Customer Support Hero US -

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile WPG Solutions active.


Vezi toate job-urile Customer Support Hero US - active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Angajator: WPG Solutions
Domeniu:
  • Customer support - Client service
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 08.10.2018
    Remote work: On-site

    Cum te-am vedea pe tine:

    Pentru noi nu este doar un job. Si nu, daca nu iubesti oamenii si daca nu ai in mod nativ dorinta de a le veni in ajutor celorlalti, ne pare rau, dar inseamna ca un astfel de post nu este pentru tine.

    ESTE pentru tine, daca esti inainte de orice, un OM printre OAMENI. Si iubesti limba Engleza. 
    ESTE pentru tine, daca intelegi ca rolul tau, fie el chiar de la capatul telefonului, mailului sau chatului, este unul care schimba vieti, care la final, face interlocutorul tau sa rasufle usurat. Si iti multumeste apoi de 1000 de ori ca i-ai luat un stres de pe cap.
    Cam asta te face pe tine EROU. Eroul nostru. De asta te vom iubi, de asta ne vom strange in brate dupa zilele pline, de asta iti vom multumi privindu-te in ochi la petrecerea de final de an. Caci fara TINE, noi nu am mai putea salva situatii.


    Pentru EI, clientii nostri, tu esti eroul lor. Tu esti cel care i-a sos din impas, tu esti cel care le-a oferit raspunsuri atunci cand au avut cea mai mare nevoie de ele.
    Deci DA, rolul tau e important. Si noi vedem asta!

    Alatura-te echipei noastre de Customer Support HEROES, unde cumva, conceptul de lucru in echipa, prinde la noi, o alta conotatie.

    Ce vei gasi la noi:

    * Un pachet salarial competitiv in piata (desi ne-am dori din suflet sa faci asta de drag, nu pentru bani).
    * O traiectorie profesionala bine definita,cu un plan de cariera frumos si lin, pe care nu trebuie decat sa il urmezi , ca sa ajungi acolo unde iti doresti. Noi te vom sprijini in tot acest demers.
    * O echipa…trup si suflet. Care vrei nu vrei, iti va fi alaturi si la petrecerile cu pizza si la bataile cu pistoale cu apa, dar si cand telefoanele suna neintrerupt si zumzetul din sala acapareaza orice muzica in surdina.
    * Un management open, nu doar la sugestii , dar si la inima.
    * Un grup de OAMENI, in adevaratul sens al cuvantului, care nu uita inainte de orice, ca suntem cu totii niste fiinte umane, cu trairi, experiente si emotii.

    Daca nu iti place sa te trezesti dimineata sau daca ai nevoie de timp liber pe parcursul zilei, este job-ul ideal! De ce?, pai...iata:
    - Programul de lucru este de Luni pana Vineri, de la ora 15:00  A.M pana la ora 00:00 P.M. Grozav, dupa cum vezi, nu vei lucra in weekend! :)

    Cam asta iti oferim.


    Ce parere ai? :)

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (204)