Noutati despre NextGen Career Guide

Ce noutăți îți propune ediția 2022 a Career Guide - Graduate & Internship?

Poate că ești student în căutarea unui internship sau poate că ești proaspăt absolvent al studiilor universitare și îți dorești un job part-time sau full-time. Indiferent în care dintre cele două scenarii te regăsești sau indiferent care este experiența profesională către care aspiri, noi îți venim în ajutor prin noua ediție a Career Guide – Graduate & Internsh

5 motive pentru care merită să descarci Career Guide – Graduate & Internship

La început de drum, studenți sau proaspăt absolvenți, venim în sprijinul vostru! Noul Career Guide Internship&Trainee cuprinde insight-urile primului job, primei oportunități de dezvoltare.

Cum să ai acces la cele mai tari oportunități din Romania?

Dacă te gândești cum să accesezi cele mai tari oportunități din România, atunci avem o soluție pentru tine. Pe Hipo.ro vei găsi toate oportunitățile dedicate studenților și tinerilor absolvenți, atât din partea companiilor de Top din România, cât și evenimente și proiecte gândite special pentru tine.

Cum isi pot depasi tinerii temerile legate de primul job?

Dacă și tu te-ai oprit din procesul de aplicare la un program de internship sau la un job entry-level pentru că ți s-a părut prea complicat, o pierdere de timp sau ai considerat că nu ai suficientă experiență privind cerințele din descriere, află că nu esti singura persoană. Foarte mulți tineri nu au suficientă încredere atunci când se află în căutarea unei oportunități de carier

Remote vs birou – Care sunt preferințele tinerilor din Generația Z?

Cu toții știm că suntem diferiți. Și că ne plac lucruri diferite. Însă, dacă ești curios care sunt preferințele altor tineri ca și tine, din Generația Z, în ceea ce privește munca remote vs cea de la birou, atunci te invităm să citești acest articol.

Career Guide – un must read pentru tinerii la începutul carierei

Te apropii de finalizarea studiilor sau doar ce le-ai finalizat și vrei să îți începi cariera, însă nu știi de unde să o apuci, iar calea spre jobul visat pare neclară? Află că nu este cazul să te îngrijorezi, cu toții am trăit aceste sentimente.

Ce crede Generația Z despre programele de internship si trainee

Vezi lista de oportunități o serie de internship-uri, programe de trainee sau de management trainee. Pot avea diferite forme, perioade de desfășurare sau procese de recrutare.