Specialist Relatii Clienti

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Grupul Holcim Romania active.


Vezi toate job-urile Specialist Relatii Clienti active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internet - eCommerce active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: Grupul Holcim Romania
Domeniu:
  • Customer support - Client service
  • Internet - eCommerce
  • Marketing
  • Tip job: temporar
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 25.03.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Despre Holcim România

    Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o fabrică de BCA la Adjud, o stație de măcinare, 28 stații de betoane, patru stații de agregate, două stații de lianți speciali, trei terminale de ciment, trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor - prin Geocycle) și Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate).

    Grupul de companii Holcim România activează în zona producției de materiale de construcții performante, având ca principal obiectiv tranziția către o afacere complet sustenabilă, prin dezvoltarea unor produse cu amprentă de carbon cât mai redusă și printr-o preocupare constantă pentru protecția mediului. Toate proiectele companiei lucrează în sinergie pentru consumul responsabil de resurse naturale, utilizarea de tehnologii eficiente energetic, reducerea emisiilor, scăderea impactului din transport prin optimizarea traseelor de distribuție și prioritizarea mijloacelor cu consum redus de combustibil.

    Specialiștii Holcim dezvoltă materiale pentru viitor bazându-se pe inovație și digitalizare, având ca principali vectori responsabilitatea socială și față de mediu, pentru comunități mai sustenabile, într-o economie circulară. În total, Grupul Holcim România are aproximativ 2000 de angajați.

    Cerinte

    Cum vedem noi candidatul ideal?

    Cand comunici cu oamenii esti in elementul tau. O conversatie cu tine este o experienta placuta pentru ca esti o fire deschisa, ai o atitudine pozitiva iar limba romana ti-e prietena.

    Esti entuziasmat(a) si pui energie in fiecare apel telefonic, SMS, email, mesaj pe WhatsApp, pe Facebook Messenger etc., pentru ca fiecare conversatie pe care o ai este de fapt o ocazie in care tu poti sa schimbi in bine viata acelui om si din care poti invata lucruri noi.

    Iti pasa de problemele oamenilor pe care ii asculti. Ele devin pe moment problemele tale iar tu faci tot ce-ti sta in putinta sa gasesti solutii. Iar atunci cand nu gasesti solutii, ceri ajutor.

    Cresti si duci la bun sfarsit fiecare conversatie pe care o incepi cu potentialii clienti. Esti constient(a) cat de important este "follow-up-ul" pentru ca succesul tau se masoara in multumirile sincere care vin din partea clientilor carora le-ai castigat increderea.

    Responsabilitati

    Ce va trebui sa faci?

    - Contactezi clientii si identifici corect situatiile cu care se confrunta (vei dobandi cunostințe in domeniul constructiilor).
    - Rezolvi solicitarile sau directionezi clientii catre partenerii nostri pentru a raspunde solicitarilor lor (contactezi partenerii colaboratori alaturi de care va trebui sa identifici modul de comunicare dintre clienti si ei).
    - Inregistrezi corect si complet informatiile obtinute in urma apelurilor si revii asupra lor ori de cate ori este nevoie (organizezi intr-un CRM / .xls toate activitatile si urmaresti ca informatiile sa fie actualizate constant).

    Alte informatii

    Beneficii:
    - Program de lucru flexibil
    - Sprijin pentru dezvoltare profesionala si personala
    - Pachet de compensatii si beneficii motivant
    - Oportunitati de dezvoltare in cariera.

    Povestea noastră:
    Aplicația StartCasa este o initiativa a Holcim Romania, lansata in 2017 cu misiunea de a impartasi cunostintele profesionistilor in domeniul constructiei caselor cu toti cei care doresc sa isi construiasca o casa. De-a lungul anului trecut am dezvoltat aplicația si sectiunea de servicii pe care o ofera, iar pana la finalul anului am ajuns la peste 100.000 de utilizatori.

    Pentru ca Romania sa construiasca mai bine!

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Hybrid

    BUCURESTI, Ilfov,

    Vezi job-uri similare (176)