Account Manager Senior

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Romanian Software active.


Vezi toate job-urile Account Manager Senior active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Romanian Software
Domeniu:
 • IT Software
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 21.02.2019
  Scurta descriere a companiei

  Cerinte

  - Se documenteaza cu privire la companiile din piata, specificul acestora si modalitatea in care gestioneaza activitatile de resursele umane din punct de vedere software si
  - Valorifica leadurile primite de la marketing si alocate de directorul de vanzari
  - Prospecteaza piata in vederea identificarii de clienti si nevoilor acestora privind eficientizarea gestionarii activitatilor de resurse umane

  Responsabilitati

  - Abordeaza clientii, dezvolta si mentine relatiile cu acestia, dobandeste o cunoastere cat mai aprofundata a companiilor si identifica solutiile cele mai potrivite pe care le poate propune
  - Poarta negocieri comerciale in limitele mandatului de negociere primit
  - Participa in activitatea de post vanzare si urmareste implementarea solutiilor
  - Realizeaza prezentari la evenimente de marketing si conferinte
  - Realizeaza targetul de vanzari agreat
  - Tine evidenta activitatilor de vanzare si managementul relatiilor in clientii in sistemul CRM

  Alte informatii

  Am inceput in 2002, prin a crea un produs de salarizare. Am invatat cu timpul ca nu exista doua firme la fel, asa ca l-am facut flexibil si configurabil. L-am implementat cu acelasi entuziasm si energie pentru fiecare client. Am tratat fiecare client ca fiind unic, special, cu nevoi importante si cu experienta in domeniu utila pentru noi.
  Am continuat cu un produs de management al timpului. Am invatat ca resursa cea mai importanta a unei companii sunt oamenii si timpul lor alocat muncii in companie trebuie sa fie eficient folosit si platit. Am dezvoltat acest produs bazandu-ne pe experienta clientilor nostri, pe experienta noastra si pe dorinta noastra de a crea ceva util si special.
  Am ascultat nevoile clientilor nostri si am dezvoltat un produs de administrare de personal. Am vrut sa facem din birocratia legislatiei muncii o activitate mult mai placuta, astfel incat specialistii din Consultanta Resurse Umane sa se poata concentra pe oameni, si nu pe documente. Si am reusit.
  Am acumulat multa experienta din activitatea clientilor nostri si am creat o divizie de servicii de salarizare si administrare de personal. Clientii care au externalizat aceste servicii au primit in schimb, pe langa serviciile standard, consultanta profesionista in domeniu, interpretari legislative profesioniste, sisteme informatice modelate dupa specificul lor si garantia corectitudinii serviciilor.
  Am creat servicii de utilizare a produselor noastre in regim SaaS, avem solutii excelente de securitate a datelor, acordam suport pentru implementarea produselor noastre si tratam fiecare client al nostru cu aceeasi atentie ca la inceput.
  Dezvoltam in continuare produse si servicii in domeniul Consultanta Resurselor Umane. Domeniul Resurselor Umane este fascinant pentru ca asigura managementul oamenilor, cel mai importat capital al unei companii. Iar o companie care acorda atentie Resurselor Umane are toate sansele sa-si indeplineasca obiectivele de business.
  Romanian Software nu se opreste aici!