Continental

Orase: Arad, Carei, Iasi, Sibiu, Timisoara,
Industrie: Tehnica 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2021o cifră de afaceri de 33,8 miliarde de euro și are în prezent peste190.000 de angajați în 58 de țări și piețe. În 8 octombrie 2021, compania a aniversat 150 de ani de la înființare.

 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2021 o cifră de afaceri de 33,8 miliarde de euro și are în prezent peste190.000 de angajați în 58 de țări și piețe. În 8 octombrie 2021, compania a aniversat 150 de ani de la înființare.

 

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.

 

 

Locaţii Continental în România
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

angajari.sibiu@continental.com
 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

angajari@conti.de
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro
 

ContiTech Thermopol Romania SRL

Zona Industrială Nădab nr. 7, 315101 Chişineu-Criş, Arad

T. 004-0257-307-900


Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

De ce să alegi Continental?


 

 
Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa

Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader
Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației.


 OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer
 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader
O echipă de profesioniști, tânără şi veselă
 

Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.
Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.

SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

         
             

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.

RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader

 Majoritatea studenților în ani terminali, se întreabă: “Și acum ce fac? Unde mă angajez?”. La Continental, am luat în cosiderare gândurile voastre și astfel am creat programe care îți vor crea o perspectivă unică și de amploare față de orice alte poziții pe care le poți ocupa ca proaspăt absolvent. Ești pregătit să creezi un impact?

Aplică la una dintre oportunitatile Trainee Programs si timp de 18 luni vei fi introdus în lumea anvelopelor,  printr-o activitate de job-rotation în toate departamentele companiei, pentru a întelege procesul de colaborare dintre acestea:
 

 

Ce presupune programul?
 

 • Un mentor alocat care te va ajuta să te integrezi ușor în program și în echipele de lucru;
 • Introducere în procesele de producție, tehnologiile cauciucului, fluxul materialului și componentele pentru a obține cunoștințe operaționale aprofundate despre procesul de producție;
 • Integrare și evaluare prin experiențe practice: proiecte de fabricație / inginerie în cadrul uzinei;
 • Implicare locală dar și regională prin colaborarea cu ceilalți trainee din alte locații;
 • Expunere pentru 1/2 lună la departamentul de marketing și vânzări al companiei pentru a obține un overview complex asupra business-ului și a înțelege care sunt responsabilitățile acestui departament;
 • Experiență cu vânzarea directă la un magazin de anvelope în timpul vizitelor clienților;
 • Program de lucru de 8h, dar și flexibil în funcție de nevoie;
 • În ultimele 6 luni ale programului trainee-ului îi este alocată o poziție vacantă în fabrică (în zona de producție sau calitate).
 

Ce avantaje ai ca și trainee în cadrul Continental?
 

 • Program de integrare într-o echipă profesionistă, tânără și internațională;
 • Salarii competitive (bazate pe performanță);
 • Beneficii de sanatate (asigurări private de sănătate și de viață, activități sportive etc.);
 • Oportunități de dezvoltare profesională (în domeniul tehnic și managerial);
 • Program de lucru flexibil;
 • Stabilitate;
 • Mediu de lucru internațional și posibilitatea de a călători;
 • Pachet de relocare pentru nerezidenții din Timișoara.

Nu ești convins? Uite ce au de spus colegii noștrii:
 

 


 Holingher Loredana

„Vad programul de trainee oferit de Conti ca o oportunitate mare de dezvoltare  accelerata a carierei. Programul e foarte bine structurat si ofera posibilitatea de a invata  si a livra rezultate in moduri unice. De asemenea acest program ofera o perioada de 6  luni de rotatie intre diferite arii de productie si intre diferite departamente, focusul fiind pe
intelegerea procesului si crearea conexiunilor cu angajatii Conti fara alte task-uri  paralele.”


Denis Radu

Ce mi-a plăcut la experiența de Manufacturing Trainee? Din numeroasele lucruri ce mi-au plăcut, mă opresc la următoarele două: am avut ocazia să lucrez în toate departamentele atât la nivel local, cât și la sediul din Hanovra. Este o șansă foarte bună de networking și poți cunoaște totodată foarte clar rolurile fiecărui department. Asta te ajută mult în alegerea următorilor pași în carieră la finalul programului.

De asemenea, mai mult ca sigur vei ieși din zona de confort. Provocările programului Manufacturing Trainee vin în diverse forme: proiecte locale și centrale, colaborări cu echipe formate din peste 10 nationalități. Toate aceste „challenge-uri” sunt un prielnic mod să te dezvolți pe plan profesional, dar și personal.”
Silviu Bulza

“La început m-am simțit intimidat de anvergura fabricii și a operațiunilor care au loc. În  primele luni am petrecut câte o săptămână în fiecare arie, ceea ce m-a ajutat enorm să  înteleg fluxul producției și terminologia inițial copleșitoare a activităților. După perioada  de integrare am primit propriile proiecte în cadrul fabricii, urmate apoi de un stagiu de  șase luni la sediul central de la Hanovra, alături de colegii Manufacturing trainee din alte  fabrici de anvelope din lumea Continental.”
 

Te-am motivat îndeajuns de mult astfel încât să aplici?

Nu mai aștepta. Aplică acum în cadrul programelor de Trainee Continental!

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
Embedded Software Developer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

To develop software products, according to customer Software requirements, using specific guidelines and methodology. University degree (e.g. Computer Science, Mathematics, Electronics) or relevant professional experience.

We are developing software for innovative products like Lane Departu[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Lead Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about the Electronic Design, Cars, Automated Driving and Artificial Intelligence? Then this is proper place to you!

In the Autonomous Mobility department are developed products and systems based on intelligent sensors that are able to "see" and collect details from traffi[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Production and Test Specification Engineer for AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about testing but also interested in smart cars? Take a look at our role in the team.

#AutonomousMobility

PTS Engineer:* Generates Production and Test Specification (PTS) within a development project based on the standard template customized according to projec[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Production and Test Specification Engineer for AM - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about testing but also interested in smart cars? Take a look at our role in the team.

#AutonomousMobility

PTS Engineer:* Generates Production and Test Specification (PTS) within a development project based on the standard template customized according to projec[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Problem Resolution Manager for LIDAR products - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Fully autonomous cars are closer to reality, driven by advanced sensors that can predict or avoid a crash before it happens. Leading the change in this area is LIDAR technology.

If you are interested to be part from the technology of the future on the Autonomous Mobility segment, join our t[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Engineering Internship - Radar - AM (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Are you interested in what defines a highly advance assistance system? We are looking for a new colleague to join our System Engineering team to support the requirements management domain.

#AutonomousMobility

As Internship on this role, you will:* Work with specific tools[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Concept Development Lead for Camera&Ultrasonic products-AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on a Concept Development Lead role.

#AutonomousMobility

Do you want to be a Concept Development Lead? These should spark your interest:* Leads a cross functional team for concept developmen[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Hardware Technician for Autonomous Mobility - TM

part-time 0 - 1 an experienta

In the current and future development process of self-driving car, Autonomous Mobility is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the future will bring, highly and fully a[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
PSS ECC Project Manager for Development (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* The Project Manager is the central interface of the project to customer and to business partners.
* The assigned projects are developed by following the internal PLC (Product Life Cycle) structure.
* Main interface for several customers and internal teams for projects located in T[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Mechanical Lead Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a Mechanical Lead Engineer your main tasks will be:* Lead and support mechanical design engineers in full life cycle product development;
* Work with cross-functional (HW, system, production, optics, quality, test and validation, FEA, etc.) teams to achieve product performance[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Project Manager for SAM Safety Control Units (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

With more than 15 years of expertise in the area of Passive Safety, our R&D department has naturally assumed the leading position with regard to the development of Safety Control Units.

In line with the other disciplines (Project[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Project Manager for SAM Safety Control Units (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

With more than 15 years of expertise in the area of Passive Safety, our R&D department has naturally assumed the leading position with regard to the development of Safety Control Units.

In line with the other disciplines (Project[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Financial Analyst for Autonomous Mobility - TM

full-time 0 - 1 an experienta

You will be a part of BU as Controller of Continental Automotive Romania SRL.

#AutonomousMobility

You will be responsible for Business Units controlling regarding the following activities:* Prepare and verify monthly Profit and Loss Statement on Cost Center Level;
* E[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Design validation/Product validation coordinator for AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change!

#AutonomousMobility

Responsibilities:* Plan and coordinate Design validation/Product validation Tests (ECU qualifications) and resources;
[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Test Automation Internship for Camera, Radar & Lidar AM - (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

In the Autonomous Mobility (AM) business area, we are pooling all the expertise needed to develop innovative solutions for assisted and automated driving. We are developing products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are capable to collect details from traffic[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Junior SW Test Automation Engineer for Passive Safety - SAM

full-time 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate SW Test Engineer to join [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Junior SW Integration Tester for Passive Safety - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans? We are looking for a SW Integration tester (m/f/diverse) [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Junior SW Test Engineer for Passive Safety - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate SW Test Engineer to join [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Mid/Senior SW Test Automation Engineer for Passive Safety - SAM

full-time 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate SW Test Engineer to join [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Mid/Senior SW Test Automation Engineer for Passive Safety - SAM

full-time 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans?[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Mid/Senior SW Integration Tester for Passive Safety - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans?[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Integrator for Passive Safety - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans?[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Test Manager for Passive Safety - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans?[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Test Engineer for Airbag Control Units - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As System Test engineer you'll be involved in:* developing, reviewing and maintaining test specifications for functionalities medium/high complexity according to project requirements;
* performing tests and ensuring traceability according to given req[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Integration Engineer for Automotive Aftermarket - SMY

full-time 0 - 1 an experienta

Smart Mobility business area with 20 years of experience in Timisoara is a world-wide leading location for the development of products used in trucks, buses, vans, and other commercial vehicles.

Automotive Aftermarket segment is the partner for global aftermarket solutions and services. Vis[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Integration Leader for Automotive Aftermarket - SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Smart Mobility business area with 20 years of experience in Timisoara is a world-wide leading location for the development of products used in trucks, buses, vans, and other commercial vehicles.

Automotive Aftermarket segment is the partner for global aftermarket solutions and services. Vis[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Junior Software Quality Engineer for Smart Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The main goal of the Project Quality Team is to ensure that the engineering organization develops our new automotive products according to the defined rules and guidelines. Even if we do not code or test the software ourselves, we are very proud of our contribution to the project success. We also[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Vehicle Test Engineer for SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a colleague who wants more than a desk job, likes vehicles and the idea of field/vehicle testing. Some of the activities we are performing are:

Test track activities:* Planning of test track, test environment and test targets for a field validation round;
Continental Timisoara
07.07.2022
Technical Project Leader for Smart Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a Technical Project Leader your main responsibilities will be:* project planning of technical development for the complete product;
* manage the project team to realize the project objectives (estimate, plan and track the development activities);
* ensures that the relevan[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Sensor Fusion Engineer for Autonomous Driving - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are a diverse team of engineers, mathematicians, physicists, focused on the development of multi-sensor fusion algorithms, especially in the areas of road representation and traffic participants. Our goal is to provide a comprehensive description of the environment around the vehicle, fusing d[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Engineer for European Customers - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility provide active safety support by identifying in advance potentially hazardous situations and helping to avoid them.

The candidate will be part of the Region Europe Systems Engineering team with a focus on System Engineering and Systems Architecture for Autonomous Mobilit[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Developer for Windows Utility Tool - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the current and future development process of self-driving car, AM business unit is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the future will bring, highly and fully auto[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Test Manager for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the Autonomous Mobility department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful digital processing units that are[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Flashloader and Vehicle Diagnostics specialist for SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a software developer to join our Smart Mobility development team in Timisoara.

Main activities will be in automotive Flashloader and Diagnostic area, and the role will concern development, integration and testing of components used in commercial vehicles applications.

[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Mechanical Design Engineer for SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

You will be part of a dynamical team which is responsible for the development and design of a various innovative mechanical products for commercial vehicles market, as follow: vehicle instrumentation, dashboards, tachographs, vehicle control units, different radars, sensors and video cameras.

[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Quality Manager in Project - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a Quality Manager Project, your role is to support the Project Manager as empowered partner with regard to effective planning, implementation and control specific actions taken for quality assurance. Being a member of the project team, you will ensure that internal and external quality require[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Team Leader for Technical Risk Moderation Team - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the current and future development process of self-driving car, Autonomous Mobility business unit is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the future will bring, high[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
PMO Senior Project Manager for Smart Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

This job might be for you if:* You are an organized and attentive person;
* You like doing things right from the start;
* You typically make good plans and apply them consistently;
* You are a team player who is able to motivate a team;
* You want to work as a speaker[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior System Architect for Smart Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Architect you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit Smart Mobility for the location Timisoara.

As a System Architect you will be:* Analyzing customer and/or internal system requirements and creating a system integration plan;
Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for Application Specialist - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Tool support team is a great team who dreams big, has fun together and shares challenges. But more important, we are part of o group that save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

Our team is responsible for the data management tool infrastructure and fo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for Application Development - SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an intern (student) software developer, to join our Smart Mobility development team in Timisoara.

You will carry out software development activities for tools that support commercial vehicles product lifecycle, starting with requirements engineering, detail design and uni[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Developer for Digital Tachograph SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Smart Mobility (SMY) business area with 20 years of experience in Timisoara is a word-wide leading location for commercial vehicles software development. Tachograph team in Timisoara is part of Continental Tachograph group.

You will have the opportunity to:* Contribute to innov[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Experienced SW Engineer for SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you want to change the future of mobility, join our research and development center for the Vehicle Networking Information division in Timisoara. Our vision is that tomorrow's vehicle is always connected, user-friendly, comfortable and intelligent.

Thus, we are looking for an experienced[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
SW Developer Internship for Embedded Linux Platforms - SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Smart Mobility (SMY) business area has been able to establish itself as a market and technology leader by developing products that make commercial and special vehicles safer, cleaner, fuel-efficient and more connected.

The eLinux group is looking for a passionate and committed Software Deve[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Scrum Master for Embedded Linux Platforms - SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us and support the development of our state of the art, Linux based, connectivity platforms! Do you want to be a Scrum Master in the eLinux team?

These should spark your interest:

Scrum Masters create and sustain the high impact teams that build our latest generation connectivity[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Test Engineer for Product Launch - SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a Test Engineer for Product Launch, you must ensure that the products developed in our R&D center are transferred towards the Continental production lines, located all over the world.

To have a successful transfer, you must create detailed specifications with information about the te[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Embedded Software Developer for Remote Vehicle Data - SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Our vision is that tomorrow's vehicle is always connected, user-friendly, comfortable and intelligent. Curios? Visit our product web site: https://www.continental-mobility-services.com/en-en/products/vehicle-data-services/remote-vehicle-data/.

We are developing solutions for Diagnostics and[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
AUTOSAR specialist for Base Software Development - SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an AUTOSAR specialist, to join our Commercial Vehicles development team in Timisoara.

The specialist role goes hand in hand with development, integration, and configuration of AUTOSAR software components for base projects, used in commercial vehicles applications.

[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
AUTOSAR specialist for Base Software Development - SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an AUTOSAR specialist, to join our Commercial Vehicles development team in Timisoara. The specialist role goes hand in hand with development, integration, and configuration of AUTOSAR software components for base projects, used in commercial vehicles applications.

[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship HR Administration - Manufacturing TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Product Manager for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about planning and ownership of a complete software package?

Our Autonomous Mobility engineering team is working in Agile and Non-Agile projects delivering highest results and we are looking for a Software Product Manager to join our team in Timisoara.

The role of the Softw[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Software for Vehicle Interface Group for AM (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Mobility (AM) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments.

An Autonomous Mobility is a combination of electric systems that are focused on automating and improving all the vehicle's[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Problem Resolution Manager for LIDAR products - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Fully autonomous cars are closer to reality, driven by advanced sensors that can predict or avoid a crash before it happens. Leading the change in this area is LIDAR technology.

If you are interested to be part from the technology of the future on the Autonomous Mobility segment, join our t[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Application Specialist for Engineering Tools - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on an application specialist role.

We are looking for a motivated and organized person, with a strong passion for technology and a high quality bar for his/her work. Join our team in order to ensure a high qu[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Engineer - Engineering Quote Manager for AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis as a Engineering Quote Manager.

As an EQM you will be responsible for leading of the technical quote activities for assisted and partly Autonomous Mobility products and connected ECUs, subcomponents (Radar, C[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Vehicle System Engineering Architect - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Drive automotive future vehicle trends in Safety and Motion to the next generation of solutions.

As features are added almost every day you will be part of our Systems team by designing and produce an entirely new architecture for tomorrow cars.* Derive out System Architectures[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Fusion Product Manager for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Our Sensor Fusion teams cover framework development, algorithmics and testing. They are enhancing environmental perception for multi-sensor vehicles currently being developed, paving the way for future fully autonomous driving.

#AutonomousMobility

We are looking for a fellow open-mind[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Technical Project Leader for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis as a Technical Project Leader.

As a Technical Project Leader you will be responsible for the successful execution of all tasks of product development, design and test within the scope of the functional, quali[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Lead Engineer for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about the Electronic Design, Cars, Automated Driving and Artificial Intelligence? Then this is proper place to you!

In the Autonomous Mobility department are developed products and systems based on intelligent sensors that are able to "see" and collect details from traffi[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Engineering Internship - Radar - AM (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Are you interested in what defines a highly advance assistance system? We are looking for a new colleague to join our System Engineering team to support the requirements management domain.

#AutonomousMobility

As Internship on this role, you will:* Work with specific tools[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Electrical Engineer Internship for Camera, Radar&Lidar - AM(TM)

part-time 0 - 1 an experienta

In the Autonomous Mobility (AM) business area, we are pooling all of the expertise needed to develop innovative solutions for assisted and automated driving.

In the Autonomous Mobility department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Hardware Technician for Autonomous Mobility - TM

part-time 0 - 1 an experienta

In the current and future development process of self-driving car, Autonomous Mobility is playing a major role, that is why we invite you to join us in what will be a fantastic journey from what we have in present, advance driver automated systems to what the future will bring, highly and fully a[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Optical Design Engineer - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about optical design but also interested in smart cars? Take a look at our Optical Design Engineer role.

Continental has been pursuing the long-term strategy of Vision Zero for years, innovating solutions that contribute to greater road safety. Accident prevention and protection [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Team Assistant for Autonomous Mobility - TM

part-time 0 - 1 an experienta

#AutonomousMobility

As an Internship Team Assistant you will be responsible to:* Working with LMS (Learning Management Systems) and RBS (Resource Booking System);
* Organize meetings, workshops, trainings and other events in order to ensure the smooth running of the events [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Junior Software Developer for Passive Safety - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate junior SW developer to jo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Project Manager for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

I am looking for a candidate which is curious to understand how a complete system works, how Software and Hardware intertwin for obtaining a full "grown-up" product. I am eager to discover that someone who believes has the energy and the drive to lead full system projects.

That someone will[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Developer for Mobile Applications HEAT CT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for a Software Developer with focus on mobile apps for our cross-functional team consisting of mobile app, web and cloud developers to achieve goals that contribute to the growth of our organization. As a Software Developer you will work on different internal[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Development Quality Engineer for ME UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If spotting errors and finding flaws is in your nature, then we have a proposition for you! Take a look at our Development Quality Engineer role in our User Experience team. Our User Experience (UX) Business Area intuitively facilitates the interaction with the vehicle, offering focused and clear[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for Electrical Engineering on Smart Access - HEAT CE

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be an Internship for Electrical Engineering on Smart Access? These should spark your interest :

Understand the design of Smart Access devices used in our automotive wireless products, then support in running HW characterization tests, including setup build, measurements with [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Electronics Technician - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

A special competence within Continental Engineering Services is the Sample Shop, a high-tech, well equipped department for the production of prototypes, samples, design patterns, and small series. For the most creative and flexible craftsmen and inventors of the Sample Shop[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
CES Software Academy (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services da startul unui program de SW Academy. Scopul programului este de a te pregati pentru o cariera viitoare in industria automotive. Prima sesiune va incepe in Iulie 2022 si se va desfasura pe o perioada de 6 luni de zile avand un program de 8 o[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Country Project Coordinator CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Looking for a project coordination position involving multiple engineering suppliers? We have the perfect job opportunity for you! As a Country Project Coordinator, you will be responsible for managing the relationship with our engineering suppliers.

Do you want to be[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Country Project Coordinator CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Looking for a project coordination position involving multiple engineering suppliers? We have the perfect job opportunity for you! As a Country Project Coordinator, you will be responsible for managing the relationship with our engineering suppliers.

Do you want to be [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for eRecruiting team - Global HR (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Test Systems Support for QL (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

If you join our team as a Test Systems Support Internship, your responsibilities will be:* Contribute to debugging, repairing and modifying our test equipment and setups;
* Participate to small design activities and laboratory improvement projects;
* Responsible for equipment[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
EMC Validation Engineer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Electromagnetic Compatibility Validation Engineer? These should spark your interest :* Serves as interface between the customer (service requester) and the Qualification Laboratory- Electromagnetic Compatibility testing;
* Permanent cooperation with the custom[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Mechanical Reliability Technician (R&D) - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the tests are performed accordin[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Test Technician for EMC Qualification Laboratory (R&D) - TM

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the electro-compatibility and electrical behavior of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must through powered electrostatic discharge pulses, unpowered electrostatic discharge tests, transient pulses etc.

Our[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Front-end Software Developer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you are an ingeniously person and you like to create new software architectures and to define technical solutions, we're waiting you to join our global development team!

We're looking for a passionate software developer to help us with digitalization of global work flows inside our depar[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
EMC (Electromagnetic Compatibility) Engineer for AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#AutonomousMobility An Electromagnetic Compatibility Engineer has a key role in our department.

If you join us your responsibilities will be:* Analyze Electromagnetic Compatibility automotive customer requirements;
* Creation of Electromagnetic Compatibility Test Plan docum[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
EMC System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the compatibility and electrical behavior of each of them.* We simulate the real-life conditions that each component must endure through radiated immunity, conducted immunity, transients and electrical tests, etc. Our job is to make sur[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician Mentenanta Procese Speciale - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Product Owner - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* collect and document customer and SW requirements;
* work closely with internal and external stakeh[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Scrum Master - SW bootloader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Working with the automotive technologies of the future premium/sport cars and cooperating with an international development team you will be responsible to:* enable the SW development team to self-organize;
* ensure that the generic agile methods are underst[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Engineer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description* Concept definition using latest technologies;
* Designing hardware architecture to meet the customer requirements;
* Providing solutions together with our suppliers to fulfill customer demands;
* Designing, calculating and simulating hardware schematics;<[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Experienced System Test Engineer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

As System Test Engineer you'll be involved in:* Analyze the project requirements and develop needed tests;
* development of automated test systems according to the specifications;
* implementing new test technologies, contributes in test concepts;
* [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Cybersecurity Analyst/Specialist CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is a subsidiary of Continental AG. With more than 1,500 engineers and specialists, we design and manufacture complex high technology mechatronic products and systems for small series and niche applications at 15 locations around the world. Depending on our c[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Vehicle System Architect for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Comp[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Signal & Power Integrity Engineer CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Signal & Power Integrity Specialist .

What you'll do: You will use highly performant simulation environment to perform:* Multilayer / HDI PCB Stack-up simulati[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Optical engineer for HUDs - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Optical Engineer for HUDs .

Portfolio: Electronic Control Units:* Connectivity applications;
* Telematic Units;
* Clusters;
* Displays;
* Head-up Displays;[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
AUTOSAR Specialist for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by int[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Project Leader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Project Leader. Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functio[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Project Leader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Project Leader. Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functio[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Fast Bootloader Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by int[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior Embedded Linux Software Engineer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by int[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Experienced Embedded Software Developer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by int[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Configuration Manager for CES I SW (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Being first is always among your objectives? Be our first Configuration Manager in Timisoara Responsibilities:* set up, configures and maintains the Version Management environment;
* constructive contribution in the Change Management strategy;
* set up a[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
SW Team Leader - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Com[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
RF Engineer for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for RF engineer.

What you'll do:* You will collaborate with the international team of the department;
* Define the investment roadmap in RF specific equipment;
* Define[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Embedded Penetration Tester (Ethical Hacker) - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Digital security is becoming more and more complex and thus important in the automotive industry. We at CES are constantly looking for applying all the actual state-of-the-art cybersecurity solutions, enabling us to secure the next generation of technological cars. We are building up a new penetr[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Hardware - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by int[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Software Development Engineering CES (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Job Description

Responsibilities:* working with automotive technologies of the future premium cars;
* support the development of software products, according to customer SW requirements;
* create module tests;
* update documentation;
* cooperating with an intern[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Product Integrator for Head up Display for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

To put it simply, a HUD is a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to navigation and much more[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Project Functional Safety Manager for HUD for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

To put it simply, a HUD is a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to navigation and much more[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Mechanical Designer in Sample Production BA UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The Mechanical Designer in Samples Production BA UX, is responsible for mechanical development and execution of tools and jigs needed in the samples build processes:* CAD design and drawings execution for tools and jigs based on the product specification and defined guidelines;
*[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
IT Software Developer for MS C# , NET and MS/Oracle SQL - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a IT Software Developer for MS C# , NET and MS/Oracle SQL? These should spark your interest :* You will be the specialist in developing/maintaining high complexity software products in his technical domain.
* You will guide others in your area of expertise in or[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
IT Consultant for Operations - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a IT Consultant for Operations? These should spark your interest :* Coordination of Operations support activities for the Group IT Virtual Teams supporting Infrastructure services.
* Responsibility for troubleshooting complex issues, related to performance and f[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
IT Consultant for Operations - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a IT Consultant for Operations ? These should spark your interest :* Coordination of Operations support activities for the Group IT Virtual Teams supporting Infrastructure services.
* Responsibility for troubleshooting complex issues, related to performance and [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Product Integrator for Head up Display for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

To put it simply, a HUD is a digital transparent image that is projected in front of the driver's eyes at a certain distance, displaying the same information you would get from the dashboard. This can include everything from your current instrument cluster informations to navigation and much more[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for Quality Laboratory team - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Supplier Quality Engineer - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
New Product Launch Manager FF PSS - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship - New Product Launch Management - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
IT Consultant Local IT - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a IT Consultant Local IT? These should spark your interest:* Support and patching for oracle databases
* Support and patching for Linux/Windows servers
* Support for MES application servers and Infrastructure for MA, SQL knowledge is a plus
* Support for[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Product Owner with Potential at HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Remote

We are a still young but experienced Software Agile team in search for a Product Owner. Is that you? Take a Peek at our product: More than 25 years of telematics experience enable us to develop innovative products with outstanding features and perform[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
EE for Access and Connectivity projects HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The engineer has to design and validate EE architectures for Access/Smart Access and Connectivity (4G/5G) products.

EE design:* Schematic with EE architecture;
* BOM (Bill of Materials) with approved components;
* HW/SW interface for microcontrollers;
* Building tes[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Quality Engineer for SW projects - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Most people just want to be in the result and not in the process, and it's in the process where you realize who deserves to be in the result. If you believe that the journey is more important than the destination, if you are detailed oriented and think that small details mat[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Electronics Technician - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

A special competence within Continental Engineering Services is the Sample Shop, a high-tech, well equipped department for the production of prototypes, samples, design patterns, and small series. For the most creative and flexible craftsmen and inventors of the Sample Shop [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Warehouse Improvement Material Planner - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
PCB prototype sample buyer - Purchasing (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Send tenders RfI / RfQs to suppliers and analyze the offers;
* Create competition amongst supplier base;
* Conclude contracts with the Prototype Suppliers: NDA, BPCoC;
* Accurately and timely process all purchase request according to the defined procedur[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Development Purchasing Buyer - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Responsible for the cost of BOM for specific development project;
* Purchasing Representative in Project team from acquisition phase until SOP (G20-G90) and interface to Category Management and Suppliers, Plant Purchasing, Suppliers & development;
* Accu[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Data Management Purchasing Analyst - (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Passionate about data analysis and SAP? Take a look at our data management purchasing analyst role in the category management team!* The Purchasing Analyst is actively supporting and developing the purchasing activities/tools, focused to facilitate best strateg[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship support TPM - Heat CT PMT

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Processes, Methods and Tools (PMT) is an organizational unit within he[a]t focused on increasing the efficiency and productivity in Automotive Engineering by empowering teams to cooperate within and beyond organizational boundaries through standardization. PMT delivers comm[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Team Assistant for Global HR (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
CNC Technician in Sample Production UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Sample Production role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts. As a CNC Technician in Sample Production, you are responsible for:* Performing vario[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
SAP Consultant for HR IT EMEA - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

In the role of an SAP Consultant for HR IT EMEA Center of Expertise you become member of a team of experts working with various state of the art SAP HXM solutions in the European (Germany, Austria and Switzerland excluded), Middle-East and African countries. Your responsibility includes wide spec[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Electrical Simulation & Verification Engineer HEAT CE (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

#OnSite

Are you passionate about electronics and want to play a part in designing the car of the future? Our growing team is working on electrical solutions for new server-based vehicle architectures. We are looking for an Senior Electrical Simulation & Verificatio[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Architect for Digital Key Systems - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The design is not just what it looks like and feels like. The design is how it works" (Steve Jobs). We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key. The system uses latest technologies for precise localization and secure authenticatio[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Engineer for Digital Key Systems - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

At its heart, Engineering is about using science to find creative practical solutions. It is a noble profession" (Queen Elizabeth II). We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key. The system uses latest technologies for precise loc[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Requirement Engineer for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Life would be much easier if I had the source code" (Anonymous). Passionate about systems engineering and interested in creating systems functions for intelligent cars? If this sounds interesting to you, join our Team by applying to this role.

Do you want to be a System Requirement Enginee[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Test Engineer - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Testing is an infinite process of comparing the invisible to the ambiguous in order to avoid the unthinkable happening to the anonymous."(James Bach). If this sounds interesting to you, join our System Testing Team by applying to this role.

Do you want to be a System Test Engineer? Join us[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Security & Privacy Analyst for Digital Key Systems HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to stop any hacking attempt of a personal car? Let's do it together! We have one job opportunity for you as a Cyber Security Analyst. Do you want to be a Security & Privacy Analyst? These should spark your interest : We are looking for an Security Analyst from HEAT CE (TM).

[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Security & Privacy Tester for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Testing is an infinite process of comparing the invisible to the ambiguous in order to avoid the unthinkable happening to the anonymous"(James Bach). We analyze and identify the weak points in vehicle functions with regard to security & privacy, by deploying cyber-attacks in as simulated and[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Technical Project Manager for Platform - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an experienced Technical Project Manager for Platform with software background to work with us on wireless power charging modules, drive a new concept and steer the stakeholder demands. Every product has his market life, and this product is just at the beginning even though we [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Product Owner for MFST Products - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Interested in smart cars? Join us and turn your ideas into actions. You can drive the evolution of smart cars. Join our MFST (Multi Function Smartphone Terminal) team and together we will deliver software for MFST products inside the car for customers all ov[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
RF/Antenna Design Engineer for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#OnSite

Do you want to be a RF/Antenna Design Engineer? These should spark your interest : We are looking for an RF/ Antenna design engineer to join our Access Systems group in Timisoara. Car access is a very complex and interesting field involving wireless communicati[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Homologation Engineer for Wireless Products - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#OnSite

Passionate about new technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our Homologation Engineer role in our CORE Engineering HW group in Timisoara. Do you want to be a Homologation Engineer for Wireless Produ[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Expert for Static and Dynamic Code Analysis (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! As an Expert for Static and Dynamic Code Analysis in VNI PMT (Vehicle Networking and Information, Process / Methods / Tools), yo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Diagnostic Software Application Engineer for SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Inginer automatizari - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Diplom? de absolvire n domeniul Ingineriei electrice, electrotehnice, energetice sau automatiz?ri Experien?? anterioar? de lucru, n inginerie ?i mentenan??, minim trei ani Cuno?tin?e tehnice IPC[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
HR business partner - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Academic degree or comparable experience; Broad Business Experience (experienced several HR Roles and minimum 3-5 years experience); Fluent English language; Project leader experience[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Inginer electromecanic - HVAC (Tires)

full-time 1 - 5 ani experienta

Studii superioare inginerie mecanica / inginerie electromecanica; Minim 3 ani experienta in domeniul instalatiilor industriale, cunostinte in sisteme de ventilatii, aer conditionat, HVAC; Cu[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior HR Systems Operations Consultant SAP SuccessFactors - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Our Global HR Systems Consultant SAP SuccessFactors Performance role is central for coordinating projects and continuous improvement activities for the global SAP SuccessFactors HCM implemented within Continental (Employee Central, Learning, Performance and Goals, 360 Feedback and Compensation). [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Student for Controlling team - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Student for Controlling team ? These should spark your interest :* Operate the transfer notes for equipment in different tools;
* Print the labels for equipment;
* Offer support during the inventory process;
* Prepare activity reports for delivered ser[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Automation engineer - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Test Technology Engineer for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Develops and implement advanced testing concepts and technologies (SW, electronics, machine vision and optics) for Operations area in a global perspective;
* Designs concepts and selects most suitable methods for the integration of measuring systems into production;
* Coordinates [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Operations Mechanical Engineer for Test Equipment in BU UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you are a Mechanical Engineer, consider yourself an innovative and creative thinker and you would like to join us for driving the Manufacturing Test Engineering standardization on a global scale apply now for our Operations Mechanical Engineer for Test Equipment in BU UX (TM).* Ac[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
MNT Optical Bonding&Liquid Gluing Process Engineer for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you enjoy working in Automotive? Do you feel confident in cross function, multi cultural and international working environments where networking is the key to success? Do you want to be part of the team which is coordination & guiding the local teams in the region in technology projects? I[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Logistics for Sample Production UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Description If you are still a student you can find the opportunity to develop yourself in a professional environment in our Logistic team. Our intern will provide support for:* Support in day to day production planning activities;
* Inventory level of empty containers;
* Mai[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician process coating - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Special Process Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Optical Expert - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior Mechanical Design Engineer for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Highly skilled in Mechanical Design? You should see our proposition for you. We are looking for a Senior Mechanical Design Engineer in our Continental Engineering Services team.

Do you want to be a Senior Mechanical Design Engineer? These should spark your interest:

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Test Engineer CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Comp[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Shift Leader - Molding Area - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Customer Project Lead HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

The CPL represents in the Customer in SAFe. Do you want to be a Customer Project Lead? These should spark your interest: The Customer Project Lead (CPL) represents the Platform in front of a platform customer (e.g. an Application Project) and is responsible [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Architect for Advanced AUTOSAR Solutions HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Fifty years ago, or now, it doesn't matter, SW Architecture was, and it still is the keystone of any strong, reliable system. So, for us it comes down to finding that keystone-person. If you think you might be her/him then keep reading...

Do you want t[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Consultant for Group Functions IT Quality - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Consultant for Group Functions IT Quality? These should spark your interest: Overall governance and management of all services under GF IT Q department by:* Ensuring that Quality service support are in place, implemented, and followed in BMC
* Service reviews [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Team Assistant for User Experience (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Perform a wide range of administrative and general support duties for the executive management of the company;
* Provide organizational support for the Head of Department and members of the department performing various administrative tasks in order to ensure a continuous flow of info[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Reliability Laboratory Test Technician (R&D) - QL - TM

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of parts and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the tests are performed according[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Front-end Software Developer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you are an ingeniously person and you like to create new software architectures and to define technical solutions, we're waiting you to join our global development team!

We're looking for a passionate software developer to help us with digitalization of global work flows inside our depar[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for EMC Validation - Qualification Laboratory (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

"The most difficult thing in any negotiation, almost, is making sure that you strip it of the emotion and deal with the facts." (Howard Baker)

Facts are what you find in our Electromagnetic Compatibility Validation Team! Join us by applying for the below role.

Do you want to be a Elec[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
EMC Design Support Engineer - QL (R&D) - TM

full-time 0 - 1 an experienta* Processing of all ET/EMC (Electrical test/Electromagnetic Compatibility) relevant design topics in the assigned projects in all phases of the PLC (Product Life cycle);
* Creation of ET/EMC concept, schematic and layout reviews, according to internal guidelines;
* Review and alignm[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Production Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Supply Chain Designer - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Facility Maintenance Engineer - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Student for NPM Purchasing HUB - Romania (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Support for Non Production Material Purchasing Department in different projects;
* Responsible for Purchase Orders tracking;
* Support for acquisition process: send RFQs (Request for Quotation) and analyze offers;
* Support for Vendor Master Data mainten[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Mechanic - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Technical Cleanliness Manager for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The position holder is responsible for Technical Cleanliness (TC) Management of the entire Business Unit including R&D, PUR, Operations and its interfaces. As such she/he represents the BU towards Automotive and targets to be Senior Expert for technical cleanliness. Tasks as Technical Cleanli[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for Haptic Controls Design UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you passionate about innovation and technology? Interested in mechanical engineering and in programming? Take a look at our internship role in a great team and in an innovative domain. In UX (User Experience) we take care that the drivers and passengers are optimally informed and can control [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior Quality Engineer for Production UX -ManufacturingTSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for Software Developer IE - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Scrum Master for Advanced Sensor Fusion - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Ready for the next step in your professional journey?

Then hop on the Agile/SAFe train as our new Scrum Master for the Classical and Deep Learning based Fusion teams!

Here you will:* Support and coach two Development Teams and their Product Owners b[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Junior Application Support with German - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

You will be part of the Customer Service Support - GBS department of Continental Automotive Romania SRL. You will support the customers who are using application "Feet Whisperer", when they are facing different issues or have different questions. Your main area of responsibilities will be:

Continental Timisoara
07.07.2022
Material Planning Specialist for FF UX - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for Line Leader Support - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
HR Training and Development Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Engineer Test Tools Development - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Development of software products and testing tools, according to customer Software requirements, using specific guidelines and methodology.

The Software Developer designs, implements, and tests source code as stipulated by the requirements received from SW projects and/or component roadmaps[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Lean Agile Leader for Software UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Your main tasks will be:* Leads a chapter of engineers in a discipline;
* Responsible for the individual and chapter overall skills and experience;
* Agile coach and mentor for her/his chapter and possible other organizational structures;
* Does the evaluation of her/his [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Operations Project Manager-Industrial Engineering for UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you enjoy working in Automotive? Do you feel confident in cross function, multi cultural and international working environments where networking is the key to success? Do you want to be part of the team which is coordination & guiding the local teams in the region in technology projects? I[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Technical Compliance Management System Manager QM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The position is within Total Quality Management - Continental Management System Organization.* This role is manager for the technical Compliance Management System (tCMS) with focus on the Continental Group Level;
* It is responsible to drive the technical Compliance Management Sy[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Technical Recruiter (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Your challenges:* Establish and maintain relationships with hiring managers to stay abreast of current and future hiring and business needs;
* Create a recruiting and interviewing plan for the open positions;
* Conduct regular follow-up with managers to determine the effectiv[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
IT Consultant - DevSecOps Engineer for Auto IT Infra NV&PM - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be an IT Consultant - DevSecOps Engineer for Auto IT Infra NV&PM:* Develop automation solutions for all Secure Connectivity Solutions (LAN, WLAN, Network Security, Voice) and Program Management area;
* Analyze existing operational processes (implementation-oper[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
IT Engineer Test Coverage Analysis (TCA) - IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Are you a passionate about testing? We are looking for an IT Engineering for Test Coverage Analysis using Testway Express tool. What would you be required to do?

Be the technical specialist on Testway Express for Test Coverage Analysis in IT* main IT technical contacts with Con[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Application Engineer for ECAD Library - IT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be an Application Engineer for ECAD Library? These should spark your interest:* Analyze technological aspects regarding electronic/electromechanical components description
* Create new library components according to technologies, rules and recommendations qualifie[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Mobile Innovation Student - HEAT CT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* We're looking for creative, inventive and passionate students with good experience in various software technologies, who want the result of their work to stand out from the crowd and also want the comfort and empowerment offered by a company like Continental.
* [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Manufacturing Standards Coordinator HUB Europe for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

You want to share your engineering expertise not only to your boss but to get an international recognition of your achievements? You always identify ways to optimize already existing ideas and approaches? You have great skills in linking people, departments and you are convincing them with your i[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior Algorithm Developer for Advanced Sensor Fusion - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Autonomous Mobility department develops intelligent sensors (Camera, Radar, Lidar, etc.) and systems which can perceive and understand the vehicle's environment with applications in assisted and autonomous driving.

In this context, the main role of Autonomous Mobi[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Project Manager for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets.

Engineering Com[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Engineering Internship - Tires

practica 0 - 1 an experienta

Student at a Technical University; PC Skills: Microsoft Office - advanced level; Attention for details; Medium English level[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Buyer NPM Purchasing - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

University studies - preferable Economics or Engineering Minimum two years experience in Purchasing, Sales, Marketing - is an advantage Purchasing Process Knowledge SAP system knowledge Office [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for Logistics Department - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Test Tools Development Internship - QL (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Skilled in programming? You should see our proposition for you. We are looking for a Software Developer in our Test System Development team.

Do you want to be a Software Development Internship? These should spark your interest:* We are looking for a young and enthusiastic stude[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Development Internship - QL - TSD (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Software Development Internship? These should spark your interest:* We are looking for a young and enthusiastic student, interested to learn and grow in a professional software development environment.
* You will learn how software application is developed, in[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior Full Stack Dev/Technical Lead Data Ecosystem - AM(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Autonomous Mobility (AM) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments. Autonomous Mobility is a combination of electric systems that are focused on automating and improving all[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Industrial Engineer Methods (Tire Division)

full-time 1 - 5 ani experienta

Technical University graduate Two years experience in similar area Problem solving skills Knowledge of tires manufacturing process Specific industrial engineering know-how[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Team Assistant for SMY (TM)

practica 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Internship for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Are you interested in learning more about the Electronic Design field? Take a look at our internship role in our Input Devices and Displays team. As an Internship in our Electronic Development group, you will have the opportunity to: Start a professional career in the automotive industry; Boost y[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Mechanical Designer for Cluster Products for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you want to be part of the Product Development Center with the oldest history from Business Unit User Experience and world-wide lead from Timisoara, then here and now you should start. You will have the chance to be part of a young and dynamic team that develop the latest generation of digital[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Architect for Intelligent Antenna Module HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

#LI-Hybrid

The Intelligent Antenna Module acts as a central connectivity gateway, enabling wireless communication, between the vehicle and its outside environment as well as inside the passenger compartment for applications[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
SW Developer Vehicle Access Systems - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers then join our team and let's develop the future of m[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship: Tools development and Support PMT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! With 16 years of experience in Timisoara, our business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. In Con[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
PCB Design Engineer Internship for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#Hybrid Job Passionate about new technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our PCB Design internship role in our CORE Engineering HW group in Timisoara. Do you want to be a PCB Design engineer? These should spark your interest : The PCB [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Technician for electronics in HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Looking to the opportunity to support the development of the latest automotive technologies makes all real professionals curious but participating in the achievement of success makes everybody proud. Join our technician and engineering support team and you can be part of this success story.

Continental Timisoara
07.07.2022
Release Train Engineer for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Remote

We are looking for a train chief engineer to drive our Agile Release Train... ...Oh wait!.. That's not right! Let's see here: We are looking for a Release Train Engineer to drive our Agile Release Train sounds better! Available: Onsite/Hybrid/Remote She/he h[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
SW Integrator for Continental Digital Access Platform (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Platform development comes to life only after a Software Integrator finished his job. Apply now and transform platform development into valuable customer features. You will be in charge of bringing to life our Digital Access platform into application project by:* Performing SW integr[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Electrical Engineer for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The complexity of electronics is increasing in automotive. Testing them during SW and HW development phase suppose design and realisation of complex manual or semi-automatic test equipments. This is where we need a good specialist, who can work in a dedicated team from concept phase until realisa[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Error Manager for Smart Access - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an experience Error Manager to work with us for a smart access product, leading all the customer problem reports through entire process. Every product has his market life, and this product being at it's second generation, is one of the "icebreakers" of a revolutionary vehicle a[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Quality Engineer - AN (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join our team as software quality assurance engineer! The Software quality Engineer is part of the Quality Group, independent from Research and Development group. The main responsibilities are to define, plan and track the quality activities at project level, in accordance with customer and inter[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Business Partner

full-time 0 - 1 an experienta

You like to support the Mechanical Engineering development by collecting and consolidation of there demand. You like to develop processes, method and tools for ME? "Do you want to be a Business Partner "Mechanical Engineering""? These should spark your interest : As a Business Partner "Mechanical[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Quality Management Internship for SMY (TM)

practica 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Warranty Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Automation Engineer - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Electrical Engineering University degree (Electrotechnics mainly; Energetics or Automation) IPC knowledge (Siemens and/or Beckhoff automation), Controls and drives Previous work experience[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Controls and Drives Engineer - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Electrical Engineering University degree (Electrotechnics mainly; Energetics or Automation) Previous work experience in engineering and maintenance, in a production environment Hands-on approach [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Process Engineer - Tires

full-time 0 - 1 an experienta

Technical University Degree Professional Experience: Preferably Rubber Processing, Compounding, Tire Manufacturing, Tire Product or other Process Engineering jobs Project Management Methodologies [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician Calitate - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician facilitati - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced driver assistance systems, air[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Loading and OTA SW Developer for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Job upgrade available... We are just one loading away from the perfect software! Click Apply now to finalize the process. Your job upgrade will be completed when:* You have designed and written your own code in an Agile environment (SCRUM, SAFe)[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Line Leader FF UX - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The business area develops and integrat[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Test Development Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician calitate molding & coating UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Business Owner/Program Manager for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Business Owner understands the organizational strategy, vision and roadmap and acts in the direction of aligning the portfolio, projects, teams and budgets to achieve the desired business outcomes. As Business Owner he supervises a pack of projects from at least one product line, and ensures thei[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Category Purchaser for Mechanical Components (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Category Purchaser is actively supporting the category management in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best market conditions for Continental. Responsibilities:* Conducts market analysis;
* Update yearly str[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Global Category Purchaser (Category Management) Electronics TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). If this sounds interesting to you, join our Strategic Purchasing Team by applying to this role. Do you want to be a Category Purchaser? These sh[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Reliability Validation Engineer for QL R&D (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The most difficult thing in any negotiation, almost, is making sure that you strip it of the emotion and deal with the facts." (Howard Baker) Facts are what you find in our Reliability Validation Team!

Join us by applying for the below role.

Do you want to be a Reliability Validation[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Passionate about testing but also interested in enhancing problem solving skills? Take a look at our System Test Internship role in the Qualification Laboratory team.

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that e[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
New Product Launch Manager FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Quality for UX (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Team Assistant CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Our Team Assistant assists/helps out the department managers and members in the administrative tasks and projects. The Team Assistant is responsible for various communication, administrative and organizational activities that ensures that the department is well organized. Yo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Student for Accounting - Accounts Receivable - TM

full-time 0 - 1 an experienta* Involved in the activity of Accounts Receivable;
* Responsible for database maintaining and documents verification, allocation of customers' payment advices;
* Use the WEB portals of our customers and printing, downloading documents and communication;
* Prepares reports relate[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Data Protection Specialist - TM

full-time 0 - 1 an experienta

The main responsibility is to coordinate the companies of the Continental Group with respect to Data Protection in the country. In detail the position includes the following:* Distribute and coordinate the documents, notes, processes, templates received from the Corporate Data Protec[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Learning Designer Software Academy (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Software Academy is Continental's global learning solution, which offers different training formats for our more than 12.000 software employees. Within your role as a Learning Designer you will be responsible for:* Creation of engaging learning materials for the SW Community
* Wo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Algorithm Developer for Autonomous Mobility (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Autonomous Mobility department develops products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful processing element[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship IT Hardware Support - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be an Internship IT Hardware Support? These should spark your interest:* Identifying hardware and software solutions for company standards;
* Troubleshooting technical issues;
* Diagnosing and repairing faults;
* Installing and configuring new IT hardware ([..]

Continental Timisoara
07.07.2022
IT Automation Support / Developer - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to work in Automation support and development? These should spark your interest :* Project management / project participation in Business Intelligence projects at Continental Automotive
* Analysis and evaluation of new automations to meet business requirements
* I[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Selection Event_Continental SB Non-Engineering Internship

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu. Click here to watch our location movie!

Join the Selection Event for Continental's Internship Program!

When? - 4th of May, 14:30 o'c[..]

Continental Sibiu
07.07.2022
Selection Event_Continental SB Engineering&Programming Interns

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu. Click here to watch our location movie!

Join the Selection Event for Continental's Engineering & Programming Internship!

When? [..]

Continental Sibiu
07.07.2022
JD IIS Engineer - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Drive automotive future vehicle trends in Safety and Motion to the next generation of solutions. As features are added almost every day you will be part of our Systems team as an Inertial & Impact Sensing Application Engineer.* Derive out Generic Requiremen[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for Software Development - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate in[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Material Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Quality Manager in Project for UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Overall responsible of the Quality within the project:* Ensure and drive the execution of Quality related measures defined in the project quality plan (PQP) in the project;
* Provide independent quality assurance of work products and processes in the area of product development o[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Project Administration Support for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Our User Experince (UX) business area makes that drivers and passengers are optimally informed and can control functions in a user friendly way.

Developing solutions from instrument clusters, head-up displays and displays solutions, through to control panels, central input devices, and morp[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Launch and Change Management Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
HR Systems Operations Consultant SAP SuccessFactors 360 (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
R&D_Hardware Development Engineer (EMC Test Engineer)_Sibiu_QL

full-time 0 - 1 an experienta

b> We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below* Perform EMC tests and maintain records of all the compliance testing during DV, PV and engineering qualification phases[..]

Continental Sibiu
07.07.2022
Plant Production SW & HW Development Engineer_Sibiu_FF AN&SMY

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below:* Activities which combine analytical and design knowledge with hardware and software technology, in the sense of designing,[..]

Continental Sibiu
07.07.2022
R&D Software Engineer (Embedded Linux Development)_Sibiu_R&D_AM

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu: Click here to watch our location movie!

Check out your future responsibilities below:* Building Custom Linux Distributions
* Device Drivers and Test Applications development for Embedded Linux
* Develop[..]

Continental Sibiu
07.07.2022
Selection Event_Continental Sb Non-Engineering Intern

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu. Click here to watch our location movie!

Join the Selection Event for Continental's Internship Program!

When? - 4th of May, 14:30 o'c[..]

Continental Sibiu
07.07.2022
Selection Event_Continental Sb Engineering&Programming Intern

full-time 0 - 1 an experienta

We build tomorrow`s technology. We are #peopleofcontinentalsibiu. Click here to watch our location movie!

Join the Selection Event for Continental's Engineering & Programming Internship!

When? [..]

Continental Sibiu
07.07.2022
Mechanical Design Engineer for SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

You will be part of a dynamical team which is responsible for the development and design of a various innovative mechanical products for commercial vehicles market, as follow: vehicle instrumentation, dashboards, tachographs, vehicle control units, different radars, sensors and video cameras.

[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for Quality Department - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Production Planning Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Model Based Software Developer- TPMS - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Who we are? The ones who put "feeling" into the car tires. What we do? We develop software for Tire Pressure Monitoring systems for customers all over the world. We work closely with system requirements engineers, hardware engineers and project teams to deliver a high-quali[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Developer for SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

With sales of i30.5 billion in 2011, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide. As a supplier of brake systems, systems and components for powertrains and chassis, instrumentation, infotainment solutions, vehicle electronics, tires and technical elasto[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Purchasing Support (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The Purchasing Automotive Department is looking for an enthusiastic and organized Team Assistant Intern that will assists the Head of Department and department members in the administrative tasks and projects. Our Team Assistant will support us in various communication, adm[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Quality Manager in Project - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the quality team, our main goal is to ensure the robustness of applications delivered to production. Being a member of the project team, you will provide support in terms of planning and tracking the quality assurance activities, perform audits and moderate reviews, supp[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
FEA Engineer for Airbag Control Unit - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Perform structural simulations focused on vibration analysis of Airbag Control Unit; provide simulation reports and results interpretation using appropriate tools and techniques.

Main Responsibilities:* Perform ANSYS simulations to check the vibration beh[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Test Manager for TIS - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the TIS organisation we make sure that your car will run with optimal tire pressure and our systems will monitor your car tires on every trip, even when your car is parked. Tire Information System is interesting subject involving wireless communication (Radio-Frequency, [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
BU Solution Owner Configuration and Variant Management SAM TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

As BU Solution Owner you are responsible for a complete and consistent package (solution) of processes, methods and related tools in the fields of BU Solution Owner Configuration and Variant Management on business unit level. This includes its definition, adaptation, deploy[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
SAM ECC Senior Project Manager for Development (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* The Senior Project Manager is the central interface of the project, managing different customers and business partners. The assigned projects are developed by following the internal PLC (Product Life Cycle) structure.
* Main interface for several customers and i[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Layout Engineer for Airbag Control Unit - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Creation and optimization of PCB design based on inputs from hardware and mechanical engineers, taking into consideration layout design guidelines and feedback from project partners.* Develop layout for PCBs in Zuken tool;
* Follow the required guidelines ([..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Developer - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a Hardware developer? These should spark your interest : We have a great opportunity for experienced or unexperienced electrical engineers, to work on Component Development for a well-known company.

You will be involved in:* 0 designing[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
SW Supplier Manager for Automotive Safety - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Do you want to be a SW Supplier Manager ? These should spark your interest : We are looking for a SW Supplier Manager (m/f/diverse) for 3rd Party AUTOSAR from SW and Micro Controller suppliers and Customers incl. Free Open Source to join us.

Role Description:


<[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Prototype Supply Chain Specialist-Passive Safety&Sensorics SAM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on a Prototype Supply Chain Specialist. Do you want to be a Prototype Supply Chain Specialist? These should spark your interest :* Coordinate and control all logistics activities[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Engineering Quality Manager for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Quality means doing it right when no one is looking." - Henry Ford.

If you want to take a look, join our System Engineering team by applying to this role. If you are details oriented, the Systems Engineering Quality Manager role might be the right one for you.

Your responsibilities w[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Re-Design to Cost Agent for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you know what a Re-Design to Cost Agent is all about? This role is responsible for:* Driving the generation and execution of cost saving ideas on existing designs through:

1 redesign, resourcing, component updates in cooperation with all departments and disciplines;
2[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Technical Project Leader for Instrument Clusters for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Biggest Product Development Center in business unit User Experience (UX) by number of engineers;
* International team, with world wide lead in Timisoara;
* Wide product range with different display sizes (from 4" low resolution to 12.3" Full HD);
* Latest technologies on the m[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Architect for Intelligent Antenna Module HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

#LI-Hybrid

The Intelligent Antenna Module acts as a central connectivity gateway, enabling wireless communication, between the vehicle and its outside environment as well as inside the passenger compartment for applications[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship: Tools development and Support PMT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change!

With 16 years of experience in Timisoara, our business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Technical Customer Manager for SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you have strong communication skills? Are you a solution oriented person with a technical background in automotive? We have the perfect open position for you...

"Do you want to be a Technical C[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
MNT Optical Bonding&Liquid Gluing Process Engineer-UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you enjoy working in Automotive?

Do you feel confident in cross function, multi cultural and international working environments where networking is the key to success?

Do you want to be part of the team which is coordination & guiding the local teams in the region in technology[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Test Development Internship for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Making stuff fail Fast!

That is what we do - and that is what we want to teach YOU. Since assumption is the mother of all Epic Fails you must understand how stuff works, anticipate how it may NOT work and develop an efficient way to check both cases. As an Internship for Test Development, y[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Architect - Display Solutions for User Experience (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Today's displays are as individual as today's cars.

Forms and functions follow brand specific design philosophies.

New degrees of design freedom are enabled by the seamless integration of multiple displays into 3D shaped freeform surfaces and enable new User Experiences.

Our tec[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Developer-Display Solutions for User Experience(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Today's displays are as individual as today's cars.

Forms and functions follow brand specific design philosophies.

New degrees of design freedom are enabled by the seamless integration of multiple displays into 3D shaped freeform surfaces and enable new User Experiences.

Our tec[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Discipline Project Leader-Display Solutions for UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Today's displays are as individual as today's cars.

Forms and functions follow brand specific design philosophies.

New degrees of design freedom are enabled by the seamless integration of multiple displays into 3D shaped freeform surfaces and enable new User Experiences.

Our tec[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Integrator-Display Solutions for User Experience(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Today's displays are as individual as today's cars.

Forms and functions follow brand specific design philosophies.

New degrees of design freedom are enabled by the seamless integration of multiple displays into 3D shaped freeform surfaces and ena[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Test Technician for Sample Production for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Sample Production's role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts.

As a Test Technician in Sample Production you are responsible for:* Deliveri[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship-Product Integration Testing-Display Solutions UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

With the ever-increasing digitalization, displays are becoming THE key differentiator of modern vehicle interiors and are the most important interface for the interaction between driver and vehicle.

Changed user demands and new technologies enable novel interior cockpit designs.

With [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Quality Manager for UX Operations (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Quality Manager for UX Operations?

These should spark your interest:* Drive with full ownership and empowerment the Quality management in our UX production locations and UX Focus Factories. Goal of this position is to strive for best-in-class quality perform[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Configuration Manager for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As Configuration Manager for the User Experience department your main activities include:* Definition of the CM System.
* Support of the Tool Managers in the project specific tool set-up.
* Creation of the Configuration Management Plan (CMP).
* Setting up of the necessary[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Service Level Manager for Digital Workspace Services - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Service Level Manager for Digital Workspace Services? These should spark your interest :

#LI-Hybrid* Ensuring that the current and future service requirements of customers are identified, understood and documented in SLA and SLR documen[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Consultant Master Data System & Strategy - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Consultant Master Data System & Strategy? These should spark your interest :

#LI-Hybrid* Collaborates in transforming Global Master Data strategies by process optimization, strategies and implementation plans for all relevant IT top[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior IT Engineer for Customer Support - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Senior IT Engineer for Customer Support? These should spark your interest :

#LI-Hybrid* Quality audits in Mobility Services area
* Service review meetings for Mobility Services
* Trainings and onboarding in Mobility Services are[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior IT Engineer for Customer Support - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Senior IT Engineer for Customer Support? These should spark your interest :

#LI-Hybrid* Involved in ensuring the smooth operation of the Customer Support service chain (including infrastructure, databases, supporting services)
* Rai[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior IT Engineer for Customer Support - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Senior IT Engineer for Customer Support? These should spark your interest :

#LI-Hybrid* Involved in ensuring the smooth operation of the Customer Support service chain (including infrastructure, databases, supporting services)
* Rai[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Category Purchaser for Product Related Licenses (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive/software environment you can be the change! As Category Purchaser for Product Related Licences you would be:* leading negotiation with key suppliers for the assurance[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician facilitati - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety business area develops, produces and integrates active and passive safety technologies and controls vehicle dynamics. The product portfolio ranges from electronic and hydraulic brake and chassis control systems to sensors, advanced driver assistance systems, air[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Test Development Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician Calitate - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
New Product Launch Manager FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician calitate molding & coating UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Equipment Project Manager FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Learning & Development Internship - (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Being part of an enthusiastic, open and dynamic R&D Learning & Development (L&D) team, you will have the following roles:* Support HR Training Responsible in fulfilling training plan for Timisoara R&D employees and in finding dev[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
IT Cloud Engineer Internship - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be an IT Cloud Engineer Internship? These should spark your interest :* Participate in the configuration, tuning, and implementation of CCM project (internal Continental tool)
* Participate in architectural discussions
* Participate in product, project, and app[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
SAP Authorization Manager - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Interested in stepping in IT environment? Join our IT Strategy and Processes team!

Do you want to be a SAP Authorization Manager? These should spark your interest:* User Administrator for SAP, CART (Continental Authorization Request Tool), XALERTS and others like Online Trust C[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Line Leader FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Vehicle Networking and Information business area, with its vision of "Always On," sees the vehicle of the future as a partner that supports its passengers with intelligent and secure solutions - seamlessly networked, user-friendly, convenient and smart. The busine[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Internship for User Experience (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passionate about software development and also interested in smart cars?

We are looking for an enthusiastic student to join our team and grow in a professional software development environment As Internship for Software Development for User Experience (UX) you will have the opportunity to:<[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Mechanical Engineer - Design for Manufacturing for DC - UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you want to be part of the Product Development Center with the oldest history from Business Area User Experience (UX) and world-wide lead from Timisoara, then here and now you should start.

You will have the chance to be part of a young and dynamic team that develop the latest generation[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Development Quality Engineer for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If spotting errors and finding flaws is in your nature, then we have a proposition for you!

Take a look at our Development Quality Engineer role in our User Experience team.

Our User Experience Business Area intuitively facilitates the interaction with the vehicle, offering focused an[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Team Leader - Design Tools & Processes-Sample Production UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Organizing and leading the activities related to the Design Tools and Processes Team from the Sample Production BU UX regarding:* CAD design for jigs and tools needed for the samples build and for the related processes;
* CNC manufacturing of jigs and tools;
* Gluing processe[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Engineer-Display Calibration-Sample Production UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

SW application is one of the most important component in every UX (User Experience) product (instrument cluster, head-up display, display solutions, interior camera) and together with a certain set of predefined data give unic identity to every single product produced in our manufacturing locatio[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Logistics Operations Specialist for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* Participation in projects of Supply Chain Management (SCM);
* Support of production plants during the project phase;
* Allocation management in case of material shortage;
* Assessment and clarification of the logistical problems;
* Decision of suppli[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Mechanical Designer for Head-up Display for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Responsible for product design, CAD modeling, tolerance calculation, drawing and product structure (Mechanical BOM) creation of medium to high complexity projects according to defined guide lines;
* Responsible to validate design through various techniques (e.g collision chek );
*[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Head of Local Segment for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta* Actively manages stakeholder expectations, informs and involves stakeholders on a regular basis and in an appropriate manner;
* Actively contributes to local Business Area project & improvement initiatives;
* Is responsible to ensure that employee's competencies and skills ins[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior Test Development Engineer for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Making stuff fail Fast! That is what we do - and that is what we want YOU for. Since assumption is the mother of all Epic Fails you must understand how stuff works, anticipate how it may NOT work and develop an efficient way to check both cases. As a Senior [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Product Architect-Display Solutions in Business Area UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

With the ever-increasing digitalization, displays are becoming THE key differentiator of modern vehicle interiors and are the most important interface for the interaction between driver and vehicle.

Changed user demands and new technologies enable novel interior cockpit designs.

With [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Product Integrator-Display Solutions in Business Area UX(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

With the ever-increasing digitalization, displays are becoming THE key differentiator of modern vehicle interiors and are the most important interface for the interaction between driver and vehicle.

Changed user demands and new technologies enable novel interior cockpit designs.

With [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Head of GBS Purchasing Department - GBS (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

The Head of GBS Purchasing Department provides leadership and has overall accountability for the effective and efficient processing of the GBS Romania Center's Purchasing activities as well as ensuring end to end Procure to Pay process efficiencies, which includes the Buy Desk (Purchasing, Sourci[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship - Group IT Infrastructure Operations - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are searching for a candidate passionate about Information Technology with interest in the area of Virtualization and Server Management.

In your new position, you will be part of the Continental Group IT Organization providing support for IT services for all Divisions across the world. Y[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
R&D Project Controller - BA AM CSC TM

full-time 0 - 1 an experienta

#hybridjob

#LI-Hybrid

Main Responsibilities:* Monthly analysis and reporting of projects development costs worldwide
* Creation of reports and implementation of reviews regarding the costs and headcount of the R&D projects of the BA AM as wel[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Team Leader for Material Planning FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Project Manager for PSS Safety Control Units (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

With more than 15 years of expertise in the area of Passive Safety, our R&D department has naturally assumed the leading position with regard to the development of Safety Control Units.

In line with the other disciplines (Project Management, System Engineering, Ha[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Customer Logistic Specialist for FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for Software Development -Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Security and Privacy Tester for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

"Providing smart security for the smart cars!" If you think this sounds like a suitable mission for you, then read further! As a Security and Privacy(SP) Tester, you will have to organize the activities related to Cybersecurity Testing as part of our product[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior HR Systems Operations Consultant SuccessFactors - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Responsabil administrare parc auto intern - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Permis de conducere - categoria B Absolvent de liceu - cu bacalaureat 2 ani experien? pe o pozi?ie similar? este un avantaj Legislatie rutier? - cunostinte avansate cunoa?terea limbii engleze[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Team Assistant - Purchasing (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). If this sounds interesting to you, join our Purchasing Team by applying to this role. Do you want to be a Team Assistant for Purchasing Automoti[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Cost & Value Analysis Specialist - Purchasing (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

"The most critical thing in a negotiation is to get inside your opponent's head and figure out what he really wants." (Jacob Lew). Negotiation combined with technical know-how, makes the key of success in Cost & Value Analysis. If this sounds interesting to you, join ou[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician process coating - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
HR Training Internship - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Customer Logistic Specialist - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior Quality Engineer for Production UX -ManufacturingTSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior Software Test Engineer for Passive Safety - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lives when there is nothing more that can be done to prevent an accident.

How are you and what are your future plans? We are looking for a passionate SW Test Engineer to join [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Application Specialist for Engineering Tools - AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Each one of us can contribute to a better future. You can do this on a daily basis on an application specialist role. We are looking for a motivated and organized person, with a strong passion for technology and a high quality bar for his/her work. Join our team in order to ensure a high quality [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Group Leader Industrial Engineering Training - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Technical University degree Product and Tire process experience represents a plus Project Management knowledge Previous experience in leading projects and teams People management skills [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Automation Engineer - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Electrical Engineering University degree (Electrotechnics mainly; Energetics or Automation) IPC knowledge (Siemens and/or Beckhoff automation), Controls and drives Previous work experience[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Controls and Drives Engineer - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Electrical Engineering University degree (Electrotechnics mainly; Energetics or Automation) Previous work experience in engineering and maintenance, in a production environment Hands-on approach [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Process Engineer - Cutting & Calandering area (Tires)

full-time 0 - 1 an experienta

Technical University Degree Professional Experience: Preferably Rubber Processing, Compounding, Tire Manufacturing, Tire Product or other Process Engineering jobs Project Management Methodologies [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Mechanical Designer for Cluster Products for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you want to be part of the Product Development Center with the oldest history from Business Unit User Experience and world-wide lead from Timisoara, then here and now you should start. You will have the chance to be part of a young and dynamic team that develop the latest generation of digital[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Domain Architect for Engineering Applications - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change!

#LI-Hybrid

Do you want to be a Domain Architect for Engineering Applications? These should spark your interest :* Provid[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Team Assistant for IT - TM

part-time 0 - 1 an experienta

As an Internship Team Assistant you will be responsible to:#LI-Hybrid* Organize meetings, workshops, trainings and other events in order to ensure the smooth running of the events from administrative point of view;
* Schedule meetings and conference calls with clients, business p[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Human Relations Internship (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Data Protection Specialist - TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Electrician - Divizia Anvelope

full-time 1 - 5 ani experienta

Studii medii in domeniul tehnic (profil electric - calificare Electrician/Tehnician instalatii electrice); Experienta in domeniu de minim 2 ani; Cunostinte PLC; Interpretarea schemelor electrice; [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Junior Project Manager Controlling - Tires

full-time 0 - 1 an experienta

Profound theoretical background in the controlling/finance area Preferably 1-2 years experience Fluent in English University degree in business administration with majors in controlling, finance[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Inginer automatizari - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Diplom? de absolvire n domeniul Ingineriei electrice, electrotehnice, energetice sau automatiz?ri Experien?? anterioar? de lucru, n inginerie ?i mentenan??, minim trei ani Cuno?tin?e tehnice IPC[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
HR business partner - Tires

full-time 1 - 5 ani experienta

Academic degree or comparable experience; Broad Business Experience (experienced several HR Roles and minimum 3-5 years experience); Fluent English language; Project leader experience[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Product Industrialization Chemist Engineer - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Technical University Degree in Chemical Engineering, preferred with knowledge in advanced polymers; Previous experience in a production environment as an engineer - advantage if at least two years; [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Inginer electromecanic - HVAC (Tires)

full-time 1 - 5 ani experienta

Studii superioare inginerie mecanica / inginerie electromecanica; Minim 3 ani experienta in domeniul instalatiilor industriale, cunostinte in sisteme de ventilatii, aer conditionat, HVAC; Cu[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Raw Materials Warehouse Coordinator (Tires)

full-time 1 - 5 ani experienta

University degree; 3+ years of professional experience in Supply Chain; Foreign language: English advanced level; SAP knowledge advanced level; Microsoft Office knowledge (Word, Excel, PowerBi, etc.) [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for Software Development -Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Customer Logistic Specialist for FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Shopfloor Leader SMT for FF UX - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician debug - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Launch and Change Management Specialist - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Customer Logistic Specialist - Manufacturing TM

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description:* Monitoring the stock levels and coverage of finished goods and corrective action if necessary, in order to achieve optimum inventory levels.
* Measurement of compliance with the delivery quantities and deadlines, in order to initiate proactive measures for optim[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Vehicle Test Engineer for SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a colleague who wants more than a desk job, likes vehicles and the idea of field/vehicle testing. Some of the activities we are performing are:

Test track activities:* Planning of test track, test environment and test targets for a field validation rou[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Team Leader for Mobile Apps, Web & Cloud - HE[A]T CT TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

We are looking for a result-driven technical team leader to be responsible for monitoring and supervising a cross-functional team of developers with the focus on mobile app, web and cloud technologies, but also contributing to the development of the existing projects, toget[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Special Processes - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship for Quality Laboratory team - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2021, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Project Manager for CES - TM

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets. Engineering Competence[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Value Engineer-R&D/ Software Development (m/f/d)BA AM - CSC(TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#hybrid job

#LI-Hybrid

In this role you will be responsible for ensuring cost optimization and cost transparency for our components business (radar, camera, lidar, ADCU) across the entire product lifecycle regarding R&D and software costs/efforts within the V[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior Diagnosis Software Developer in HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Highly skilled in programming? You should see our proposition for you.

We are looking for an experienced Software Developer in our team. We develop BCM Systems (Body Control Modules). We enable features for the drivers like: Interior-Exterior light, Wi[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Engineer for UX (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Our User Experience (UX) business unit makes that drivers and passengers are optimally informed and can control functions in a user friendly way. Developing solutions from instrument clusters, head-up displays and displays solutions, through to control panels, central input devices, and morphing[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician Mentenanta Procese Speciale-Fabrica de ElectroniceTSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transpo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Accounts Receivable Accountant - Finance (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

You will be responsible for Accounts Receivable transactions with the following activities:* Perform complex professional accounting duties, involving the review of source documents used for accounting, maintenance of ledgers, registers or other records and preparation of periodic an[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Analog Hardware Design Engineer for Radar sensors AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the Autonomous Mobility (AM) department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful digit[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Digital Hardware Design Engineer for Radar sensors AM - (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

In the Autonomous Mobility (AM) department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are able to "see" and collect details from traffic in the surrounding area of the vehicles. The used sensors contain very powerful digit[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Series Product Technical Leader for Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change!

We're looking for a Series Product Technical Leader, with experience in leading and managing required changes in products in series produc[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Homologation Engineer - Autonomous Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Smart automotive sensors can be designed and developed in many ways, but everything would be in vain without homologation.

Join now our Radar Homologation team in Romania.* Project management of worldwide radar homologation for Autonomous Mobility sensors including new certific[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
BPA Internship - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a BPA Internship? These should spark your interest:

#LI-Hybrid* Cleanup for Automatization Project
* Request validations and change request creation for System Operation.
* Firewall implementations for Access-In, Access-Out .
[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Technician - CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Technician Portfolio:* Electronic Control Units: Connectivity applications, Telematic Units, Clusters, Displays, Head-up Displays, Multimedia Applications, Haptic Contro[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Senior Mechanical Design Engineer for CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Highly skilled in Mechanical Design? You should see our proposition for you. We are looking for a Senior Mechanical Design Engineer in our Continental Engineering Services team.

Do you want to be a Senior Mechanical Design Engineer? These should spark your interest:

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Test Engineer CES (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of engineering services. Our portfolio of innovative products offers flexible and customizable solutions across the automotive and non-automotive markets. Engineering Competence[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Reliability Laboratory Test Technician (R&D) - QL - TM

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of parts and we test the reliability of each of them.

We simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the tests are performed acc[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Front-end Software Developer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you are an ingeniously person and you like to create new software architectures and to define technical solutions, we're waiting you to join our global development team!

We're looking for a passionate software developer to help us with digitalization of global work flows inside our depar[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Reliability Validation Engineer for QL R&D (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The most difficult thing in any negotiation, almost, is making sure that you strip it of the emotion and deal with the facts." (Howard Baker) Facts are what you find in our Reliability Validation Team! Join us by applying for the below role.

Do you want to be a Reliability Validation Engin[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Reliability Design Support Engineer for QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Reliability Design Support Engineer?

If you join us, your responsibilities will be:* Plan, organize and evaluate measurements of required material properties within the lab organization to generate Validated Material Cards for FEA Simulations;
* Provide [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Electrical Engineer Internship for Camera and Radar - AM (TM)

part-time 0 - 1 an experienta

In the Autonomous Mobility (AM) business area, we are pooling all of the expertise needed to develop innovative solutions for assisted and automated driving. In the Autonomous Mobility department are developed products and systems based on intelligent Camera, Radar & Lidar sensors that are ca[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Software Requirement Engineering - Smart Access - HEAT CE - TM

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Remote

Available: Onsite/Hybrid/Remote

Responsibilities:* Creation of software requirements from assigned areas of the customer;
* Derive requirements for interfaces between software components from system and software architecture;
* Ens[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
EMC Test Engineer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We think that a car engine is made of hundreds of pieces, and it cannot work without a missing part. We encourage you to be a part of our team!

An EMC Test Engineer (electromagnetic compatibility) has a key role in our department and company.

If you join us, your responsibilities will[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Global HR Data Analyst (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental is currently building up a global Shared Services for HR Data Reporting & Analytics, supporting internal customers globally by providing reporting and analytics based on HR-related data. Within your role as a HR Data Analyst you belong to a global team located in Romania and Germa[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Hardware Developer - SAM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Hardware developer? These should spark your interest : We have a great opportunity for experienced or unexperienced electrical engineers, to work on Component Development for a well-known company.

You will be invo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Operator - Fabrica de Electronice Continental TSR

full-time 0 - 1 an experienta

- Asamblarea, testarea, verificarea componentelor electronice pentru industria automotive - Respectarea instructiunilor de lucru - Participarea si mentinerea curateniei la locul de munca - Respectarea regulilor interne (ESD si 5S)

- Disponibilitate de lucru tn schimburi si tn picioare;[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
PSS ECC Project Manager for Development

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:* The Project Manager is the central interface of the project to customer and to business partners.
* The assigned projects are developed by following the internal PLC (Product Life Cycle) structure[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Plant Controller SMY CSC (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental established a Controlling Service Center Department in Timisoara starting with 2003. Our colleagues are part of different international teams with focus on various area of controlling: Planning & Reporting, Business Controlling, Research & Development (R&D) Controlling, Op[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Customer Logistics SMY CSC (TM)

full-time 1 - 5 ani experienta

#hybridjob

#LI-Hybrid

Continental established a Controlling Service Center Department in Timisoara starting with 2003. Our colleagues are part of different international teams with focus on various area of controlling: Planning & Reporting, Business Controlli[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Tehnician Mentenanta Procese Speciale - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2020, Continental[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Global Product Line Software Head - UX (TM)

full-time Manager

With the rising content in today's and tomorrow's vehicles Continental offers a wide range of UX solutions. From mechanical pointers & switches to interactive surfaces creating an exciting and intuitive user experience world. It's about making complex technology invisible. Functions appear in[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Reliability Laboratory Test Technician (R&D) - QL - TM

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of parts and we test the reliability of each of them.

We simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the tests are performed acc[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship Test Systems Support for QL (TM)

practica 0 - 1 an experienta

If you join our team as a Test Systems Support Internship, your responsibilities will be:* Contribute to debugging, repairing and modifying our test equipment and setups;
* Participate to small design activities and laboratory improvement projects;
* Responsible for equipment[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
EMC Validation Engineer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be a Electromagnetic Compatibility Validation Engineer?

These should spark your interest :* Serves as interface between the customer (service requester) and the Qualification Laboratory- Electromagnetic Compatibility testing;
* Permanent cooperation with the [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Mechanical Reliability Technician (R&D) - QL (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that each component must endure through induced vibrations, extreme weather conditions, corrosion environments, etc.

Our job is to make sure the tests are performed accordin[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Test Technician for EMC Qualification Laboratory (R&D) - TM

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the electro-compatibility and electrical behavior of each of them.

We simulate the real-life conditions that each component must through powered electrostatic discharge pulses, unpowered electrostatic discharge tests, transient pulses etc.

[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Front-end Software Developer for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

If you are an ingeniously person and you like to create new software architectures and to define technical solutions, we're waiting you to join our global development team!

We're looking for a passionate software developer to help us with digitalization of global work flows inside our depar[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
EMC (Electromagnetic Compatibility) Engineer for AM (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#AutonomousMobility An EMC Engineer has a key role in our department. If you join us your responsibilities will be:* Analyze Electromagnetic Compatibility automotive customer requirements;
* Creation of Electromagnetic Compatibility Test Plan documentation together with the proje[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
EMC System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

A car is made of hundreds of pieces and we test the compatibility and electrical behavior of each of them.* We simulate the real-life conditions that each component must endure through radiated immunity, conducted immunity, transients and electrical tests, etc. Our job is to make sur[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Test Internship for Qualification Laboratory (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Passionate about testing but also interested in enhancing problem solving skills? Take a look at our System Test Internship role in the Qualification Laboratory team.

A car is made of hundreds of pieces and we test the reliability of each of them. We simulate the real-life conditions that e[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship - HR IT EMEA II Region - IT (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to be an Internship - HR IT EMEA II Region? These should spark your interest :

#LI-Hybrid* Daily system monitoring activities (inbound/outbound jobs, replication between Success Factors-Employee Central and backend SAP HCM system)
* Roles a[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Electrical Simulation & Verification Engineer for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#OnSite

Are you passionate about electronics and want to play a part in designing the car of the future? Our growing team is working on electrical solutions for new server-based vehicle architectures. We are looking for an Senior Electrical Simulation & Verificatio[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Architect for Digital Key Systems - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"The design is not just what it looks like and feels like. The design is how it works" (Steve Jobs). We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key. The system uses latest technologies for precise localization and secure authenticatio[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Engineer for Digital Key Systems - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

At its heart, Engineering is about using science to find creative practical solutions. It is a noble profession" (Queen Elizabeth II). We build Continental Smart Access (CoSmA) systems that allows the use of a smart device to act as the car key. The system uses latest technologies for precise loc[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Requirement Engineer for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Life would be much easier if I had the source code" (Anonymous). Passionate about systems engineering and interested in creating systems functions for intelligent cars? If this sounds interesting to you, join our Team by applying to this role.

Do you want to be a System Requirement Enginee[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Test Engineer - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Testing is an infinite process of comparing the invisible to the ambiguous in order to avoid the unthinkable happening to the anonymous."(James Bach). If this sounds interesting to you, join our System Testing Team by applying to this role.
Do you want to be a System Test Engineer? Join us[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Security & Privacy Analyst for Digital Key Systems HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

Do you want to stop any hacking attempt of a personal car? Let's do it together! We have one job opportunity for you as a Cyber Security Analyst. Do you want to be a Security & Privacy Analyst? These should spark your interest : We are looking for an Security Analyst from HEAT CE (TM).

[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Security & Privacy Tester for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

"Testing is an infinite process of comparing the invisible to the ambiguous in order to avoid the unthinkable happening to the anonymous"(James Bach). We analyze and identify the weak points in vehicle functions with regard to security & privacy, by deploying cyber-attacks in as simulated and[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Technical Project Manager for Platform - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for an experienced Technical Project Manager for Platform with software background to work with us on wireless power charging modules, drive a new concept and steer the stakeholder demands. Every product has his market life, and this product is just at the beginning even though we [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Product Owner for MFST Products - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Interested in smart cars? Join us and turn your ideas into actions. You can drive the evolution of smart cars. Join our MFST (Multi Function Smartphone Terminal) team and together we will deliver software for MFST products inside the car for customers all ov[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Internship System Testing - HEAT CE (TM)

practica 0 - 1 an experienta

Holistic Engineering and Technologies - Central Engineering business area has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the body controllers, key & keyless access systems, tire pressure monitorin[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
RF/Antenna Design Engineer for HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#OnSite

Do you want to be a RF/Antenna Design Engineer? These should spark your interest : We are looking for an RF/ Antenna design engineer to join our Access Systems group in Timisoara. Car access is a very complex and interesting field involving wireless communicati[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Homologation Engineer for Wireless Products - HEAT CE (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#OnSite

Passionate about new technologies, but also interested in how they work and shape the future in automotive? Take a look at our Homologation Engineer role in our CORE Engineering HW group in Timisoara. Do you want to be a Homologation Engineer for Wireless Produ[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Expert for Static and Dynamic Code Analysis (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

#LI-Hybrid

Join us to be the best professional version of yourself! In the constantly changing automotive environment you can be the change! As an Expert for Static and Dynamic Code Analysis in VNI PMT (Vehicle Networking and Information, Process / Methods / Tools), yo[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Engineer Internship for vehicle system and testing -SMY

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Engineer Intern you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit Commercial Vehicles and Services for the Timisoara location.

Do you want to be a System Engineer Intern? These should spark your interest:* Tool installation and configur[..]

Continental Timisoara
07.07.2022
System Architect for commercial vehicles -SMY (TM)

full-time 0 - 1 an experienta

As a System Architect you will be involved in the development of concepts/system in the Business Unit CVS for the location Timisoara.

Do you want to be a System Architect? These should spark your interest:* Analyze customer and/or internal system requirements and create system [..]

Continental Timisoara
07.07.2022
Supplier Quality Manager in Project for Smart Mobility (TM)

full-time 0 - 1 an experienta