Ursus Breweries

Orase: Brasov, BUCURESTI, Buzau, Timisoara,
Industrie: FMCGUrsus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry și St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o micro-berărie în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din grupul Asahi Europe & International.

Ursus Breweries inseamna branduri puternice si o echipa de succes. Pe langa portofoliul nostru puternic punem mare accent pe oamenii nostri, ei fiind avantajul nostru cel mai durabil.

 

Fiecare angajat este foarte important pentru noi. Asa cum alegem cu grija ingredientele din berea noastra, la fel de multa pasiune punem si in dezvoltarea profesionala a oamenilor nostri. Spirit de echipa, caracter intreprinzator, pasiune, responsabilitate, provocare, succes – aceste sunt doar cateva dintre multele atribute care definesc mediul dinamic de lucru de la Ursus Breweries.

 

La Ursus Breweries lucram si castigam in echipa!

 

Avand un portofoliu diversificat de marci romanesti autentice cum sunt URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Azuga, si branduri internationale de prestigiu ca Redd's, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch si Pilsner Urquell, mediul de lucru este intotdeauna dinamic si plin de provocari, fiecare zi aducand ceva nou.

 

Ursus Breweries inseamna mai mult decat o companie, fiind un drum spre succes! Daca esti o persoana implicata si voluntara, intreprinzatoare, daca ai spirit de echipa, initiativa si cunostinte in diferite domenii, daca inveti repede si iti doresti sa evoluezi atunci alatura-te echipei noastre si descopera universul Ursus!
 

Ce zic colegii nostri?

  • ''In primul rand, berea. Sunt mandru de munca noastra, a tuturor berarilor din Ursus, de a crea o bere buna, iubita de consumatori.'' - Mircea Gavarila, Manufacturing Development Director
  • ''Ursus Breweries este "the place to be" pentru multe, dar in primul rand pentru super portofoliu: de marti, de oameni, de parteneri si de agilitate intr-o piata frumoasa si competitiva! In permanenta suntem atenti la piata, la consumatorii si la partenerii nostri si ne miscam in directia dorita pentru ca suntem o super echipa! '' - Cristiana Vaideanu, Head of Insights
  • ''Imi place la Ursus Breweries dorinta si capacitatea de a se misca in directia tintita. Chiar PUTEM!'' - Raluca Cojocaru, Senior Commercial Finance Manager

 

Afla mai multe detalii de la colegii nostri:
 

Care este procesul de selectie pentru programul Brew your future?
 

 

Primele saptamani in companie, ca trainee in Brew Your Future:
 

 
 

Cum e sa fii trainee in departamentul de productie?

 


Care este procesul de selectie pentru programul Brew your future?
 

 
 

Care sunt etapele programului Brew Your Future?
 

 


Ursus Breweries revine si in 2021 cu cel mai cunoscut program de
graduate trainee pentru tinerele talente! 

 

Povestea programului Graduate Trainee Ursus Breweries a început acum 4 ani, odată cu prima generație care a spus „DA” provocării de a se alătura echipei Ursus Breweries. De atunci, am continuat să investim în identificarea și dezvoltarea celor mai talentați studenți și absolvenți.

Programul Graduate Trainee „Brew Your Future” își propune să atragă tineri talentați care își doresc o carieră în industria berii. Structura programului le oferă participanților ocazia unică de a face parte dintr-o comunitate internațională de trainees din toate țările în care Asahi Europe & International își desfășoară activitatea.

Dacă te alături programului, pe durata celor 12 luni ale sale, vei avea ocazia să vizitezi berării, vei putea  să te alături forței de vânzări pe teren și vei putea lucra autonom pe proiecte in departamentele Supply Chain, Finance, Sales, Trade Marketing and Marketing, într-un mediu care îți va permite să înveți și să te distrezi.

Schimbarea departamentului la fiecare trei sau patru luni le permite participanților să dobândească o perspectivă de ansamblu asupra afacerii și să beneficieze din interacțiuni cu experți în domeniu. De asemenea, participanții sunt ghidați de mentori cu senioritate în companie, care îi ajută să se dezvolte și să-și cultive capacitatea de a pune în practică noile cunoștințe în munca de zi cu zi.

Ce te asteapta anul acesta? Raspunsul este o multime de surprize care sa te ajute sa intri in atmosfera Ursus Breweries!

Te-am facut curios?
  • Programul va demara la finalul verii 2021;
  • Procesul de selectie consta in discutii cu colegii din echipa de management Ursus Breweries, respectiv o evaluare online a aptitudinilor;
  • Procesul de selectie se desfasoara integral online.
Aplica pentru departamentul care ti se potriveste:  
Cum este experiența de trainee in Ursus BreweriesVale: Acesta este primul loc unde am găsit o atmosferă potrivită
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Ursus Breweries

Companie Oras(e) Data
Brew Your Future with Ursus (preinscriere 2022)

full-time Student/Absolvent

Ursus Breweries, compania de bere numarul 1 din Romania, a pornit in cautarea liderului de maine! Daca si tu te consideri blana și daca ai stofa de urs, atunci Brew Your Future este programul pentru tine! [..]

Ursus Breweries BUCURESTI
Buzau
Timisoara
20.01.2022

Joburi Ursus Breweries

Companie Oras(e) Data