Evenimentul s-a incheiat.
Daca vrei sa te anuntam cand lansam editia urmatoare de Finance Recruitment Day, lasa-ne adresa de mail


Hipo.ro a lansat un nou proiectHipo.ro incepe anul cu super vesti! NextGen este umbrela marca Hipo care inglobeaza o serie de evenimente si proiecte dedicate studentilor si proaspat absolventilor, printre acestea fiind si Finance Recruitment Day, ce va avea loc aceasta primavara!

Nu ai auzit inca despre super evenimentul din aceasta primavara, dar vrei sa afli cat mai multe? Iata ce trebuie sa stii:

Hipo NextGen Finance Recruitment Day este un eveniment premium, singurul din Romania dedicat studentilor si proaspat absolventilor din domeniul finantelor.

Acesta va avea loc pe data de 12 martie 2020, la Hotel Radisson Blu, Bucuresti si se va desfasura sub tema Speed up your Finance Career, pregatind numeroase surprize pentru participanti!

Deoarece stim ca timpul este o resursa valoroasa si ca generatia tinerilor din zilele noastre doreste rapiditate si eficienta pe toate planurile, Finance Recruitment Day vine cu solutia pentru una dintre problemele cu care se confrunta acestia: cum imi gasesc un job in domeniul care ma pasioneaza, care sa imi starneasca curiozitatea, dar care sa nu necesite un timp prea lung pentru concretizare? Ei bine, prin participarea la eveniment ai sansa sa ajungi pe short list-urile companiilor pentru programele de internship sau job-urile entry-level pe care le au pregatite pentru tine.
Astfel, vei putea lua parte la networking, speed interviews si alte procese de selectie rapida.

Finance Recruitment Day este un eveniment care isi propune sa aduca pe acelasi drum companii si candidati, pentru ca interactiunea si comunicarea dintre acestia sa fie una cat mai facila si mai transparenta, prin workshopurile si conferintele pe care cei dintai le vor sustine.

Pornind de la tema principala a evenimentului, speach-urile vor fi pe teme atent alese, sustinute de speakeri de top din cadrul companiilor, care au ca scop sa raspunda la intrebarile viitorilor candidati si sa creeze astfel o imagine mai clara asupra fiecarui domeniu din aria financiara: banking, taxe, contabilitate, audit, finante, etc.

Evenimentul vine cu o serie de surprize pentru participantii sai, astfel incat la sfarsitul zilei fiecare participant sa poata spune ca a obtinut tot ce isi dorea si poate chiar putin mai mult.
Una dintre surprizele pregatite va fi Finance Gamification Area powered by KPMG, care va fi Partenerul Principal al evenimentului.

Dar pentru mai multe detalii si noutati, va invitam sa va inscrieti la eveniment si sa ramaneti alaturi de noi pentru a nu rata vestile ce continua sa apara!
 LinkedIn