Samsung Electronics Romania

Orase: BUCURESTI,
Industrie: IT&C Telecom


Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED

Anul 2020 marchează pentru Samsung începutul unei noi ere în care își propune să pună, mai mult ca niciodată, oamenii în prin plan și să le ofere acestora tehnologii care să răspundă nevoilor și stilului lor de viață. Având consumatorii ca prioritate principală, soluțiile pe care Samsung le oferă evoluează pe măsură ce nevoile devin din ce în ce mai complexe.

Una dintre nevoile actuale este securitatea datelor, motiv pentru care Samsung investește în acest domeniu, pentru că un mediu sigur pentru toți utilizatorii este una dintre cele mai importante priorități ale companiei. Mai mult decât atât, tehnologii precum AI, IoT și 5G vor avea un impact profund asupra societății, precum și a spațiului în care ne desfășurăm activitatea. Samsung consideră că aceste tehnologii vor aduce schimbări fundamentale și pozitive în viața consumatorilor, motiv pentru care va continua să investească și să lucreze îndeaproape cu parteneri din industrie pentru a aduce tehnologia mai aproape de oameni și pentru a educa generațiile viitoare. .

Nu în ultimul rând, pentru Samsung este important ca beneficiile tehnologiei să fie disponibile pentru toți și își ia responsabilitatea față de consumatorii săi că tehnologia și produsele sale vor ajuta la construirea unei luni mai bune.
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.