Human Resources Manager

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Professional active.


Vezi toate job-urile Human Resources Manager active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: Professional
Domeniu:
  • Management - Consultanta
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Satu-Mare
  • Actualizat la: 07.06.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Professional represents for over 25 years, the most performing Romanian approach of complete human resources services on the market.

    We define our approach and evolution through key-words like professionalism, dedication, promptitude, flexibility and ethics. We take pride of a reputation that obliges and challenges us to discover and develop new methods, designed to respond to our clients need.

    Cerinte

    Cautam HR Manager fascinat de oameni si de cultura unei organizatii.

    Daca esti persoana care e vazuta de altii ca un fel de ”aducator de pace” in orice context te-ai afla, iar tu crezi despre tine ca esti doar un profesionist in domeniu, atunci citesti anuntul care trebuie. Iar asta pentru ca stii ca pe langa empatie, ai convingerea ca un sistem de resurse umane bine pus la punct, poate transforma o intreaga organizatie.

    Ne dorim sa:
    - ai minim 3 ani experienta dovedita pe un post similar ca responsabilitate la nivel strategic, ca numar de angajati (peste 50) si in domeniul de productie,
    - sa cunosti limba engleza foarte bine, iar cu limba maghiara la nivel conversational,
    - sa ai studii superioare in domeniu (psihologie, resurse umane sau management) sau curs autorizat de inspector resurse umane.

    Cum esti tu in mod natural si vrei sa ramai lucrand cu noi?
    - Esti deopotriva empatic si categoric, si vezi adevaratele nevoi ale oamenilor. Pastrezi o relatie buna cu ei, chiar si atunci cand clarificati lucrurile mai putin placute.
    - Oamenii au incredere ca daca vin cu o problema la tine, o sa ii ajuti sa o rezolve. Esti o fire entuziasta, manata de o viziune si obiective inalte. Ti se spune ca reusesti in mod natural sa scoti tot ce e mai bun din oameni.



    Responsabilitati

    Principalele responsabilitati:
    - Strategic. Planifica, organizeaza si supervizeaza activitatile de resurse umane la nivel strategic.
    Elaboreaza proceduri de lucru in cadrul biroului, privind principalele activitati de resurse umane.
    - Recrutare si selectie. Organizeaza si coordoneaza intreg procesul de recrutare si selectie de personal pentru posturile vacante. Planifica si coordoneaza orientarea noilor angajati pentru a facilita integrarea acestora in organizatie
    - Performanta. Coordoneaza realizarea si implementarea unui sistem de evaluare a
    performantelor profesionale ale angajatilor. Urmareste si raspunde de planul de compensatii si beneficii a personalului.
    - Instruire. Elaboreaza un program de instruire conform solicitarilor sefilor de compartimente si raspunde de organizarea cursurilor de perfectionare interne si externe.
    - Relationare. Participa la solutionarea conflictelor de munca si plangerilor angajatilor. Consiliaza managerii privitor la relatiile cu angajatii.
    - Securitate. Vegheaza la respectarea normelor de securitate in munca.
    - Legal. Controleaza activitatea de evidenta a contractelor de munca, inregistrarea tuturor actelor conform legislatiei in vigoare. Tine evidenta documentatiei necesare privind salarizarea, asigurarile sociale, fluctuatia de personal, angajari, promovari, transferuri, plecari din societate.

    Alte informatii

    De ce ar fi o oportunitate pentru viitorul tau sa lucram impreuna?
    - Pentru ca aici e “obligatoriu” sa se investeasca in dezvoltarea ta profesionala si personala, indiferent cata experienta ai deja in domeniu. Vei avea acces garantat in urmatorii ani la variate traininguri adresate echipei manageriale in domenii directe sau adiacente resurselor umane, precum: indicatori de performanta de la KPI Institute, managementul constrangerilor de la TOC Institute, management executiv de la EO Network (Entreprenours Organization) sau cursul de echipa de la Growth Institute. Oferim frecvent multe alte cursuri online si onsite (atat la sediul firmei, cat si in tara si strainatate) cu diverse subiecte de interes.
    - O alta valoare importanta pentru noi este stilul de viata sanatos. Concret oferim sala de fitness in incinta companiei si bilete sponsorizate la Aquastar, dar si program flexibil adaptat nevoilor personale si familiale.
    - Din ultimul chestionar de satisfactie al angajatilor din 2017, colegialitatea si respectul
    reciproc au reiesit ca fiind pe primul loc in descrierea motivatiei principale de a lucra in
    companie. Majoritatea angajatilor se identifica cu compania si doresc sa contribuie cu munca si ideile lor pentru ca aceasta sa o duca bine pe termen lung. Vei fi deci binevenit daca ai idei personale, initiative inedite si doresti sa contribui cu ceva original. Avem deja o cultura pentru asa ceva!

    Pentru informatii sunati la 0720.900.707 - Petronela Ifrim

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Cluj Napoca,

    Timisoara,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (190)