Nestle Romania

Orase: BUCURESTI,
Industrie: FMCG




La Nestlé vei descoperi o lume bazata pe respect – pentru sine, pentru colegi, pentru diversitate si pentru viitor. Respectul ghideaza toate deciziile noastre si contureaza experienta pe care o oferim fiecarui angajat, indiferent de nivelul orgazitional la care se afla. 

In plus, la Nestlé, ne asteptam sa iesi din zona ta de confort. Aici vei dobandi suficienta incredere pentru a inova, a raspunde in fata provocarilor si a produce o schimbare. Vocea ta este importanta pentru noi si are un impact real, deoarece, in urma experientei, am invatat ca impreuna putem realiza mult mai multe lucruri decat pe cont propriu.

Astfel, daca iti doresti provocari noi si consideri ca ai uneltele necesare pentru a-ti depasi limitele si a evolua permanent, te asteptam in echipa noastra!

In Romania, Nestlé este unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de alimente si bauturi, portofoliul cuprinzand o gama larga de produse din diverse categorii, pentru a raspunde cererii consumatorilor.

Ce oferim?

  • O cultura care promoveaza incluziunea, diversitatea si inovarea
  • Mediu de lucru international
  • Work from Home - Abordare hibrida si flexibila
  • Pachet salarial atractiv
  • Bonuri de masa
  • Bonus anual de performanta
  • Bonus de Craciun si de Paste
  • Abonament medical pentru angajatii nostri si sotul/sotia si copiii acestora
  • Birou modern
  • Cafea si fructe
  • Abonament Bookster
  • Programul Pets@work

La Nestlé, dorim sa contribuim la conturarea unei lumi mai bune si mai sanatoase, sa inspiram oamenii sa traiasca o viata mai sanatoasa si sa avem impact la o scara si un ritm care sa faca diferenta. Facem acest lucru prin promovarea unui mediu divers, prietenos, colaborativ si de sustinere, care creeaza un mediu pozitiv, imbratiseaza inovarea si sustine oamenii si echipele sa castige. Ne propunem sa angajam oameni prietenosi, respectuosi, inspirati, carora le pasa de vietile oamenilor pe care ii atingem in fiecare zi.

Alatura-te echipei Nestlé si viziteaza-ne pe https://www.nestle.ro/jobs.



 

Esti student sau proaspat absolvent si iti doresti o cariera frumoasa? Nestlé te asteapta!

Nestlé a sarbatorit a zecea aniversare a initiativei Nestlé Needs YOUth, o initiativa creata pentru a creste sansele de angajare ale tinerilor intr-o perioada cand rata somajului in randul tinerilor din Europa atingea cote alarmante.

In Romania, incepand din 2013 si pana in prezent, Nestlé a oferit peste 300 de oportunitati de internship si traineeship si a organizat mai mult de 120 de evenimente de dezvoltare, cu participarea a peste 13.000 de tineri. Aceste initiative au fost esentiale in echiparea tinerilor cu abilitatile si experientele necesare pentru a reusi in carierele lor.

Ca parte a initiativei Nestlé Needs YOUth, in fiecare an angajam studenti si proaspat absolventi pe pozitii de internship si traineeship, in domenii diverse precum: marketing, vanzari, financiar, supply chain, HR etc.

Ne folosim de orice oportunitate pentru a-i pastra in “cuib” pe tinerii valorosi care ne calca pragul pe pozitiile de internship sau traineeship, incercand, pe cat posibil, sa-i retinem in echipa noastra pe pozitii permanente sau temporare. Cei care nu raman in companie se intorc pe piata muncii mai  bine pregatiti si mai interesanti pentru alti angajatori.

Summer’s cool

 

Cauti o oportunitate de dezvoltare pe timpul verii? Participa la a 7-a editia Summer’s cool!

In luna iulie, Nestlé se pregateste sa primeasca 65 de studenti si absolventi din Romania, Bulgaria, Serbia si Croatia pentru programul de internship platit Summer’s Cool de anul acesta.

Pe parcursul a patru saptamani, tinerii vor participa la un program de dezvoltare practica sustinut de specialisti din domeniile Logistica, Finante, Vanzari, Marketing, Digital, Relatii publice, Comert electronic, Nutritie, Sustenabilitate si multe altele.

Acestia isi vor putea dezvolta abilitatile de leadership, comunicare, lucru in echipa, gandire critica, inteligenta emotionala, vor avea parte de o experienta multiculturala, lucrand alaturi de studenti din alte tari si descoperind noi culturi si perspective. Programul va fi organizat intr-un model hibrid si va culmina cu un proiect in echipa, sub coordonarea angajatilor Nestlé, care va fi echivalentul unui test de absolvire.

Initiativa Summer’s Cool doreste sa completeze pregatirea teoretica oferita de universitate cu o pregatire practica care ii va familiariza pe studenti cu cerintele si realitatea locurilor de munca din lumea afacerilor. De la lansarea sa in 2017, peste 160 de studenti au participat in acest program, care face parte din initiativa globala Nestlé Needs YOUth.

 

 

    



Alimentatia are puterea de a imbunatati viata fiecaruia dintre noi. Astazi si in viitor, pentru generatiile urmatoare.

Cu ajutorul alimentelor si bauturilor noastre sanatoase, delicioase si accesibile,  deblocam acest potential. Raspundem in mod responsabil nevoilor unei populatii in continua schimbare, oferind alternative nutritionale accesibile.

Ajutam la protejarea planetei noastre si ne asiguram ca intotdeauna va exista suficienta hrana nutritiva, cultivata in mod sustenabil.

O parte din proiectele noastre locale

NutriPortia e o metoda care ajuta parintii sa pregateasca mese echilibrate pentru copii si, in acelasi timp, gustoase pentru intreaga familie. NutriPortia arata care sunt cantitatile potrivite din fiecare grupa de alimente pentru principalele mese ale zilei. Prin campania de comunicare, NutriPortia a ajuns la peste 2 milioane oameni, majoritatea parinti.

VeggiePortia este ghidul care te ajuta sa atingi o alimentatie mai bogata in alimente de origine vegetala. VeggiePortia te ajuta sa pregatesti mese echilibrate pe baza de vegetale, care iti asigura toti macronutrientii de care ai nevoie (proteine, carbohidrati, grasimi), precum si o buna parte din micronutrienti (vitamine si minerale). Prin campania de comunicare, mesajele VeggiePortiei au ajuns la peste 3 milioane de oameni si 2000 de specialisti (medici si nutritionisti).

Miscarea Nationala “Si eu traiesc sanatos! – SETS” este un proiect educational initiat de Fundatia PRAIS in anul 2011, fiind implementat in prezent cu sprijinul Nestlé ca partener privat unic sub umbrela Nestlé for Healthier Kids. In cele zece editii, au beneficiat de acest program peste 210.000 de elevi din peste 295 de scoli.

In martie 2018 Divizia Nespresso® a Nestlé Romania a lansat programul de reciclare a capsulelor de cafea si a creat infrastructura de colectare si reciclare necesara. Initiativele Nespresso Romania se concentreaza pe cresterea ratei de reciclare a capsulelor de cafea utilizate, pe folosirea responsabila a resurselor si pe proiecte de comunicare pe subiecte din zona sustenabilitatii.

Padurea de Miere este un concept inovator, combinand atat regenerarea forestiera pentru o mai buna absorbtie a dioxidului de carbon (CO2) din atmosfera, dar si crearea unui ecosistem atractiv pentru apicultorii din tara noastra. Din 2022 Nestlé Romania a plantat 35.000  de puieti de salcam pe o suprafata de 3 hectare, in parteneriat cu Asociatia Mai Mult Verde si Primaria Comunei Marsa. Nestlé contribuie astfel la una din cele mai mari campanii de reimpadurire in zona de campie a Munteniei sub umbrela pilonului de sustenabilitate “Nestlé for a Waste Free World”.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Nestle Romania

Companie Oras(e) Data
Communication Media Manager

1 Manager

Cultura de la Nespresso® este unică. Suntem pasionați, inovatori și, nu în ultimul rând, orientați spre client. [..]

Nestle Romania BUCURESTI
28.03.2024
Junior Accounts Payable Specialist (2 years temporary contract)

1 1 - 5 ani experienta

[..]

Nestle Romania BUCURESTI
28.03.2024
Summer's cool Internship (4 weeks, part-time, paid, hybrid)

2 Student/Absolvent

[..]

Nestle Romania BUCURESTI
28.03.2024
Sales Advisor Nespresso Boutique 6h/8h

1 0 - 1 an experienta

Dacă ești iubitor de cafea premium, pasionat de ceea ce faci, pui mereu clientul pe primul loc și te simți confortabil să lucrezi cu un brand renumit, atunci ai toate atributele necesare pentru a avea succes.[..]

Nestle Romania BUCURESTI
28.03.2024
Customer Service Specialist Nespresso

1 1 - 5 ani experienta

Cultura de la Nespresso® este unică. Suntem pasionați, inovatori și, nu în ultimul rând, orientați spre client. Suntem în căutarea unui Customer Support Specialist dedicat, atent și perseverent, care să reprezinte primul contact cu clientii și membrii clubului Nespresso. [..]

Nestle Romania BUCURESTI
28.03.2024

Joburi Nestle Romania

Companie Oras(e) Data