Let's talk about leadership & your TOP skills

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Top Talents Romania active.


Vezi toate anunturile Let's talk about leadership & your TOP skills active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Marketing active pe Hipo.ro

Companie: Top Talents Romania
Domeniu:
 • Internship
 • Management Trainee
 • Marketing
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 11.06.2018


  Incepem luna iunie cu angajatori curiosi sa afle ce mai faci! :) Te invitam la cel de-al 2-lea eveniment care reuneste comunitatea tinerilor cu potential.

  Cand? Pe 7 iunie, intre orele 18:00 - 20:30;

  Unde? La Seneca AntiCafe, un loc perfect sa discuti informal cu reprezentantii companiilor;

  Tema evenimentului este „Let`s talk about leadership & and your TOP skills", un subiect de actualitate care vine in dezvoltarea abilitatilor tale de leadership.

  Alaturi de noi vor fi prezenti reprezentanti ai companiilor: BRD, JTI Romania, Philips, Vodafone Romania si EY Romania. Ei vin sa iti povesteasca din experienta lor despre leadership, dar si sa descopere care sunt abilitatile tale cheie.

  De asemenea, vei afla care sunt oportunitatile de cariera pe care ti le ofera, ce presupun procesele de selectie si cum ar trebui sa te pregatesti pentru a te asigura ca vei fi printre candidatii recrutati.

  Evenimentul are scopul sa creeze un cadru prietenos, ideal pentru interactiunea dintre tine si potentialul tau angajator. Uite in acest album cum a fost atmosfera la primul eveniment organizat in luna aprilie, te vei convinge ca vorbim serios. :)

  Cui se adreseaza evenimentul?

  Tinerilor care, pe langa facultate, s-au implicat si in activitati extracurriculare, precum: voluntariat, internshipuri, Erasmus, Work&Travel sau care au obtinut rezultate academice remarcabile prin burse sau prin participarea la olimpiade, sesiuni de comunicari stiintifice, workshopuri etc.

  Agenda evenimentului cuprinde urmatoarele sesiuni:

  18:00 - 18:15 - A warm welcome to participants
  18:15 - 20:00 - Panel discussions & Networking with BRD, JTI Romania, Philips, Vodafone Romania and EY Romania representatives

                      - 18:15 - 19:15 - Panel discussion "How to find your inner leader"
                      - 19:15 - 19:30 - Refreshment break
                      - 19:30 - 20:00 - Networking time

  20:00 - 20:10 Closing

  Abia asteptam sa ne intalnim la eveniment, asa ca aplica acum!

  *Dupa aplicarea ta, este nevoie sa primesti invitatia din partea noastra pentru a putea participa la eveniment. Selectia se face pe baza criteriilor pe care le-am mentionat mai sus.
   

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Top Talents Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Top Talents Romania >>