Receptioner Hotel 4* in Delta Dunarii

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Eurolines Romania active.


Vezi toate job-urile Receptioner Hotel 4* in Delta Dunarii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Turism active pe Hipo.ro

Angajator: Eurolines Romania
Domeniu:
 • Turism
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Constanta
 • Galati
 • Tulcea
 • Actualizat la: 17.05.2018
  Scurta descriere a companiei

  Grupul Eurolines Romania este alcatuit din 20 societati, are 700 de angajati, detine cea mai mare retea de distributie a produselor turistice din tara, 4 agentii francizate în Germania, o flota de 35 de autocare si aproximativ 1000 de autoturisme.

  Din 2011, reteaua de agentii a Grupului reprezinta brandul TUI Travel Center prin Eurolines Romania. TUI Travel PLC este cea mai mare companie de turism din lume, operează în 180 de ţări, are aproximativ 30 de milioane de clienţi anual şi pesteangajaţi.

  In 2015, Grupul Eurolines a preluat complexul Green Village din Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii.

  Cerinte

  Green Village Resort este in cautarea unei persoane pentru pozitia de Receptioner pentru complexul hotelier de 4 stele, amplasat in Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii.

  Daca prezinta interes aceasta oportunitate, va invitam sa ne cunoastem, trimitand CV-ul dumneavoastra.


  Ce cautam?

  O persoana disponibila la relocare in Delta Dunarii, care sa aiba experienta de minim 1 an in domeniu si cunostinte de operare calculator in sisteme specifice receptiei (avantaj – Sistemul Fidelio), cunoscatoare a limbii engleza scris si vorbit, nivel avansat si capabila sa lucreze cu documente si bani.

  Responsabilitati

  Cu ce te vei ocupa in echipa noastra?

  Vei raspunde pentru calitatea serviciilor de informare, rezervare si cazare oferite clientilor Resortului, te vei ocupa cu efectuarea de operatii specifice pentru sosirea si plecarea clientilor, vei prelua si inregistra rezervarile de la clienti, vei promova serviciile oferite clientilor, vei repartiza camerele in functie de cerintele si solicitarile clientilor si solutiona totodata solicitarile inregistrate.

  De asemenea, vei media conflictele si vei contribui la rezolvarea reclamatiile clientilor, raspunzand pentru rezolvarea eficienta a problemelor aparute pe parcursul desfasurarii activitatii.

  Alte informatii

  Ce oferim noi?

  Un salariu motivant, cazare asigurata pe toata durata contractului, 3 mese/zi, inclusiv in zilele libere.  Descrierea companiei:

  Green Village Resort este un complex hotelier de 4 stele care se intinde pe o suprafata de 30.000 mp. Este amplasat in Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii. Aici are loc in fiecare an, in luna august, festivalul de film Anonimul.

  Green Village a fost construit in 2004, are 90 de camere, dintre care 40 de apartamente, 3 restaurante si 3 sali de proiectie, un camping cu 55 de casute si pana la 500 locuri de campare. Este o initiativa 100% romaneasca, care din 2015 apartine Grupului Eurolines, ca primul proiect hotelier in care a ales sa investeasca.