Mecanic - Timisoara

Angajator: Coca-Cola HBC Romania
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 21.02.2018
  Scurta descriere a companiei

  Coca-Cola HBC Romania este o companie antreprenoriala, in care succesul se obtine prin pasiunea si responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o investeste in munca sa.
  In fiecare zi punem o picatura de talent in tot ceea ce facem: in sticlele de Coca-Cola, in e-mailurile catre parteneri, in contractele de vanzare-cumparare, in platformele de comunicare, in planurile de viitor. Este ceea ce ne face speciali. Dinamici. Si lideri de piata. Este secretul succesului nostru.
  Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti. Fiindca un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata pasiune, oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni.

  Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este lider pe piata bauturilor non-alcoolice din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketing-ul operational pentru produsele Coca-Cola.
  In Romania, Coca-Cola HBC Romania imbuteliaza o gama larga de produse Coca-Cola, de la bauturi racoritoare carbonatate (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes), necarbonatate (Cappy Tempo), nectaruri (Cappy Nectar), pana la ceaiuri (Nestea), apa (Dorna, Dorna-Izvorul Alb, Poiana Negri), bauturi energizante (Burn) si cafea Ready to Drink (Illy). Produsele Coca-Cola sunt imbuteliate in fabrici pozitionate strategic in diferite regiuni ale tarii: Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.
  Viziteaza-ne pe www.cchbcjobs.ro sau pe www.facebook.com/talents.onboard!

  Cerinte

  - Cunostinte generale de mecanica (lacatuserie, prelucrari prin aschiere, sudare)
  - Cunostinte montare, intretinere, verificare si reparare echipamente tehnice pentru liniile de imbuteliere, utilitati si din sectoarele auxiliare acestora
  - Cunostinte despre pneumatica, hidraulica, elemente de automatizare
  - Minimum 2 ani de experienta in functie similara in industria alimentara (reprezinta un avantaj)
  - Studii superioare tehnice ( constituie un avantaj )
  - Autorizatie fochist ISCIR ( constituie un avantaj )
  - Cunostinte de operare PC - nivel mediu
  - Limba engleza - nivel mediu
  - Orientare spre obtinere de rezultate
  - Orientare catre calitate si atentie la detalii
  - Spirit de echipa
  - Abilitati de analiza si luarea deciziilor
  - Comunicare

  Responsabilitati

  - Realizezi lucrari de intretinerea preventiva, predictiva si de reparatii, reprectand tehnologiile recomandate si raspunzand de calitatea muncii depuse;
  - Realizezi activitatile prevazute de graficele de verificare, lucrari, manevre periodice, de ungere, de masuratori si de reglare in conformitate cu specificatiile producatorului, raspunzand de calitatea acestora;
  - Realizezi reparatiile necesare in urma defectiunilor accidentale si raspunzi de calitatea acestora, actionand pentru minimalizarea stationarilor;
  - Inregistrezi corect si complet activitatea depusa si rezultatele acesteia in rapoartele de tura si fisele de lucru;
  - Asiguri functionarea sigura si economica a instalatiilor auxiliare si la parametrii corespunzatori;
  - Raspunzi de intretinerea preventiva a subansamblerol si utilajelor in conformitate cu recomandarile producatorului si planul de intretinere.

  Alte informatii

  Valori:
  Autenticitate
  Excelenta
  Invatare
  Grija fata de oameni
  Performam impreuna
  Castigam cu clientii