Care sunt cele mai importante criterii în selecția și recrutarea juniorilor?

Ești la început de carieră și nu știi de unde să începi? Ce spui dacă îți prezentăm criteriile pe care angajatorii le consideră ca fiind importante în selecția și recrutarea juniorilor?

În perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, Hipo.ro a desfășurat studiul privind piața forței de muncă și a stat de vorbă cu peste 330 de angajatori.

Așa că vei regăsi în continuare cele mai importante lucruri la care sunt atenți angajatorii.

Descarcă Career Guide și află mai multe.


 

Remote vs birou – Care sunt preferințele tinerilor din Generația Z?


Cu toții știm că suntem diferiți. Și că ne plac lucruri diferite. Însă, dacă ești curios care sunt preferințele altor tineri ca și tine, din Generația Z, în ceea ce privește munca remote vs cea de la birou, atunci te invităm să citești acest articol.

Conform Studiului Comportamentului Generației Z pe Piața Muncii în 2021, desfășurat de Catalyst Solutions în perioada februarie – martie 2021, la nivel național, cu 1357 respondenți, părerile sunt împărțite. Așa că majoritatea tinerilor fie nu au o anumită preferință privind locul de desfășurare al programului urmat, fie își doresc un regim mix de lucru.

Pentru a descoperi în ce regim sunt deschiși tinerii din Gen Z să urmeze un program de internship/ trainee/ management trainee/ job entry-level /stagiu de practică, te invităm să descarci ghidul și să mergi la pagina 19.


clear