Manager Proiect IT Infrastructura

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Auchan Retail Romania active.


Vezi toate job-urile Manager Proiect IT Infrastructura active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
  • IT Hardware
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 19.04.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Auchan Retail este o companie de familie cu o prezență internațională, o companie umană și îndrăzneață. Un comerciant care se schimbă într-o lume aflată în schimbare și care vine în întâmpinarea consumatorilor tot mai interesați de starea lor de bine – Auchan are ambiția de a le schimba viața.

    Pentru că Auchan Retail nu este doar un distribuitor, ci un comerciant care își selectează produsele și furnizorii, care își cunoaște clienții. Un comerciant care îmbină avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice pentru a propune clienților săi o experiență personalizată. Un comerciant care își transformă spațiile în zone de viață și de cumpărături, de petrecere a timpului liber în mod plăcut.
    Auchan Retail este preocupat atât de clienții cât și de angajaţii şi partenerii săi, acordându-le prioritate, în toate proiectele sale.

    Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivați, implicați, responsabili și ambițioși. Dacă îți doreșți să activezi într-un mediu de lucru civilizat și colegial, cu numeroase posibilități de împlinire profesională, trimite CV-ul direct pe acest site sau crează-ți cont pe site-ul Auchan, secțiunea Carieră.

    Cerinte

    Studii superioare absolvite
    Minim 3 ani experienta in managementul proiectelor de Infrastructura IT
    Experienta tehnica in managementul si administrarea de Infrastructura IT (server, cluster, networking, virtualizare, VPN, security)
    Cunoaste metodologiile de Project Management (certificarea reprezinta un avantaj)
    Experienta anterioara in coordonarea de proiecte de Infrastructura IT folosind tehnologii de servere si retea,managementul de proiecte
    Gandire stategica, foarte buna de capacitate de organizare si coordonare a activitatii

    Responsabilitati

    Managerul de Proiect Infrastructura asigura livrarea cu succes a proiectelor in termenele stabilite, prin alocarea si gestionarea corecta si eficienta a resurselor necesare fiecarui proiect (resurse umane, tehnice, financiare, s.a), preintampina si solutioneaza problemele de orice natura ce se pot ivi pe parcursul derularii proiectelor.

    Rolul Managerului de Proiect Infrastructura are si implicatii tehnice, astfel cel/cea care va asigura acest rol cunoaste foarte bine infrastructura IT si tehnologiile din domeniu (server, cluster, networking) , asigura o comunicare clara si eficienta cu toti factorii implicati in proiecte dar si cu beneficiarii proiectelor.

    Managerul de Proiect Infrastructura este in contact permanent cu echipele Internationale de Management al Proiectelor si de coordonare a implementarii tehnologiilor.

    Detalii rol:

    Gestionareza cerintele proiectelor si se documenteaza in privinta acestora
    Anticipeaza, identifica, evaluaza si gestioneaza riscurile fiecarui proiect pentru a asigura succesul acestuia
    Defineste aspectele tehnice ale proiectelor conform cerintelor si infrastructurii curente
    Planifica in mod detaliat implementarea fiecarui proiect
    Intocmeste documentatia tehnica a proiectului
    Participa la definirea bugetelor in cadrul proiectelor si urmareste gestionarea acestora
    Coordoneaza echipele alocate proiectelor ,asigura suportul si consultanta pentru atingerea obiectivelor stabilite in termenele agreeate
    Monitorizeaza si animeaza activitatea echipei in timp real, urmareste progresul atins fata de obiectivele propuse, intocmeste rapoarte periodice pe care le transmite superiorului ierarhic, proprietarului de proiect si echipelor implicate
    Formeaza echipele de suport si administrare pentru noile tehnologii implementate
    Mentine relatia cu partenerii externi implicati in proiecte
    Asigura expertiza tehnica si support de nivel 2 si 3 (daca va fi necesar) pentru tehnologiile implementate

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Auchan Retail Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Auchan Retail Romania >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Remote

    Aplica fara CV
    Hybrid

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (225)