Organizator de evenimente

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Professional active.


Vezi toate job-urile Organizator de evenimente active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Angajator: Professional
Domeniu:
  • Altele
  • Educatie - Training
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Cluj Napoca
  • Actualizat la: 27.05.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Professional represents for over 25 years, the most performing Romanian approach of complete human resources services on the market.

    We define our approach and evolution through key-words like professionalism, dedication, promptitude, flexibility and ethics. We take pride of a reputation that obliges and challenges us to discover and develop new methods, designed to respond to our clients need.

    Cerinte

    Angajam Organizator de Evenimente care iubeste sa vada clientii fericiti! :)

    In echipa noastra din Cluj-Napoca, relatiile cu clientii sunt unice. Saptamanal primim aprecieri personalizate de la clienti pentru cat de bine ne facem treaba. Indiferent ca ne intalnim prima data cu ei la evenimentele organizate de noi sau sunt clienti vechi, sa avem o relatie autentica cu ei inseamna pentru noi esenta din tot ce facem!
    Daca in evenimentele ce le-ai organizat pana acum, ti-ai dat seama ca esti o persoana sociala, entuziasta, expresiva, chiar amuzanta, cu multa spontaneitate si imaginatie, atunci această pozitie e pentru tine. Conteaza sa fii independenta in decizii, organizata si atenta la detalii, iar pentru ca vei interactiona in special cu antreprenori, cunostintele despre afaceri sunt esentiale.

    Colegiilor tai de departament le face placere sa impartaseasca telefonic informatii educative clientilor, ii face sa se simta confortabil si in siguranta si ii ajuta in rezolvarea problemelor lor de business. In general atmosfera din aceasta echipa e una degajata, se vorbeste calm si activ, si ne preocupa dezvoltarea personala. Asa ca daca esti o persoana sensibila, cooperanta, orientata catre oameni si pasionata de business, te invitam sa fi impreuna cu noi.

    E important sa ai experienta in business si sa ai cunostinte de marketing, vanzari, echipa si de dezvoltare de business. A fi de incredere e in primul rand o atitudine, care insa e sustinuta de abilitatea de a forma parteneriate cu oamenii, de a fi in folosul lor. Tehnic se numeste vanzare de produse, practic insa misiunea noastra este de a gasi si oferi informatia cea mai potrivita pentru fiecare antreprenor care intra in contact cu noi.
    Ce decizii vei lua? (si cu care va trebui sa te simti confortabil)
    Cum sa iti faci munca. Nimeni nu o sa iti spuna cum sa fii responsabil de rezultatele tale, dar vei fi ghidat la inceput si vei primi (aproape) orice sprijin ceri pentru a-ti atinge obiectivele.
    Cat bun simt si politete vrei sa folosesti pentru a transforma un client nemultumit (justificat sau nu) in cel mai mare ambasador al nostru.
    Cum esti tu in mod natural si vrei sa ramai?
    Ai incredere in tine si oamenii simt ca tu le poti rezolvi problema cu multa prietenie.
    De ce ai vrea sa devii cea mai buna versiune a ta lucrand impreuna cu noi?
    Pentru ca vei fi invidiata de prietenii tai fiindca tu zilnic esti invitata sa citesti ca sarcina de lucru.
    Pentru ca vei fi linistita in ce priveste salariul tau fix, bonusurile si premiile ce le vei lua. Totul e transparent prin sistemul de performanta intern si care e in puterea ta.
    Pentru ca suntem recunoscuti pentru atmosfera prietenoasa, de incredere si performanta simtita intre toti colegii.
    Desi suntem firma romaneasca, limba engleza la nivel mediu (atat conversational, cat si scris) este necesara ca sa-ti faci bine treaba.

    Responsabilitati

    Ce responsabilitati vei avea?

    Jumatate din timpul tau, cam 2 saptamani pe luna, vei participa la evenimentele pe care le organizam in toata tara si vei asigura partea logistica a evenimentului: vei pregati sala, vei primi invitatii, vei face vanzare de produse in pauza si vei asigura o buna desfasurare a evenimentului.
    In cealalta jumatate de timp le vei oferi ajutor, cu multa rabdare si tact, acelor clienti care intra in programul nostru online de dezvoltare a afacerilor, Business Mastery. Ii vei ajuta sa identifice care sunt provocarile lor in business ca apoi sa ii indrumi spre alegerea celor mai potrivite solutii din program pentru afacerea lor. Vei interactiona cu fiecare client o perioada de 6 luni, timp in care vei avea ocazia sa ii cunosti afacerea mai in detaliu si sa creezi o relatie cu el.

    Alte informatii

    Detali la 0720900707

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Cluj Napoca,

    Cluj Napoca,

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (4)