Recrutarea remote - cum sa obtii jobul dorit



Întregul proces de recrutare este ca un roller-coaster, însoțit de emoții și posibile refuzuri. Dacă la toate acestea adaugăm și pandemia care a apărut pe neașteptate în viețile noastre, cu siguranță ni se vor ivi în cale provocări cu care nu ne-am mai confruntat.

Dacă la începutul pandemiei majoritatea companiilor și-au sistat angajările, au trimis angajați în șomaj tehnic sau au fost nevoiți să concedieze oameni, acum, la aproape un an de la apariția virusului la nivel mondial, putem spune că situația începe să se amelioreze. Angajații lucrează de la birou câteva zile pe săptămână sau chiar de acasă, iar companiile reiau angajările.

Noi, la Hipo credem că este timpul să repornim motoarele căutarii de joburi. Așa că puteți intra oricând pe www.hipo.ro și descoperi cele mai noi oportunități. Un lucru la care trebuie să te aștepți este acela că întregul proces de recrutare se poate desfășura online.

Cu siguranță nu este o perioadă ușoară. Cu trecerea timpului totul va deveni mai clar. Atât pentru recruteri, cât și pentru candidați. Așa că îți recomandăm multă răbdare și flexibilitate.

Dacă vrei să descoperi mai multe despre procesul de recrutare remote, dă click aici și descarcă Career Guide 



LinkedIn