CER Cleaning Equipment

Orase: Curtea de Arges, Pitesti,
Industrie: Tehnica



CER CLEANIG EQUIPMENT, filiala de productie a grupului Kärcher, din Curtea de Arges. Fabrica CER Cleaning Equipment in­infiintata inca din anul 2006, la Curtea de Arges, avand ca domeniu de activitate proiectarea de echipamente electrocasnice, isi extinde din 2016 productia in noua fabrica pentru aparate din gama professional si retail.

Grupul german KÄRCHER este lider mondial in domeniul tehnologiei de curatare. Kärcher ofera o gama completa de echipamente si solutii inovatoare de curatare. Performanta, Inovatia si Calitatea sunt elementele cheie in compania noastra, precum si valori principale dupa care ne desfasuram activitatea.

Fiecare angajat are un rol bine defi­nit la CER Cleaning Equipment si credem cu tarie ca satisfactia obtinuta de angajati la locul de munca si motivatia se afla in stransa legatura cu nivelul de performanta profesionala pe care acestia reusesc sa-l atinga. Oamenii din compania noastra tind catre dezvoltare, evolutie si performanta permanente, ceea ce ne ajuta sa cream cele mai bune produse de curatenie de pe piata, bazandu-ne pe trei valori fundamentale: PERFORMANTA, INOVATIE si CALITATE.

Descopera mai multe despre echipa noastra si mediul de lucru din Curtea de Arges AICI.

Primavara aceasta, dam startul unui nou program de stagii de practica in fabrica din Curtea de Arges; afla mai multe de la fostii nostri stagiari: 





















































 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.