C/C++ Developer (Jr. - Mid.) - Content Filtering Lab

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Bitdefender active.


Vezi toate job-urile C/C++ Developer (Jr. - Mid.) - Content Filtering Lab active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Bitdefender
Domeniu:
 • Inginerie
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 04.06.2018
  Scurta descriere a companiei

  Bitdefender is a global security technology company that provides cutting edge end-to-end cyber security solutions and advanced threat protection to more than 500 million users in more than 150 countries.nSince 2001, Bitdefender has consistently produced award-winning business and consumer security technology, and is a provider of choice in both hybrid infrastructure security and endpoint protection. Through R&D, alliances and partnerships, Bitdefender is trusted to be ahead and deliver robust security you can rely on. More information is available at http://www.bitdefender.com/

  Cerinte

  În Laboratorul de Content Filtering echipa noastra dezvoltă o gamă largă de tehnologii, de la motoare antispam la computer vision systems și cyberbullying detection. Sute de milioane de mesaje trec zilnic prin filtrele de content filtering din produsele Bitdefender. În aceste condiții, să păstrăm o acuratețe aproape perfectă, fără niciun compromis, este o provocare foarte mare. Vrem să îți transmitem și ție această provocare.

  Noi căutăm o persoană curioasă, pasionată de tehnologie, cu o fundație solidă în programare, bază care te va ajuta să te descurci rapid și eficient cu tehnologii noi și să treci cu succes peste provocări. Vrem in echipa noastră colegi cu inițiativă, care să își dorească să rezolve probleme de la cele mai simple la cele mai complexe, unele deja cunoscute și altele pe care încă nu le știm. Și nu oricum, ci respectând standardele de calitate și stabilitate pe care noi le promovăm.

  Ar trebui ca tu:

  - Să ai gândire logică și algoritmică;
  - Să fii fluent în C și C++;
  - Să te descurci în javascript (noi lucrăm server-side cu node.js), să înțelegi specificul limbajului javascript și cum modifică asta stilul de lucru;
  - Să fii confortabil cu lucrul pe mai multe platforme (Windows și Linux sunt cele mai comune).
  Ar fi un plus:
  - Să fii familiar cu MongoDB;
  - Să ne arăți la ce proiecte ai mai lucrat până acum, pe Github, Bitbucket sau oriunde s-ar afla parcela ta de internet.

  Beneficii:

  - Noi îți oferim un mediu de lucru plăcut, colegi profesioniști și plini de entuziasm, proiecte provocatoare și inovatoare. Și, poate cel mai important, îți oferim un job în care munca ta va impacta eficiența si securitatea comunicării prin email și IM a milioane de clienți.

  Pachetul de beneficii mai conține:

  - Program flexibil;
  - Pachet salarial pe măsura performanței;
  - Acces la cele mai noi informații din domeniu;
  - O zi in plus la concediu la fiecare 3 ani petrecuți cu noi;
  - Asigurare medicală privată si asigurare de accident;
  - Cont Bookster.

  Responsabilitati

  Vei avea ocazia:

  - Să contribui la stabilitatea și extinderea unui set robust de motoare ce funcționează pe 5 platforme și numeroase profile de produse;
  - Să vii cu idei bune de a extrage informații relevante din cantități imense de date, să le implementezi eficient și să observi impactul lor.