IT Project Manager

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Romanian Software active.


Vezi toate job-urile IT Project Manager active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: Romanian Software
Domeniu:
  • IT Software
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 25.03.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Inca din 2002, ROMANIAN SOFTWARE este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea de produse software din domeniul Resurselor Umane. Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul IT, compania si-a diversificat continuu activitatea, evoluand de la un dezvoltator de aplicatii software la un furnizor de solutii IT si servicii integrate cu o expertiza profesionista in domeniul Resurselor Umane.

    Cerinte

    - Cunostinte de baze de date (SQL) necesar minim cunostinte teoretice;
    - Cunostinte MS Excel (functii avansate);
    - Cunostinte de baza despre functionarea aplicatiilor web-based (windows server features, IIS, xml);
    - Ideal: cunostinte procese de HR (administrare personal, salarizare, evaluare, etc);

    Responsabilitati

    - Planifica, defineste si coordoneaza livrarea de multiple proiecte de implementare platforma software;
    - Evalueaza (impreuna cu echipele de proiecte) complexitatile, defineste planurile proiectelor de implementare (datele si fazele proiectului) si resursele necesare;
    - Analizeaza procese de HR pentru a identifica procesele interne ale clientului si a veni cu propuneri de transpunere optima a acestora in platforma Human Resources Planning si gestiunea posibilelor cerinte de dezvoltare (estimari, costuri suplimentare);
    - Gestioneaza relatia cu echipa de dezvoltare privind livrarea cerintelor de dezvoltare necesare implementarii proiectelor;
    - Raporteaza statusul proiectelor catre management si alte parti interesate;
    - Asigura tranzitia catre departamentul de suport prin asistarea consultantilor din acest departament in legatura cu solicitarile clientului;
    - Asista departamentul de vanzari la pre-analiza, oferind potentialilor client detalii tehnice cu privire la posibilitatile softului si in vederea estimarii corecte a volumului si complexitatii configurarilor.

    Alte informatii

    Am inceput in 2002, prin a crea un produs de salarizare. Am invatat cu timpul ca nu exista doua firme la fel, asa ca l-am facut flexibil si configurabil. L-am implementat cu acelasi entuziasm si energie pentru fiecare client. Am tratat fiecare client ca fiind unic, special, cu nevoi importante si cu experienta in domeniu utila pentru noi.
    Am continuat cu un produs de management al timpului. Am invatat ca resursa cea mai importanta a unei companii sunt oamenii si timpul lor alocat muncii in companie trebuie sa fie eficient folosit si platit. Am dezvoltat acest produs bazandu-ne pe experienta clientilor nostri, pe experienta noastra si pe dorinta noastra de a crea ceva util si special.
    Am ascultat nevoile clientilor nostri si am dezvoltat un produs de administrare de personal. Am vrut sa facem din birocratia legislatiei muncii o activitate mult mai placuta, astfel incat specialistii din Consultanta Resurse Umane sa se poata concentra pe oameni, si nu pe documente. Si am reusit.
    Am acumulat multa experienta din activitatea clientilor nostri si am creat o divizie de servicii de salarizare si administrare de personal. Clientii care au externalizat aceste servicii au primit in schimb, pe langa serviciile standard, consultanta profesionista in domeniu, interpretari legislative profesioniste, sisteme informatice modelate dupa specificul lor si garantia corectitudinii serviciilor.
    Am creat servicii de utilizare a produselor noastre in regim SaaS, avem solutii excelente de securitate a datelor, acordam suport pentru implementarea produselor noastre si tratam fiecare client al nostru cu aceeasi atentie ca la inceput.
    Dezvoltam in continuare produse si servicii in domeniul Consultanta Resurselor Umane. Domeniul Resurselor Umane este fascinant pentru ca asigura managementul oamenilor, cel mai importat capital al unei companii. Iar o companie care acorda atentie Resurselor Umane are toate sansele sa-si indeplineasca obiectivele de business.
    Romanian Software nu se opreste aici!

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (486)