1 an experienta

Commercial Vehicles and Services business unit with 20 years of experience in Timisoara is a world-wide leading location for the development of products used in trucks, buses, vans, and other commercial vehicles. Tachograph team in Timisoara is part of Continental Tachograph group and is located [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Team Leader Logistics for New Projects HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Tool Development Engineer - VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The task of the software development team is to engineer the illusion of simplicity." (Grandy Booch). If this sounds interesting to you, join our Team by applying to this role. Do you want to be a Software Tool Development Engineer?* Being part of multinational team of tool developm[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Quality Project Specialist GBS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Through this role we want to contribute to the quality and automation of our processes. We would like to have the development of the Quality mindset of employees through quality checks performance, by ensuring monitoring and continuous updates based on risk assessments. The[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Plant_Warranty Return Center Engineer(TAE)_Sibiu_Quality

full-time 0 - 1 an experienta

b> We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below

The Warranty Return Center Technical Analysis Engineer is responsible for testing all Electronic Control Units claimed by the cu[..]

Continental Sibiu
20.01.2022
Tehnician Mentenanta FF PSS - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Team Assistant - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
FEA Engineer for Airbag Control Unit - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Perform structural simulations focused on vibration analysis of Airbag Control Unit; provide simulation reports and results interpretation using appropriate tools and techniques. Main Responsibilities:* Perform ANSYS simulations to check the vibration behavior [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Fusion Product Manager for ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Our Sensor Fusion teams cover framework development, algorithmics and testing. They are enhancing environmental perception for multi-sensor vehicles currently being developed, paving the way for future fully autonomous driving.

We are looking for a fellow open-minded [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Launch and Change Management Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Team Leader for Customer Logistic FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The business area develops and integrat[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Tehnician facilitati - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced driver assistance systems, air[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Developer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced driver assistance systems, air[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Material Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Customer Logistic Specialist for FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Production Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Support for Engineering Team - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
MES Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Mechanical Design - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets. Engineering Competenc[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Business Area Investment Controller - BA AM CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Investment Controller job is located in Timisoara while the role is a global one, functioning in a Business Area matrix organization. Main areas & responsibilities concern: Controlling and Reporting:* Responsible for high data quality in the Investment tool[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software test engineer CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). If this sounds interesting to you, join our Purchasing Team by applying to this role.

Do you want to be a Software test engineer? These sh[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Sales & Portfolio Analyst (1 year contract) CCN - CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As a sales & portfolio analyst you will work within an international team environment dedicated for the German customers of the business unit, supporting the Segment sales coordinator with dedicated analysis in the area of sales, supply chain, strategy and product redes[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Jr Sales Manager for CCN German OEMs (1y contract) CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As a junior sales manager you will work within an international team environment dedicated for the German customers, supporting the Segment sales managers in their daily business and interfacing with different operational departments.* Tracking, analysis, prepa[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Product Owner for MFST Products

full-time 0 - 1 an experienta

Interested in smart cars? Join us and turn your ideas into actions. You can drive the evolution of smart cars. Join our MFST (Multi Function Smartphone Terminal) team and together we will deliver software for MFST products inside the car for customers all over the world. Main functions are Wirele[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Learning Designer for Technical eLearning Courses (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental he[a]t PMT aims to strengthen his Learning Design capability, supporting internal customers (HoS Solution Teams) globally to develop and deploy efficient and high quality learning items (e.g. (virtual) classrooom trainings, videos, e-leanrings) . Within your rol[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Buyer with Russian - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Buyer with Russian? These should spark your interest:* Perform purchasing services for ContiTech production facilities located in Slovakia;
* Place and update purchase orders;
* Maintain data in SAP;
* Schedule shipments and calc[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Junior Sales Manager CSC (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As Junior Sales Manager you will be part of multinational team of Sales Area. You will have interfaces to the operational department of the Business Area with regards to the responsibilities: Manage all sales / volume planning related topics:* Permanent update [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Software Development - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident. How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate internsh[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Project Administration Support - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Your main responsibilities will include:* Perform tasks as maintenance user in data management tools like SAP or Wise, e.g.: create new product structure with part numbers and their documents set;
* Document and manage the Engineering Change Notifications ([..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Developer cloud for IoT Edge Platform He[a]t CT PMT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the organization, as Developer you are responsible for the following topics:* Define, develop and roll out new software solutions in the context of pre-development activities for Cloud applications (e.g., microservices architecture for automotive);
* Con[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Thermal Simulation & Verification Engineer Internship VNI CE

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about electronics cooling solutions and want to play a part in designing the car of the future? Our growing team is working on electrical solutions for new server-based vehicle architectures.

We are looking for a Thermal Simulation & Verification Engineer Internship t[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Hardware Test Equipment Developer for ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the current and future development process of self-driving car, ADAS business unit is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the future w[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Technical Customer Manager for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you have strong communication skills? Are you a solution oriented person with a technical background in automotive? We have the perfect open position for you...

Do you want to be a Technical Customer Manager? These should spark your interest :* providing tech[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Customer Support Service Manager for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you like interacting with end-customers and technical experts? Do you have strong communication skills? Is problem solving one of your key strengths? We have the perfect open position for you...

Do you want to be a Customer Support Service Manager? These should spark your interes[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Human Relations Internship (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Are you interested in learning more about the HR field, specifically the recruiting and selection process? This internship position will support the recruiting team in daily activities involving the recruitment of talent to fill open positions. We are looking for some[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Release Train Engineer VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

We are looking for a train chief engineer to drive our Agile Release Train...

...Oh wait!..

That's not right! Let's see here:

We are looking for a Release Train Engineer to drive our Agile Release Train sounds better She/he has to:* Facilit[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Sample Production - VNI HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Sample Production's role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts. As an Internship in Sample Production you are responsible for:

Continental Timisoara
20.01.2022
Line Leader FF HMI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The busine[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Team Leader - Airbag System Test Engineer - PSS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Your main responsibilities as Team Leader will be to:* Plan and monitor the execution of all activities/ tasks in order to meet due dates according to clients' requirements.
* Assign tasks to team members, according to their internal function, competences and capabilities, with t[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
JIRA Software tooling engineer for VNI CVS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Do you want to be a software tooling engineer? These should spark your interest : As a part of our team, you will develop new solutions or enhance existing ones that support product development. Our tools work together in a consistent toolchain, exchange data and assure traceability between them.[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Algo Engineer_Sibiu_R&D_ADAS (3 positions)

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Check out your future responsibilities below* Responsible for development and validation of algorithms applied to radar/lidar sensors together with a team of worldwide experts i[..]

Continental Sibiu
20.01.2022
(Re) DTC Agent for VNI HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Re-Design To Cost Agent? These responsibilities should spark your interest:* Drive generation and execution of DTC and (Re) DTC ideas in projects;
* Drive cost saving measures on existing designs through: redesign, resourcing, component [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Algorithm Developer - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passive Safety Algorithm team is developing algorithms for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident! How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate devel[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
BU Solution (EE, ME and Technical Risk Management) - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As BU Solution Owner you are responsible for a complete and consistent package (solution) of processes, methods and related tools in the fields of BU Solution Owner Configuration and Variant Management on business unit level. This includes its definition, adaptation, deploy[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Requirements Engineer for Telematic Devices - VNI CVS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Responsible to collect and analyze all system and software requirements and document them accordingly;
* Identify and manage all the inputs necessary for collecting the product requirements ;
* Responsible to clarify all product development requirements with[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Requirements Engineer for Telematic System - VNI CVS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* Responsible to collect and analyze all requirements and document them accordingly for a complete telematic system including onboard vehicle devices and backend servers ;
* Identify and manage all the inputs necessary for collecting the overall system requirement[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Architect for Telematic Devices - VNI CVS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* You will define System Architectures for our Telematic Platforms and Products which will be transferred in our serial products;
* You are thinking holistic and acting interdisciplinary. In this role you will define the system components and behavior including th[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
System Architect for Telematic System - VNI CVS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:* You will define the Overall System Architectures for Continental Telematic Solutions including onboard vehicle devices and backend servers;
* You are thinking holistic and acting interdisciplinary. In this role you will define the overall system components and b[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Developer for Digital Tachograph VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Commercial Vehicles and Services business unit with 20 years of experience in Timisoara is a word-wide leading location for commercial vehicles software development. Tachograph team in Timisoara is part of Continental Tachograph group. With locations in Europe and Asia, we [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
SW PM for Instrument Clusters & Body Control Modules-VNI CVS-TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

The Instrument Cluster communicates with all the other devices inside the vehicle and provides information to the driver, being the main interface with the driver. This is why we are constantly challenged to develop simple to use but complex (as number of functionalities) i[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Model Based Software Developer- TPMS - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Who we are? The ones who put "feeling" into the car tires. What we do? We develop software for Tire Pressure Monitoring systems for customers all over the world. We work closely with system requirements engineers, hardware engineers and project teams to deliver a high-quali[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Software Development - PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident. How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate internsh[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Developer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate SW develo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Test Engineer for Product Launch - VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As a Test Engineer for Product Launch, you must ensure that the products developed in our R&D center are transferred towards the Continental production lines, located all over the world. To have a successful transfer, you must create detailed specifications with informa[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Test Engineer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident. How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate SW Test [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Calibration Engineer for Airbag System Development - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

We aim to realize concepts, together with the automotive industry, that help maximize protection for occupants, pedestrians, and all other road users. For this reason an open mind for what's new is just as important for us as experience, focused research and development. Th[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Project Functional Safety Manager for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passionate about automotive safety aspects and interested in ensuring safety for intelligent cars? You can now make your passions meet in our Passive Safety and Sensorics business unit. We are part of the Autonomous Mobility and Safety business area and we link driving dyna[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Test Engineer for PSS Algorithms - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passsive Safety Algorithm Test Team is a great team who dreams big, has fun together and shares chal-lenges. But more important, we save lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident. Our Team tests the algorithms developed for restraint system ac[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Requirement Engineer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Passive Safety Software team saves lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident . We are developing high complexity software for restraint system activation in case of road events, crash notification, damage estimator, event data recorder, custom[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Sw/Sys Requirement Engineer forDiagnosis andServices-VNI CVS TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Our vision is that tomorrow's vehicle is always connected, user-friendly, comfortable and intelligent. Curios? Visit our products web site: https://www.continental-mobility-services.com/en-en/products/vehicle-data-services/ We are developing solutions for Diagnostics and Se[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Quality Engineer in Project (QMP) for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

The Quality Team supports the project development teams concerning the fulfillment of the process and promotes the importance of quality. If you join us, you will witness and contribute to the step-by-step creation of commercial vehicle electronic components (instrument clu[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Layout PCB Designer for VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Do you want to be a Layout PCB Designer? These should spark your interest : For our Engineering Location Timisoara we search for dynamic and motivated people to join our Commercial Vehicles & Services department. We develop and yields products that make commercial and s[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
C# SW Developer for new project PTI - VNI CVS (TIM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

We are looking for new colleagues to join our team of software development in the R&D Diagnosis and Services group within Continental Automotive. The project we are building is a next generation Periodical Test Inspection (PTI), used by many certified garages in multipl[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Scrum Master for Diagnosis and Services - VNI CVS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Our vision is that tomorrow's vehicle is always connected, user-friendly, comfortable and intelligent. Curious? Visit our products web site: https://www.continental-mobility-services.com/en-en/products/vehicle-data-services/ We are developing solutions for Diagnostics and S[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Senior Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Junior Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental Automotive is establishing in Timisoara a Global Business Services center that will eventually perform accounting and purchasing activities for Contitech locations all over Europe. The center is going to be connected to specific plants and offices in different c[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Senior Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Accounts Payable Accounting - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Economist Accounts Payable Support - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental Automotive is establishing in Timisoara a Global Business Services center that will eventually perform accounting and purchasing activities for Contitech locations all over Europe. The center is going to be connected to specific plants and offices in different c[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Operational Procurement Analyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Einkaufsanalyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental grundete ein Global Business Service Center in Timisoara. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europe. Entsprechend den Anforderungen unserer Kunden i[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Kreditorenbuchhalter - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental hat ein globales Business Service Center in Timisoara eingerichtet. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europa. Entsprechend den Anforderungen unsere[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Debitorenbuchhalter - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental hat ein globales Business Service Center in Timisoara eingerichtet. Wir bieten massgeschneiderte Dienstleistungen mit dem Schwerpunkt Rechnungswesen und Einkauf fur die europaischen Unternehmen der ContiTech Division Europa. Entsprechend den Anforderungen unsere[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Economist Accounts Payable with German - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Division Europe. In line with the needs of our customers in the Group co[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Local IT - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Identifying hardware and software solutions for company standards

- Troubleshooting technical issues.

- Diagnosing and repairing faults. Installing and configuring new IT hardware (laptops and desktops)

- Solving hardware HPSM tickets.

- Providing [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Integration & Verification Engineer - ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to develop the next sensor generation for assisted and autonomous driving with us? Do you want to be part of the development team, working in a highly professional technology environment and being part of our vision towards autonomous driving? As Integration &am[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Line Leader FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Tehnician Analiza FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Material Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Recruiting Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Quality in Production - 2 year contract - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Delevoper Internship - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Operations Mechanical Engineer for Test Equipment HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

If you are a Mechanical Engineer, consider yourself an innovative and creative thinker and you would like to join us for driving the Manufacturing Test Engineering standardization on a global scale apply now for our Operations Mechanical Engineer for Test Equipment in BU HM[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Plant_Smart Applications Engineer (Robotics & Automation)_IE

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie! Apply until data:

Check out your future responsibilities below* We are looking for an experienced engineer capable of designing, building and delivering a reliable roboti[..]

Continental Sibiu
20.01.2022
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
HR Business Partner for R&D (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

The HR Business Partner is the central point of contact for all HR topics within his/her area of responsibility for managers and employees.

Responsibilities:* Enables both the short-term and long-term strategy of the local business clients in line with corporate policies relat[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Experienced SW Test Engineer for Embedded Systems in ADAS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) develop innovative products based on different technologies like CAMERA, RADAR or LIDAR. Our top products are Lane Departure Warning by detection of lane positioning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control for automatic b[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Data & Power BI Specialist VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

We are looking for a personality passionate in data analytics and business intelligence to create transparency for decision taking. Tasks include:* Create Business Intelligence dashboards, data visualizations and presentations that provide clear insights and pr[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Software Development VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering (VNI CE) business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the bod[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Resource Strategy Manager VNI CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

We are looking for someone to drive and enhance resource planning and balancing within Research & Development (R&D). Tasks include:* Conceptual enhancement of the R&D resource planning process and approach in for classic and agile projects and with [..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Senior IT Engineer-Client Administration and Digital Workplace

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

As an Senior IT Engineer, you will operate in the following fields:

- Installation, patching and troubleshooting of physical and virtual clients;

- Manage Active Directory OUs;

- LAN infrastructure;

- Operating systems: Windows, Linux;

- Re[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Advanced Purchasing Engineer for Vehicle Dynamics (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). If this sounds interesting to you, join our Purchasing Team by applying to this role.

The Advanced Purchasing Engineer will be:

- Purchasing representati[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Security and Privacy Tester for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

"Providing smart security for the smart cars!" If you think this sounds like a suitable mission for you, then read further! As a Security and Privacy(SP) Tester, you will have to organize the activities related to Cybersecurity Testing as part of our products: Instrument cl[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Security and Privacy Manager for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

"Providing smart security for the smart cars!" If you think this sounds like a suitable mission for you, then read further! As a Security and Privacy Manager, you will have to organize the activities related to Cybersecurity development as part of our products: Instrument c[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Security and Privacy Architect for HMI (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

"Providing smart security for the smart cars!" If you think this sounds like a suitable mission for you, then read further! As a Security and Privacy Architect, you will be responsible for defining the mechanisms and architecture that will help to ensure security of the pro[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
MES Technician - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Senior IT Consultant - License Manager (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Senior IT Consultant - License Manager? These will be your main responsibilities:

- Implementation of operational, tool-based IT licensing management;

- Support for internal and external licensing audits;

- IT asset management and repor[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Product Engineer "Requirement Management" (m/f/d) - VNI PMT

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Highly skilled in programming? You should see our proposition for you. We are looking for a Product Engineer "Requirement Management" in our Requirement Management team.

"Do you want to be a Product Engineer "Requirement Management" (m/f/d)? These should spark your in[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Technical Cleanliness Manager for HMI (TM)

full-time Manager

The position holder is responsible for Technical Cleanliness (TC) Management of the entire Business Unit including R&D, PUR, Operations and its interfaces. As such she/he represents the BU towards Automotive and targets to be Senior Expert for technical cleanlines[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Application specialist for PSS (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship Team Assistant IE - Manufacturing TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Line Leader FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Material Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Tehnician debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Customer Management Support - Finance - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

You will be a part of the Customer support department of Continental Automotive Romania SRL. You will be responsible, for several customers of one of our Divisions, for the following activities:* Manage the open receivables for external customers, contact the c[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Team Leader - Airbag System Test Engineer - PSS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Your main responsibilities as Team Leader will be to:

- Plan and monitor the execution of all activities/ tasks in order to meet due dates according to clients' requirements.

- Assign tasks to team members, according to their internal function, competences and[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Medior buyer NPM HUB Purchasing Romania (TM) - Sourcing Center

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

For our Non Production Material HUB Romania we search for dynamic and motivated people to join our team, located in Timisoara. You will have the opportunity to work in strong cooperation with all Continental locations in Romania and with Corporate Global Clusters/Categories[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Junior Buyer with Hungarian for NPM Purchasing TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

For our Non Production Material HUB Romania we search for dynamic and motivated people to join our Procurement Center team, located in Timisoara. The purchasing specialists in our NPM HUB work passionately to provide high-quality purchasing support to internal customers, an[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Student for NPM Purchasing HUB with Hungarian - Romania (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

- Support for Non Production Material Purchasing Department in different projects;

- Responsible for Purchase Orders tracking;

- Support for acquisition process: send RFQs (Request for Quotation) and analyze offers;

- Support for Vendor Master Data mai[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Software Internship for HMI (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Passionate about software development and also interested in smart cars? We are looking for an enthusiastic student to join our team and grow in a professional software development environment. As Internship for Software Development for Human Machine Interface (HMI) you wil[..]

Continental Timisoara
20.01.2022
Internship for Base Software Development - VNI CVS (TM)

practica 0 - 1 an experienta

We are looking for an internship (student) software developer, to join our Commercial Vehicles development team in Timisoara. They will carry out software development activities for commercial vehicles applications, starting with requirements engineering, detail design and unit construction, goin[..]

Continental Timisoara
20.01.2022