Program internship ''PRIMUL PAS''

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Agricover active.


Vezi toate job-urile Program internship ''PRIMUL PAS'' active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Agricultura active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: Agricover
Domeniu:
  • Agricultura
  • Banci
  • Internship
  • Tip job: freelancer-colaborator
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Otopeni
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 08.06.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Agricover reunește într-un portofoliu complex linii de business, soluții și tehnologii de ultimă generație care aduc plus valoare în afacerile fermierilor, în activitățile de zi cu zi din fermă și, implicit, transformă agricultura din România.

    Agricover este un grup de companii ultraperformant în agribusiness-ul european, un generator de soluții inovatoare care transformă afacerile și viața fermierilor pe termen lung, precum și un motor al schimbării, creator de progres și prosperitate la scară socială.

    Agricover este liderul pieței de agribusiness din România. Pe parcursul celor peste 20 de ani de existență, Agricover a dezvoltat un model de business inovator și performant.

    Prin abordarea sa vizionară a agribusiness-ului, Agricover determină evoluția întregului domeniu și generează prosperitate socială la nivelul comunitații fermierilor români. Agricover dezvoltă ecosisteme digitale moderne care impulsionează progresul agriculturii românești, prin adoptarea celor mai noi tehnologii digitale existente la nivel mondial.

    Pe plan social, Agricover se implică în pregătirea unei noi generații de fermieri tineri și profesioniști care vor asigura schimbul generațiilor în fermele din România.

    Cerinte

    Prin acest demers ne adresăm în primul rând următoarelor specializări: agricultură, managementul calității alimentare, economie, politehnică, cibernetică și tehnologia informației, comunicare și resurse umane.

    Avem nevoie alături de noi de oameni inteligenți, creativi, cu discernământ și entuziasm. Acest program urmăreşte identificarea viitorilor profesionişti în Agricultură care vor avea posibilitatea de a se alătura echipei Agricover.

    Caracteristicile programului:

    Experienţe practice în toate departamentele;
    Obiective ambiţioase / îndrăzneţe;
    Privire de ansamblu asupra Grupului Agricover;

    Scopul principal al programului este crearea unor oportunităţi de învăţare practică pentru tinerii abolvenţi sau studenţi/masteranzi în ultimul an, făcând parte dintr-o echipă profesionistă.

    Programul va dura 3 luni, perioadă în care stagiarii vor fi implicaţi în proiecte pe toate departamentele. Este un program plătit ce debutează pe 1 august. După absolvirea programului, stagiarii interesați vor avea posibilitatea de a se alătura echipei.

    Programul cuprinde:

    12 poziții pentru AGRIFOOD în cadrul Abatorului Periș (lângă Otopeni - se asigură transportul fiecărui participant)
    10 poziții pentru AGRIBUSINESS în cadrul sediului nostru central din Pipera
    6 poziții pentru AGRIFINANCE în cadrul sediului nostru central din Pipera.
    Programul este de 8 ore pe zi, în intervalul 09.00-17.00. De luni până vineri.

    Întreaga noastră echipă de specialiști, 1000 de oameni, te așteaptă să participi activ la dezvoltarea unei agriculturi performante prin intermediul inovației și expertizei solide în domeniu.

    Responsabilitati

    Etapele procesului de selecție:
    1. Aplicarea online
    Dacă ești cu adevărat interesat/ă de domeniul agriculturii, cu spirit de iniţiativă, atitudine pozitivă, flexibilitate şi adaptabilitate, capacitate de învăţare și curiozitate, așteptăm CV-ul tău până la data de 31 mai.

    2. Vrem să te cunoaștem mai bine!
    Vei primi pe mail un set de întrebări la care te invităm să răspunzi sintetic și într-o formă care să te reprezinte până la data de 15 iunie.

    3. Te invităm să ne descoperi!
    Vei fi invitat/ă la un centru de evaluare unde vei petrece 3 ore alaturi de noi, la biroul Agricover din București, până la data de 29 iunie.

    4. Etapa finală
    Te invităm la o intalnire individuală în care să detaliem toate aspectele programului, până la data de 15 iulie.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Timisoara, Job national

    Vezi job-uri similare (221)