Responsabil Calitate Design (Studio Engineer)*

This job is no longer active!

View all jobs Groupe Renault Romania active


View all jobs Responsabil Calitate Design (Studio Engineer)* active on Hipo.ro

View all jobs Engineering active on Hipo.ro


Employer: Groupe Renault Romania
Domain:
 • Engineering
 • Job type: full-time
  Job level: > 5 years of experience
  Location:
 • BUCHAREST
 • Updated at: 29.08.2018
  Short company description

  Grup Renault Romania

  Pasiunea este motorul Grupului Renault. Din pasiune pentru masini si pentru oameni avem astazi in Romania o gama completa de activitati prin care ii oferim fiecarui client vehiculul potrivit. Sa te alaturi Grupului Renault Romania inseamna sa iti poti pune amprenta in oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Sa faci parte din echipa noastra inseamna sa participi la crearea vehiculului viitorului.

  Requirements

  Absolvent al unei facultati tehnice (specializare Mecanic, TCM, aeronautic) sau al uneia de arta cu specializarea design produs (filiera tehnica) care sa aibe o inclinatie inspre designul de produs.

  Fiind un domeniu foarte creativ, ne dorim o perosana dinamica, care stie sa comunice stiind sa se adapteze situatiilor in care poate ajunge. Un element cheie este deschiderea spre nou si dorinta de a invata continuu.

  Cei 2 colegi chiar daca se vor afla pe paliere experienta diferite, unul debutant iar celalalt experimentat, vor trebui sa aibe abilitatile de mai sus. Totusi pentru colegul experimentat, am avea nevoie de 7 ani min experienta in industria auto cu focus pe dezvoltarea, proiectarea si industrializarea pieselor de plastic +/ table de aspect. Abilitatile lui ar trebui sa atinga si procesul de injectie unor piese de aspect, procese de prelucrare mecanica, expertiza tehnica conceptie si fabricare matrite injectie +/ stante.

  Pentru debutul in cariera, de dorit, o min baza de cunostinte din una sau mai multe arii de specialitate mentionate mai sus.

  Indrazniti sa aplicati si sa decoperiti design-ul unui autovehicul cu toate activitatile lui!

  Responsibilities

  Mediul de lucru:
  In contextul unei competetii accerbe in cautarea unui design (stil) al masinilor, Renault Design Corporate a decis deschiderea unui centru satelit regional, Renault Design Central Europe, centru de design unic in Romania prin natura misiunilor si activitatilor sale, situat in centrul cultural al Bucurestiului, fiind unul dintre cele 5 centre Design ale Renault din toata lumea (Brazila, India, Rusia, Koreea Sud, Franta).

  Fiind un pol regional, incercand sa captam trendurile tuturor pietelor din regiune, avem o componenta multiculturala semnificativa – aprox 6 nationalitati – o deschidere catre nou fantastica si o cultura organizationala care incurjeaza si promoveaza inovatia si gandirea creativa.

  In cadrul acestui centru, echipa Calitate Design, formata din 4 oameni, are un rol activ in sustinerea dezvoltarii viitoarelor autovehicule din gama Dacia & Renault. In cadrul acesteia, cautam 2 colegi noi, care sa ne ajute aplicarea celor mai bune solutii constructive in vederea unui design (stil) reusit care sa exceleze la calitatea perceputa. Perimetrul de lucru este unul larg, acoperind toate piesele vizibile, o paleta complexa de tehnologii, lucrul de-a lungul intregului ciclu de viata al vehiculului, fiind in mijlocul activitatilor dezvoltare al viitoarelor modele.

  Responsabilitati:
  Echipa Calitate Design are rolul de a fi o interfata intre Inginerie si echipa creativa, traducand cerintele tehnice si asigurandu-se ca acestea isi aduc aportul la construirea unei calitati percepute de cel mai inalt nivel. Veti pune umarul la construirea calitatii percepute in faza desenarii vehiculelor prin propunerea unor solutie finitie, judecarea calitatii suprafetelor si coerentei volumelor, asigurarea unei armonii vizuale.

  Ulterior, va veti asigura ca ceea ce a fost desenat va fi obtinut fizic lucrand indeaproape cu furnizori si colegi de la Inginerie pentru realizarea acestui tel. Veti valida toate piesele de aspect, din punct de vedere forma (proportii), culoare si aspect, armonie, avand un impact major si direct asupra nivelului de calitate si perceptie al viitoarelor modele. Veti continua urmarirea vehiculelor in productia de masa, ocupandu-va cu validarea viitoarelor evolutii produs & process.

  Rolul este unul transversal, cu multiple interactiuni cu toate meseriile implicate in dezvoltarea unui vehicul, avand ca arie de actiune unul foarte divers reprezentat de furnizori, uzina si centre cercetare-dezvoltare. Acest lucru este echivalent cu deplasari atat interne cat si externe, in diverse medii de lucru cu schimburi de experienta interesante.

  Acest post va da oportunitatea de a face management transversal, de a fi implicat in dezvoltarea produselor si de a determina nivelul de calitate al unei pieselor, avand posibilitatea de a trece prin toate fazele, de la desen, machete fizica, piese in dezvoltare, punere la punct proces asamblare si vehicul asamblat final