Programator ASP.NET, C# - Team Leader

Angajator: Vetro Design
Domeniu:
 • Internet - eCommerce
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 22.01.2020
  Scurta descriere a companiei

  Cerinte

  Cerinte: Cunostinte software dezvoltare aplicatii ASP .Net, C#. Prezinta avantaj cunostiinte de web design, e-commerce, optimizari SEO, Google Adwords, Analytics. Dornic sa performeze, ordonat, orientat spre rezultate.

  Responsabilitati

  Descrierea jobului: Dezvoltare de programe si aplicatii specializate. Interventii in aplicatiile de baze de date(ERP + aplicatii inhouse), optimizari, dezvoltari de rapoarte si functionalitati. Interventii in cazul unor defectiuni software si hardware la reteaua de calculatoare. Activitati de internet marketing si optimizare SEO, Google Adwords, Facebook Ads, utilizare Analytics. Avantaje: Cunostinte ERP Charisma Enterprise, Crystal Reports, Tableau Software(Desktop + Server).

  Alte informatii

  Salarizare: Salarizarea se va discuta in cadrul unui interviu, in functie de nivelul de cunostiinte avut si va creste in functie de nivelul de cunostiinte si implicare dobandite in cadrul companiei.
  Bonusuri specifice pe proiecte, in functie de activitatea desfasurata si timpul lucrat.
  Salariul de angajare este in functie de experienta si va fi intre 1000 EUR si 3000EUR, cu un plan de crestere salarizare pe 5 ani.