Inginer Proiectant Mecanic

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Rompetrol - KMG International active.


Vezi toate job-urile Inginer Proiectant Mecanic active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Rompetrol - KMG International
Domeniu:
  • Inginerie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 02.05.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    We are a Romanian brand that evolved to an international group that produces and delivers energy products. With 6,000 employees and a wide range of jobs, Rompetrol has operations in Europe and Central Asia, from oil trading and refining to petrochemicals production, retail and marketing of petroleum products to providing services to other operators in the Energy industry.

    Cerinte

    -Studii universitare in domeniul: mecanic.
    -Experienta in domeniul echipamentelor dinamice de minimum 10 ani.  
    - Minimum 5 ani experienta in activitatea de proiectare (profil mecanic) pentru utilaje si instalatii din industria chimica si petrochimica (echipamente dinamice: pompe, compresoare, suflante, turbine, ventilatoare).
    -Cunoasterea aprofundata a proiectarii de profil mecanic.
    -Cunoasterea programelor aferente proiectarii de profil.
    -Cunoasterea legislatiei si reglementarilor specifice din domeniu.
    -Cunostinte operare PC (MS Word, Excel, Outlook, AUTOCAD).
    -Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat (inclusiv termeni de specialitate).

    Responsabilitati

    -Intocmeste documentatii tehnice de proiectare la diverse faze (studiu, basic engineering, detail engineering) si coordoneaza activitatea de intocmire a documentatiei de proiectare de catre subcontractori, pentru realizarea si implementarea proiectelor.
    -Asigura asistenta tehnica de specialitate la realizarea obiectivelor industriale proiectate pentru a asigura standardele de calitate.
    -Participa, impreuna cu membrii echipei de proiect, la verificarea/avizarea documentatiei tehnice pentru a fi conforme cu cerintele stabilite, regulamentele, standardele si normele existente.
    -Analizeaza sub aspect specific, continutul si specificatiile temelor de proiectare, precum si a documentatiei elaborate de subcontractori pentru ca acestea sa satisfaca atat cerintele tehnico - functionale cat si cele de siguranta in functionare.
    - Raspunde de asigurarea conformitatii lucrarilor proprii si a colaboratorilor, cu prevederile comenzilor/temelor/contractelor aferente cu normele, normativele si standardele in vigoare, precum si pentru respectarea termenelor de intocmire ale documentatiilor.
    - Informeaza in cel mai scurt timp posibil coordonatorul echipei de proiectanti despre orice problema aparuta in derularea contractelor de servicii de proiectare sau referitor la nerespectarea procedurilor.
    -Se informeaza in permanenta asupra noutatilor din domeniu de activitate prin consultare (media), contactare firme de specialitate, prin colaborare cu departamentul de specialitate din cadrul companiei in vederea imbunatatirii nivelului de cunostinte in domeniu.

    Please have in mind that only applications matching the profile we are looking for will be contacted and enter in the recruitment process.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (120)