Inscrie-te la workshopul Unilever - Sales Boot Camp!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile HIPO Boot Camps active.


Vezi toate anunturile Inscrie-te la workshopul Unilever - Sales Boot Camp! active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Vanzari active pe Hipo.ro

Companie: HIPO Boot Camps
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 18.04.2018


  Sales Boot Camp este un proiect pentru tinerii cu potential pasionati de Vanzari, care vor sa descopere tainele unei cariere in acest domeniu. Vei invata sa negociezi, vei afla care sunt competentele necesare unui om de vanzari, dar si care sunt oportunitatile oferite de companiile participante.

  Dupa conferinta de la inceputul evenimentului, vei avea ocazia de a participa la workshopul Unilever, unde vei dobandi cunostinte valoroase si vei putea interactiona direct cu reprezentantii companiei. Acestia iti vor impartasi care sunt etapele pe care le vei parcurge daca vei alege sa te implici in programul UNILEVER'S FUTURE LEADERS.

  Unilever este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de alimente și produse de îngrijire personală şi a locuinţei, prezent în peste 190 de țări, ajungând la 2 miliarde de consumatori în fiecare zi.job  Compania are 169.000 de angajați și a generat vânzări în valoare de 53.3 miliarde € în 2015. Peste jumătate (58%) din resursele companiei sunt îndreptate către piețele emergente sau în curs de dezvolare. Unilever are mai mult de 400 de branduri ce pot fi găsite în casele din întreaga lume,
  inclusiv Dove, Knorr, Domestos, Hellmann, Lipton, Ben & Jerry, Magnum și Axe.

  The Unilever Future Leaders Programme is the right start for your career if you’re looking for challenging tasks, early responsibility and a dynamic work environment that welcomes innovative thinkers.

  Daca vrei sa participi la workshop, te incurajam sa aplici folosind acest anunt, iar noi te vom tine la curent cu celelalte detalii logistice. 

  *Accesul la workshop se va face doar pe baza de preselectie.