Area Sales Representative / Reprezentant Regional Vanzari Iasi

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Adecco Romania active.


Vezi toate job-urile Area Sales Representative / Reprezentant Regional Vanzari Iasi active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Iasi
  • Actualizat la: 10.05.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    An de an am dezvoltat parteneriate de business puternice cu cele mai reprezentative companii din România. Bazându-ne pe nevoile locale ale clienților noștri, am deschis noi branch-uri în orașele mari din România, ajungând la un număr de 15 sucursale.

    În anul 2017, Adecco România a intrat în cel de-al șaselea an în care este lider local de piață, adăugând continuu noi servicii și dezvoltându-le pe cele existente în strânsă legătură cu complexitatea mediului de business. Poziția de lider în termeni de turnover anual, număr de angajați temporari și poziții de permanent placement închise, este în același timp atât o realizare, cât și o responsabilitate. Acest status ne dă oportunitatea de a inova în termeni de sub-servicii HR și de a aduce valoare adăugată partenerilor noștri prin fiecare proiect HR.

    În acest moment, Adecco România oferă servicii HR 360 de grade, începând cu studiile salariale care au ca scop furnizarea de informații exacte legate de piață și finalizând cu serviciile de outplacement.

    Cerinte

    Adecco lider national si mondial in domeniul resurselor umane, recruteaza un Area Sales Representative / Reprezentant Regional de Vanzari - pe Regiunea Iasi, pentru clientul sau, companie nationala specializata in importul si distributia de accesorii, piese de schimb si consumabile destinate producatorilor industriali din diferite ramuri de activitate, precum si in importul si distributia materialelor geosintetice.

    Cerinte:
    - studii superioare finalizate (reprezinta avantaj);
    - experienta profesionala in vanzari de minim 2 - 3 ani; (experienta in vanzari directe - reprezinta avantaj);
    - bune cunostinte de limba engleza scris si vorbit;
    - cunostinte de utilizare a calculatorului - aplicatiile pachetului Microsoft Office;
    - disponibilitate pentru deplasari in regiunea judetelor arondate.

    Responsabilitati

    Principalele responsabilitati:
    - promoveaza si vinde produsele companiei;
    - urmareste realizarea planului de vanzari si a obiectivelor primite;
    - contacteaza noi clienti in vederea dezvoltarii businessului in zona arondata;
    - mentine relatiile cu actualii clienti si dezvolta volumul vanzarilor cu acestia;
    - realizeaza rapoarte periodice privind activitatea desfasurata;

    Alte informatii

    Ofertă (bonusuri, beneficii):
    - pachet salarial compus din salariu fix si bonusuri de performata atractive corelate cu rezultatele;
    - resurse si instrumente de lucru optime: laptop, telefon, masina de serviciu utilizabila full time;
    - cursuri de formare si traininguri periodice;
    - teambuilding anuale;
    - angajarea initiala pe perioadă determinată de 3 luni, cu trecere pe perioada nedeterminata in conditiile indeplinirii cu succes a obiectivelor.
    .
    .
    Descrierea companiei Adecco

    Credem in tine!
    Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

    Cine este Adecco?
    Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii.
    Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru. Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor. În Romania, compania Adecco gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

    Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

    Noi si voi, suntem Adecco!
    Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul Adecco Romania, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco.
    Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat?
    Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

    Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

    Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe siteul Adecco Romania (adecco.ro)

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Iasi, Sibiu, Suceava, Job national

    Iasi,

    Aplica fara CV
    Bacau, Iasi, Suceava,

    Vezi job-uri similare (15)