Coordonator echipe Mentenață Generală

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile UTI GRUP active.


Vezi toate job-urile Coordonator echipe Mentenață Generală active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: UTI GRUP
Domeniu:
  • Constructii
  • Inginerie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 05.05.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    UTI GRUP este un grup de firme cu 28 de ani de experienţă pe piața din România şi competenţe în multiple domenii: soluţii de securitate și pentru apărare, tehnologia informaţiei şi comunicaţii, instalaţii şi construcţii, soluţii de securitate pentru obiective private, soluții inteligente de transport și taxare, mentenanţă şi administrare.

    Cerinte

    - Studii superioare tehnice - instalatii mecanice, electrice

    - Experiență minim 2 ani în coordonarea activității de mentenanță; personal in subordine

    - Experiență în gestionarea personalului din subordine;

    - Cunoștințe MS Office;

    - Disponibilitate la deplasări.

    - Permis de conducere categoria B

    Responsabilitati

    - Coordonează întreaga activitate de mentenanță și service desfășurată în obiectivul dat în responsabilitate urmărind efectuarea la termen/în regim de urgență și în condiții corespunzătoare de calitate a lucrărilor prevăzute în contractele încheiate cu beneficiarii din zona de competență.
    - Se efectuează periodic deplasări pentru a verifica activitatea echipelor.
    - Se implică direct în lucrările de mentenanță preventivă și corectivă executate la beneficiari, în limita pregătirii și specializării/calificării pe care le are;
    - Asigură programarea lunară/trimestrială/semestriala/anuală a reviziilor la instalațiile si echipamentele aflate în dotarea obiectivelor.
    - Se monitorizează activitatea de mentenanță generală și service efectuată de către subcontractori la beneficiari, prin implicarea directă sau desemnarea tehnicienilor.
    - Asigură asistență tehnică de specialitate și audit la clienți conform cerințelor prevăzute în contractele de mentenanță încheiate cu beneficiarii, sau la cerere, în concordanță cu reglementările cuprinse în legislația în vigoare.
    - Urmărește direct modul în care personalul din subordine folosește timpul de lucru, în scopul încadrării duratei activităților în limita stabilită prin fișa de manoperă.
    - Instruiește periodic, sau când situația impune, întreg personalul din subordine în legătură cu conținutul tuturor dispozițiilor transmise de către conducere, a reglementărilor interne pe linie de mentenanță, și a altor reglementări noi apărute în legislație.
    - Răspunde de corectitudinea datelor înscrise în fișele de intervenție completate de echipele din subordine; conform procedurilor și normelor interne.
    - Se implică în realizarea pontajului pentru personalul din subordine și transmite către pontator tabelul cu prepontajul aferent lunii respective; acordă suport acestuia pentru finalizare în timp a pontajului.
    - Realizează la începutul anului programarea concediilor de odihnă pentru personalul din subordine.
    - Participă activ la procesul de evaluare al performanțelor din cadrul companiei.
    - Colaborează cu ceilalți coordonatori în vederea soluționării problemelor ridicate de clienți în baza contractelor aflate în vigoare.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (82)