HIPO NextGen

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Servicii&BPOEchipa Hipo da startul in fiecare primavara cu super proiecte dedicate studentilor si proaspat absolventilor, toate aflate sub umbrela NextGen! Anul acesta, adaptandu-ne contextului actual, am adoptat un nou concept pentru evenimentele noastre, care se vor desfasura in totalitate ONLINE!

NextGen cuprinde toate acele proiecte dedicate in totalitate studentilor si proaspat absolventilor care sunt in cautarea unui internship sau a unui job entry-level care sa le lanseze viitoarea cariera de succes! Proiectele cuprinse de aceasta umbrela sunt:

 • NextGen Academy: oportunitatea perfecta pentru candidatii Generatiei Z de a-si planifica drumul catre o cariera in domeniul dorit, prin interactiunea cu profesionistii din afaceri si construirea unui set valoric de competente pentru viitorul lor. Academia prezinta o serie de initiative online sub forma webinariilor de cariera.
 • NextGen Finance Recruitment Day: singurul eveniment din Romania dedicat in totalitate studentilor ce studiaza domeniul finantelor si toate domeniile asociate acestuia, Finance Recruitment Day poate fi descris ca un eveniment dus la un alt nivel, care cu siguranta te va ajuta sa gasesti job-ul cel mai potrivit;
 • NextGen - Internship and Trainee Marathon: cea mai mare platforma online dedicata programelor de internship si trainee;
 • NextGen - Employer ’ Guide: Ghidul Angajatorilor este o revista online si offline, dedicata orientarii in cariera, care include numeroase oportunitati (programe de internship, trainee, stagii de practica, joburi entry-level), precum si articole referitoare la ultimele noutati din diverse industrii, precum si continut destinat pregatirii pentru viitoarea cariera profesionala.

Astfel, daca vrei sa interactionezi mai usor cu reprezentantii companiilor, sa inveti mai multe despre ce inseamna o cariera in domeniul pe care vrei sa-l urmezi, ce provocari poti sa intalnesti si care sunt beneficiile de care te poti bucura, te invitam sa aplici la evenimentul care ti se potriveste cel mai bine.

 

Ce ti-au pregatit toate aceste proiecte:

 • o multime de internship-uri si joburi entry-level in domenii variate;
 • interactiune directa cu companii de top din Romania;
 • posibilitatea de a te dezvolta personal si profesional intr-un cadru informal.

 

Te potrivesti pentru aceste proiecte daca:

 • esti student sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil economic, uman sau tehnic;
 • ai dorinta de a invata si de a-ti dezvolta cunostintele din aria aleasa;
 • iti place sa intalnesti si sa discuti cu speakeri profesionisti, cu manageri din companii renumite si sa afli insight-uri pentru o cariera intr-una din companiile urmarite de tine.


Anual 120.000 de studenti termina facultatea si peste 200.000 de tineri liceul. In contextul actual, ne propunem sa investim in dezvoltarea competentelor tinerilor pentru o intrare cat mai facila pe piata muncii.

NextGen Academy este oportunitatea perfecta pentru candidatii din Generația Z care vor sa isi planifice drumul catre o cariera de succes in domeniul dorit. Interactiunea cu profesionistii din lumea de Business si construirea unui set de valori si competente sunt nelipsite pe lista prioritatilor.Asadar, iata despre ce este vorba si ce vei putea dobandi daca te inrolezi in Academia NextGen: 
 • It’s Time o’clock to get Ready for Technologies of the Future;
 • How to be the Best Candidate during the Recruitment Process?;
 • Skills of the Future: Prepare Today for Tomorrow Jobs;
 • How to Become a Highly Employable Candidate?.

Te asteptam cu drag sa te inregistrezi pentru webinariile partenerilor NextGen Academy pe care le poti regasi mai jos!

 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca HIPO NextGen

Companie Oras(e) Data
Inscrie-te la Finance Recruitment Day 2022

eveniment Student/Absolvent

Sneak peek into the Finance Journal. How to master a career in Finance? Primavara aceasta te asteapta o noua editie Finance Recruitment Day, evenimentul dedicat pasionatilor din domeniul economic, online, pe 16 martie![..]

HIPO NextGen BUCURESTI
Job national
20.01.2022

Joburi HIPO NextGen

Companie Oras(e) Data