HEINEKEN Romania

Orase: BUCURESTI, Constanta, Craiova, Miercurea-Ciuc, Targu Mures,
Industrie: FMCG


Credem că a lucra la HEINEKEN România înseamnă mai mult decât a produce bere și cidru înseamnă a dezvolta produse noi și a aduce experiențe unice în viețile oamenilor care aleg să consume produsele din portofoliul nostru.

Am pus, dintotdeauna, inovarea și progresul continuu în centrul proceselor noastre de producție a berii. Prin aplicarea acelorași idealuri în fiecare segment al businessului nostru, am construit o poveste de succes unică, de-a lungul a mai bine de 150 de ani, care astăzi cuprinde moștenirea a peste 300 de branduri.

Suntem mândri de cine suntem și ne mândrim să spunem: “Noi suntem HEINEKEN”.

Suntem o companie puternică datorită celor care compun echipa noastră: peste 1.100 de oameni contribuie la povestea HEINEKEN în România, în fiecare zi. Activăm în zone diferite ale țării, în fabricile din Constanța, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Mureș (Ungheni), la sediul central din București sau în echipa de vânzări, dar suntem ghidați de aceleași valori HEINEKEN – pasiunea pentru calitate, bucuria de a trăi, respectul pentru oameni și pentru planetă.

Oamenii se află în centrul companiei noastre. Puterea noastră stă în încredere, diversitate și progres.

Cu o hartă alături, destinația călătoriei tale e mai accesibilă. Harta noastră este manifesto-ul companiei, Noi suntem HEINEKEN, care vorbește cel mai bine despre cine suntem, despre călătoria și destinația noastră.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.