Specialist Relatii Clienti

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Holcim active.


Vezi toate job-urile Specialist Relatii Clienti active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internet - eCommerce active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: Holcim
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Internet - eCommerce
 • Marketing
 • Tip job: temporar
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 25.03.2018
  Scurta descriere a companiei

  Holcim Romania, membra a grupului LafargeHolcim din 2015, isi propune sa faca fata provocarilor secolului 21 lansand tehnologii si inovatii de varf in industria materialelor de constructii.
  Suntem o companie dinamica si moderna, care si-a dovedit spiritul de inovatie si profesionalism pe piata romaneasca prin produse si servicii extrem de apreciate. Din echipa noastra fac parte oameni pregatiti in domenii foarte variate. Cu totii avem in comun perseverenta, ambitia pentru performanta si pasiunea pentru lucrul bine facut.

  In plus, ne asiguram ca angajatii nostri sa beneficieze de cele mai bune conditii de munca, punand accent pe sanatatea si siguranta lor.

  Paseste cu increderea intr-o lume a oportunitatilor si alatura-te noua!

  Cerinte

  Cum vedem noi candidatul ideal?

  Cand comunici cu oamenii esti in elementul tau. O conversatie cu tine este o experienta placuta pentru ca esti o fire deschisa, ai o atitudine pozitiva iar limba romana ti-e prietena.

  Esti entuziasmat(a) si pui energie in fiecare apel telefonic, SMS, email, mesaj pe WhatsApp, pe Facebook Messenger etc., pentru ca fiecare conversatie pe care o ai este de fapt o ocazie in care tu poti sa schimbi in bine viata acelui om si din care poti invata lucruri noi.

  Iti pasa de problemele oamenilor pe care ii asculti. Ele devin pe moment problemele tale iar tu faci tot ce-ti sta in putinta sa gasesti solutii. Iar atunci cand nu gasesti solutii, ceri ajutor.

  Cresti si duci la bun sfarsit fiecare conversatie pe care o incepi cu potentialii clienti. Esti constient(a) cat de important este "follow-up-ul" pentru ca succesul tau se masoara in multumirile sincere care vin din partea clientilor carora le-ai castigat increderea.

  Responsabilitati

  Ce va trebui sa faci?

  - Contactezi clientii si identifici corect situatiile cu care se confrunta (vei dobandi cunostințe in domeniul constructiilor).
  - Rezolvi solicitarile sau directionezi clientii catre partenerii nostri pentru a raspunde solicitarilor lor (contactezi partenerii colaboratori alaturi de care va trebui sa identifici modul de comunicare dintre clienti si ei).
  - Inregistrezi corect si complet informatiile obtinute in urma apelurilor si revii asupra lor ori de cate ori este nevoie (organizezi intr-un CRM / .xls toate activitatile si urmaresti ca informatiile sa fie actualizate constant).

  Alte informatii

  Beneficii:
  - Program de lucru flexibil
  - Sprijin pentru dezvoltare profesionala si personala
  - Pachet de compensatii si beneficii motivant
  - Oportunitati de dezvoltare in cariera.

  Povestea noastră:
  Aplicația StartCasa este o initiativa a Holcim Romania, lansata in 2017 cu misiunea de a impartasi cunostintele profesionistilor in domeniul constructiei caselor cu toti cei care doresc sa isi construiasca o casa. De-a lungul anului trecut am dezvoltat aplicația si sectiunea de servicii pe care o ofera, iar pana la finalul anului am ajuns la peste 100.000 de utilizatori.

  Pentru ca Romania sa construiasca mai bine!