Cautam Parteneri Imobiliari - Povestea lui Ion si Vasile

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Zone Real Estate active.


Vezi toate job-urile Cautam Parteneri Imobiliari - Povestea lui Ion si Vasile active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Imobiliare - Real Estate active pe Hipo.ro

Angajator: Zone Real Estate
Domeniu:
  • Imobiliare - Real Estate
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 16.05.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Din anul 2004, cladim personalitati, cream oportunitati, exploram nise de servicii, construind pas cu pas, mai greu sau mai repede, viitoarele valori si standarde in piata imobiliara romaneasca.
    Daca am reusit sau nu ne va spune singurul critic care poate sa ne darame sau sa ne ajute................................TIMPUL.

    Cerinte

    VARIANTA 1 - poveste


    Ion si Vasile sunt vecini. Amandoi lucreaza in imobiliare.
    Ion este agent la o firma de renume national, lider de piata si cu publicitate agresiva, iar Vasile lucreaza alaturi de noi.


    Ziua lui Ion incepe la 9 fix, are parte de sedinte, stres si nervi si castiga 50% din ceea ce el face, in zilele bune. Vasile vine la birou cand vrea, castiga 100% din toate tranzactiile, iese cu colegii la cafea pe terasa si vinerea vine la un training tematic.


    Cand ploua si e urat afara, viata lui Ion este trista, el trebuie sa ajunga la birou cu autobuzul ca sa-si sune clientii si apoi cand merge la vizionari asteapta in frig proprietarii. Vasile in schimb, bea un ceai cald acasa, verifica online CRM-ul, isi planifica ziua si apoi merge cu masina la vizionari.

    La fiecare semnare de contract, Ion trebuie sa faca singur toata munca, el centreaza si tot el da cu capul. Asta pana cand se incaseaza comisionul, atunci brusc descopera de fiecare data ca trebuie sa imparta si cu altii. Vasile in schimb, dupa ce semneaza un contract primeste de la Marketing un plan de promovare, Secretariatul ii sugereaza potentiale colaborari interne iar Call Centerul ii pre-selecteaza clientii. Vasile nu e singur niciodata... asta pana cand ajunge cu tranzactia la bun sfarsit si atunci descopera ca nu-i cere nimeni din bani. Munca noastra, castigul lui.


    Intr-o zi ploioasa, Vasile l-a vazut pe Ion in statia de autobuz. A oprit si l-a invitat sa vina la o cafea la noi la birou. Acum, Ion si Vasile sunt colegi.

    Hai la noi la o cafea!


    VARIANTA 2 - anunt_clasic



    De mai bine de 9 ani, compania noastra evolueaza pe piata imobiliara romaneasca, invata din greseli si se perfectioneaza. In prezent avem singura solutie software integrata, dezvoltata cu capital 100% propriu, ce raspunde nevoilor unui Consilier Imobiliar modern de management al timpului sau, al portofoliului si al anunturilor date de particulari. Avem singura Academie de pregatire a Agentilor Imobiliari recunoscuta si acreditata la nivelul Uniunii Europene. Punem la dispozitie partenerilor si asociatilor nostri intreaga infrastructura si logistica de care dispunem, in vederea realizarii cu succes a tranzactiilor.



    Ne adresam celor ce s-au saturat sa-si scrie pe cartea de vizita broker sau agent, cand in realitate ei sunt Consilieri ce ofera Consultanta Imobiliara!



    Ne adresam celor ce s-au saturat sa-si invite clientii "la birou" in tot felul de apartamente in bloc sau vile, cand in realitate un birou nu poate fi decat intr-o cladire de birouri!



    Ne adresam celor ce s-au saturat sa castige %procent% din "ceea ce castiga", cand in realitate toti banii sunt ai lor!



    Intr-o piata in care profesionistii au ajuns sa lucreze pentru diversi patroni, ce apreciaza sau nu munca si experienta lor, dorim sa punem semnul "=" intre efortul depus si castigul obtinut, creand povesti de succes care sa duca mai departe aceasta nobila meserie.



    Pe langa cele 5 pozitii de Consultant Imobiliar Asociat disponibile, mai cautam:
    - Director Sucursala (3 pozitii disponibile la nivel national);
    - Recruiter (2 pozitii disponibile in Bucuresti si 3 la nivel national).



    Pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc urgentarea procesului de recrutare, va asteptam de marti pana joi la sediul nostru (Cladirea Prisum, etaj 3, zona Mall-Vitan), intre orele 15:30-17:00, cu un CV printat si o copie dupa buletin.



    VARIANTA 3 - povestea_ta



    Daca nu te regasesti in cele descrise mai sus, insa iti doresti sa lucrezi in imobiliare, trimite-ne pe email "povestea ta" la adresa noastra de e-mail.



    Cele mai interesante mesaje vor fi recompensate cu o invitatie la Workshopul "Imobiliare in viata de zi cu zi", organizat la finalul lunii, la sediul nostru.

    Autor: Mircea Daniel Balica
    Notă: Acest text scris conţine creaţii originale, protejate de legea dreptului de autor (nr.8/1996). Reproducerea parţială sau integrală, fară acordul autorului, este interzisă.

    Responsabilitati

    Te poti alatura echipei noastre daca ai lucrat in domeniul bancar, juridic, asigurari de viata, vanzarilor de servicii si imobiliar.



    Dorim sa construim un PARTENERIAT pe o perioada foarte indelungata de timp, elaborat din MIXUL dintre: TIMP alocat + EFORT depus = CASTIGUL CORECT.


    Avem nevoie de PARTENERI, nu de angajati, de oameni responsabili, de oameni care doresc sa castige -maine-, nu sa incerce, de oameni a caror prima motivatie este CASTIGUL.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (16)