Program Internship Yves Rocher Romania

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Yves Rocher active.


Vezi toate job-urile Program Internship Yves Rocher Romania active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: Yves Rocher
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Internship
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: proiect special
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.04.2018
  Scurta descriere a companiei

  Compania Yves Rocher, parte a Grupului Rocher, o intreprindere familiala infiintata în anul 1959 în Franța, este una dintre cele mai cunoscute marci de cosmetica la nivel mondial, fiind prezenta in 90 de țări din intreaga lume si avand peste 40 de milioane de clienti.

  Yves Rocher este marca de cosmetice numarul 1 in Franta. Compania este unica la nivel global prin modul in care promoveaza respectul fata de frumusetea femeilor si fata de natura.

  Botanist-Cultivator-Producator-Distribuitor, acestea sunt atributele exclusive ale marcii Yves Rocher, reusind astfel sa asigure un model unic de business pe piata cosmeticelor.
  Cu un portofoliu de peste 700 de produse de frumusete pe baza de ingrediente active din plante, din categoriile Ingrijirea Tenului si a Corpului, Machiaj, Parfumerie si Igiena, Yves Rocher propune o cosmetica eficienta si accesibila tuturor femeilor.

  Din respect pentru natura si pentru frumusetea femeilor, Yves Rocher se implica activ in importante actiuni ecologice, prin programele internationale Sa Plantam pentru Planeta si Terre de Femmes.

  În România, Marca Yves Rocher este prezentă începând cu anul 1998 si se remarca printr-o crestere constanta a activitatilor sale.

  Cerinte

  Daca esti student in an terminal sau masterand, pasionat de domeniul HR & administrativ, te invitam intr-un program de internship, platit, ca parte a echipei Yves Rocher.
  Noi credem ca generatiile viitoare reprezinta viitorul Planetei si al Grupului Rocher, si suntem deschisi in a primi in echipa noastra tineri cu potential!
  Iti garantam ca vei fi parte a unei echipe deschisa catre nou, unde ideile tale sunt binevenite! Nu ezita in a le impartasi cu noi! Vei fi implicat in proiecte diferite si vei avea ocazia de a invata si dezvolta noi abilitati ce te vor ajuta sa cresti profesional!
  Oportunitati stagiu de practica : Resurse Umane, Administrativ
  Suntem nerabdatori sa te cunoastem!

  Responsabilitati