Consultant – program de crestere a afacerii

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Professional active.


Vezi toate job-urile Consultant – program de crestere a afacerii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Angajator: Professional
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Educatie - Training
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 18.04.2018
  Scurta descriere a companiei

  PROFESSIONAL, lider pe piata agentiilor de Resurse Umane din Romania, ofera clientilor sai servicii complete in domeniul resurselor umane: recrutare, testare, selectie si plasare de personal, leasing de personal, assessment & development centers, evaluare de personal, audit organizational si training.

  Cerinte

  Colegiilor tai de departament le face placere sa impartaseasca telefonic informatii educative clientilor, ii face sa se simta confortabil si in siguranta si ii ajuta in rezolvarea problemelor lor de business. In general atmosfera din aceasta echipa e una degajata, se vorbeste calm si activ, si ne preocupa dezvoltarea personala. Asa ca daca esti o persoana sensibila, cooperanta, orientata catre oameni si pasionata de business, te invitam sa fii impreuna cu noi.

  Responsabilitati

  Ce responsabilitati vei avea?

  Sa le oferi ajutor, cu multa rabdare si tact, acelor clienti care intra in programul nostru online de dezvoltare a afacerilor. Ii vei ajuta sa identifice care sunt provocarile lor in business ca apoi sa ii indrumi spre alegerea celor mai potrivite solutii din program pentru afacerea lor. Vei interactiona cu fiecare client o perioada de 6 luni, timp in care vei avea ocazia sa ii cunosti afacerea mai in detaliu si sa creezi o relatie cu el.
  O sa ajungi sa fii o adevarata sursa de informatii tehnice, umane si de business.

  Sa consiliezi clientii pentru a alege produsele si serviciile de care au nevoie pentru a se dezvolta personal sau in afacerea lor. Pentru tine, actul de vanzare este efectiv unul de a gasi potrivirea dintre nevoile reale ale clientilor (uneori chiar neindicate) cu serviciul sau produsul nostru care l-ar putea ajuta cel mai mult. Iar cand vei face asta, clientii chiar iti vor fi recunoscatori.
  Apoi este nevoie sa realizezi diverse statistici legat de ce nevoi au clienții, ce sugestii si recomandari ne fac, in ce stadiu se afla comenzile si incasarile din tranzactiile lor. Acestea ne ajuta sa fim mai eficienti si mai pe placul clientilor nostri.
  Poate cea mai importanta responsabilitate a ta este ca dupa ce un client interactioneaza cu tine (ca e telefonic, pe chat sau email), sa aiba o stare placuta si pe cat posibil cerinta lui sa fie indeplinita.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Professional. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Professional >>