Consultant Recrutare

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Cteam active.


Vezi toate job-urile Consultant Recrutare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Cteam
Domeniu:
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 20.04.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Cteam Human Capital este una dintre companiile reputate in piata de resurse umane si livreaza servicii de consultanta HR (studii salariale, compensatii & beneficii, etc.), recrutare si selectie, administrare de personal, coaching, training, teambuilding, atat in Romania, cat si pe pietele din Europa unde este prezenta.

    Din 2016, Cteam Human Capital face parte din grupul international de companii Cteam, cu birouri in Bulgaria, Bosnia-Hertegovina, Cehia, Croatia, Moldova, Romania, Serbia, Slovacia.

    Cerinte

    Cine suntem? Suntem un One-Stop-Shop de servicii de HR, cu prezenta in 7 tari, in crestere frumoasa si constanta din 2005. Reprezentam brand-uri internationale cunoscute si am construit in timp un business local solid cu ramificatii in toate zonele de #HR.

    Ce cautam? Un profesionist care sa fie pasionat de #Recrutare si hotarat sa invete lucruri noi, sa dezvolte si promoveze oportunitati de crestere ale business-ului.

    Responsabilitati

    Pentru noi, fiecare proiect este o provocare si de aceea il abordam cu rigurozitate, folosim metode de recrutare diverse, in functie de nevoile punctuale ale fiecarui proiect si nu credem ca exista o reteta universala pentru a gasi candidatul perfect.

    Ne face placere sa ne intalnim cu potentiali candidati, chiar si atunci cand acestia nu isi cauta in mod activ un job, avem intotdeauna timp pentru un zambet si o cafea buna.

    Alte informatii

    Te regasesti in randurile de mai sus? Suntem curiosi sa te cunoastem :)

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    4000 - 5000 RON NET / luna
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (55)