Aplica la workshopul Coca-Cola HBC Romania - Sales Boot Camp!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Finance Recruitment Day active.


Vezi toate anunturile Aplica la workshopul Coca-Cola HBC Romania - Sales Boot Camp! active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Vanzari active pe Hipo.ro

Companie: Finance Recruitment Day
Domeniu:
  • Management Trainee
  • Vanzari
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 18.04.2018
    Remote work: On-site



    Sales Boot Camp
     este un proiect pentru tinerii cu potential pasionati de Vanzari, care vor sa descopere tainele unei cariere in acest domeniu. Vei invata sa negociezi, vei afla care sunt competentele necesare unui om de vanzari, dar si care sunt oportunitatile oferite de companiile participante.

    Dupa conferinta de la inceputul evenimentului, vei avea ocazia de a participa la workshopul Coca-Cola HBC Romaniaunde vei dobandi cunostinte valoroase si vei putea interactiona direct cu reprezentantii companiei. Acestia iti vor impartasi care sunt etapele pe care le vei parcurge daca vei alege sa te implici in programul Rise Management Trainee.

    Te intrebi care este tematica workshopului? Find the need. Sales behind the scenes.
     

    Descopera care sunt cele 5 etape ale procesului de vanzare in Coca-Cola HBC Romania si pune-le in practica alaturi de Key Account Managers. Identifica nevoia si fa primii pasi pentru o cariera in vanzari.

    In cadrul workshop-ului vei avea ocazia sa interactionezi cu Monica Frumosu – Group Key Account Manager, Adrian Fertu – Key Account Manager, Denisa Bucur – Regional Key Account Manager care iti vor oferi perspective diferite asupra rolului de vanzari si ce inseamna acest domeniu in industria de FMCG.
     

    Daca esti un tanar absolvent pasionat de domeniul Vanzarilor, o pozitie de Management Trainee in departamentul Comercial este primul pas catre o cariera de succes!

    Daca vrei sa participi la workshop, te incurajam sa aplici pana pe 10 aprilie folosind acest anunt, iar noi te vom tine la curent cu celelalte detalii logistice. 

    *Accesul la workshop se va face doar pe baza de preselectie. 
     

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Finance Recruitment Day. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Finance Recruitment Day >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (298)