Dispecer Regional

Acest job nu mai este activ!


Vezi toate job-urile Dispecer Regional active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: confidential
Domeniu:
  • Inginerie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 31.10.2018
    Remote work: On-site
    Cerinte

    - Studii: medii / superioare
    - Experienta profesionala: minim 1 an experienta intr-o pozitie similara
    - Abilitati: Abilitate de comunicare, Abilitati de relationare cu clientii, Auto-organizare, Capacitate de planificare si organizare, Capacitate de adaptare, Diplomatie, Preocupare pentru calitate, Rezolvare de probleme
    - Competente: cunostinte specifice domeniului de activitate, aptitudini de comunicare si relationare, capacitate de analiza si sinteza, cunostinte PC: Microsoft Office (Word, Excel),
    - Permis de conducere categoria B

    Responsabilitati

    - Desfasoara activitati pe linie de dispecerat, monitorizand permanent solicitarile, pentru interventii preventive/corective si lucrari suplimentare, solicitate de catre beneficiarii de mentenanta, efectuand cronologic si etapizat operatiunile prevazute in procedurile de lucru.
    - Raspunde de introducerea in baza de date, corect si la timp, a informatiilor referitoare la contracte/clienti, necesare desfasurarii activitatii specifice pentru contractele locale.
    - Operatiunea de actualizare a starii incidentelor se va efectua continuu si operativ, in functie de datele noi comunicate din teren.
    - Urmareste operativ in aplicatie toate solicitarile de interventii preventive, corective/urgente sau de lucrari suplimentare si se asigura de incadrarea lor in termenele prevazute in contractele de mentenanta.
    - Actualizeaza permanent planificarea interventiilor preventive, conform specificatiilor contractuale, se consulta cu departamentul PM cu privire la aceste programari, transmite catre echipele mobile dupa caz modificarile si se asigura de efectuarea acestora cat si de respectarea planificarii.
    - Se asigura de corectitudinea inscrisurilor din rapoartele de mentenanta si de modul in care au fost introduse in aplicatie facand corectii dupa caz.
    - Urmareste in sistemul informatic inchiderea incidentelor in timp real, implementand datele specificate in rapoartele si fisele de mentenanta/ interventie.
    - Informeaza in legatura cu situatiile neincadrarii lucrarilor in termenele prevazute mai sus, pentru a se dispune masurile de corectie necesare si urmareste punerea lor in aplicare.
    - Actualizeaza in permanenta in fisierele dedicate ce sunt postate pe server informatii privind parcul auto, autorizarile personalului, fisele de invetar aferente tehnicienilor.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Calarasi,

    Vezi job-uri similare (8)