Inscrie-te la workshopul JTI Romania - Sales Boot Camp!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Finance Recruitment Day active.


Vezi toate anunturile Inscrie-te la workshopul JTI Romania - Sales Boot Camp! active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Vanzari active pe Hipo.ro

Companie: Finance Recruitment Day
Domeniu:
  • Internship
  • Management Trainee
  • Vanzari
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 24.04.2018
    Remote work: On-site


    Sales Boot Camp este un proiect pentru tinerii cu potential pasionati de Vanzari, care vor sa descopere tainele unei cariere in acest domeniu. Vei invata sa negociezi, vei afla care sunt competentele necesare unui om de vanzari, dar si care sunt oportunitatile oferite de companiile participante.

    Continuare a evenimentului de la incepului lunii, te invitam la sediul JTI Romania pe 24 aprilie incepand cu ora 10:00 , sa descoperim impreuna aceste lucruri, in cadrul unui workshop interactiv care te va ajuta sa dobandesti abilitatile necesare si sa intelegi principiile care stau la baza unei vanzari de succes, precum si sa ai atitudinea necesara in relatia cu clientii pentru a construi un parteneriat pe termen lung.

    Domeniul vanzarilor este unul dintre cele mai dinamice si mai provocatoare. Astazi, mai mult decat oricand, intr-o lume devenita din ce in ce mai competitiva, realizam ca avem nevoie sa intelegem, cu adevarat, ce inseamna sa vinzi si ne dam seama cat de mult conteaza sa stii sa convingi. Fiecare om este nascut cu o abilitate naturala de a vinde. Acest lucru nu inseamna, insa, ca oricine va fi sau poate fi un vanzator de succes. Performanta depinde de potentialul innascut, dar si de motivatia si dorinta fiecaruia de a se dezvolta. 

    Va invitam sa descoperim impreuna aceste lucruri, in cadrul unui workshop interactiv care te va ajuta sa dobandesti abilitatile necesare si sa intelegi principiile care stau la baza unei vanzari de succes, precum si sa ai atitudinea necesara in relatia cu clientii pentru a construi un parteneriat pe termen lung. 


      Agenda zilei:
     

    Interval orar

    Activitate

    10.15 – 10.30

    Inregistrarea participantilor

    10.30 – 10.45

    Welcome coffee

    10.45 – 11.30

    Workshop – partea I

    11.30 – 11.45

    Pauza

    11.45 – 12.30

    Workshop partea a II-a


    Daca esti student sau masterand cu activitati extracurriculare, pasionat de Vanzari si vrei sa participi la workshop, te incurajam sa aplici folosind acest anunt. Te vom tine la curent cu celelalte detalii logistice pe mail. 

    *Accesul la workshop se va face doar pe baza de preselectie.                                                                     

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Finance Recruitment Day. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Finance Recruitment Day >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Job national

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (375)