Consultant – program de crestere a afacerii

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Professional active.


Vezi toate job-urile Consultant – program de crestere a afacerii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Angajator: Professional
Domeniu:
  • Customer support - Client service
  • Educatie - Training
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Cluj Napoca
  • Actualizat la: 18.04.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Professional represents for over 25 years, the most performing Romanian approach of complete human resources services on the market.

    We define our approach and evolution through key-words like professionalism, dedication, promptitude, flexibility and ethics. We take pride of a reputation that obliges and challenges us to discover and develop new methods, designed to respond to our clients need.

    Cerinte

    Colegiilor tai de departament le face placere sa impartaseasca telefonic informatii educative clientilor, ii face sa se simta confortabil si in siguranta si ii ajuta in rezolvarea problemelor lor de business. In general atmosfera din aceasta echipa e una degajata, se vorbeste calm si activ, si ne preocupa dezvoltarea personala. Asa ca daca esti o persoana sensibila, cooperanta, orientata catre oameni si pasionata de business, te invitam sa fii impreuna cu noi.

    Responsabilitati

    Ce responsabilitati vei avea?

    Sa le oferi ajutor, cu multa rabdare si tact, acelor clienti care intra in programul nostru online de dezvoltare a afacerilor. Ii vei ajuta sa identifice care sunt provocarile lor in business ca apoi sa ii indrumi spre alegerea celor mai potrivite solutii din program pentru afacerea lor. Vei interactiona cu fiecare client o perioada de 6 luni, timp in care vei avea ocazia sa ii cunosti afacerea mai in detaliu si sa creezi o relatie cu el.
    O sa ajungi sa fii o adevarata sursa de informatii tehnice, umane si de business.

    Sa consiliezi clientii pentru a alege produsele si serviciile de care au nevoie pentru a se dezvolta personal sau in afacerea lor. Pentru tine, actul de vanzare este efectiv unul de a gasi potrivirea dintre nevoile reale ale clientilor (uneori chiar neindicate) cu serviciul sau produsul nostru care l-ar putea ajuta cel mai mult. Iar cand vei face asta, clientii chiar iti vor fi recunoscatori.
    Apoi este nevoie sa realizezi diverse statistici legat de ce nevoi au clienții, ce sugestii si recomandari ne fac, in ce stadiu se afla comenzile si incasarile din tranzactiile lor. Acestea ne ajuta sa fim mai eficienti si mai pe placul clientilor nostri.
    Poate cea mai importanta responsabilitate a ta este ca dupa ce un client interactioneaza cu tine (ca e telefonic, pe chat sau email), sa aiba o stare placuta si pe cat posibil cerinta lui sa fie indeplinita.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    4000 - 5000 RON NET / luna
    Cluj Napoca,

    Hybrid

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (9)