Inscrie-te la Sales Boot Camp 2018!

Angajator: HIPO Boot Camps
Domeniu:
 • Internship
 • Management Trainee
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 24.02.2018


  Ne apropiem cu pasi repezi de cel mai potrivit eveniment pentru tinerii pasionati de Vanzari!

  In cadrul Sales Boot Camp vei afla care sunt competentele necesare unui om de vanzari, vei invata sa negociezi, sa incepi sa pui in practica notiunile teoretice din cadrul acestui domeniu, dar si sa afli care sunt oportunitatile de cariera oferite de companiile participante.

  Anul acesta evenimentul va avea loc pe data de 18 aprilie, la Impact Hub Bucuresti si ne dorim sa combatem mituri, sa oferim tips&tricks pe bune si sa te ajutam sa descoperi ce se afla in ADN-ul unui om de vanzari de succes! 


  De ce sa te inscrii? 

   

  https://www.hipo.ro/public/resources/js/rte/data/image/sectiuni/Sales%20Boot%20Camp/111.jpg

  Interactionezi cu ceilalti participanti, dar si cu reprezentantii companiilor, putand afla raspunsurile la intrebarile de interes pentru tine direct de la angajatori, tips&tricks si alte tehnici de negociere;
   

  https://www.hipo.ro/public/resources/js/rte/data/image/Career%20Innovation%20Week/network.png

  Intalnesti companii de top si iti cresti sansele de a da startul carierei tale in vanzari, stabilind legaturi stranse cu specialisti din domeniu. Printre companiile de anul trecut se numara Coca-Cola HBC, JTI Romania, L’Oréal Romania, Unilever, Veeam Software si Trend Consult. La aceasta editie si-au confimat prezenta GlaxoSmithKline (GSK), JTI Romania si Unilever, iar lista se va actualiza constant. 

  https://www.hipo.ro/public/resources/js/rte/data/image/sectiuni/Sales%20Boot%20Camp/1111.jpg

  Desi domeniul vanzarilor nu are corespondent in cadrul pregatirii academice, evenimentul Sales Boot Camp se potriveste perfect persoanelor carora le face placere sa comunice, sa cunoasca oameni si care au o pasiune pentru negociere si vor sa isi dezvolte abilitatile de persuasiune.
   

  https://www.hipo.ro/public/resources/js/rte/data/image/Career%20Innovation%20Week/valiza.png

  Descoperi cele mai interesante oportunitati de cariera din domeniu, poti pune in practica cunostintele tale prin intermediul workshopurilor sau studiilor de caz practice si iti poti adauga in CV un proiect valoros pentru cariera ta in vanzari. In plus, intri pe shortlist-ul de candidati al companiilor participante si daca esti in cautarea unui job, ai mari sanse sa-l obtii intr-un mod destins si prietenos. 
   

   

  Ce zici, ti-am trezit interesul?
   

  Daca indeplinesti cel putin unul dintre criteriile de mai jos, esti persoana potrivita:

  • Esti student, masterand, proaspat absolvent al unei facultati cu profil economic, sau ai maxim 2 ani de experienta in Sales;
  • Ai obtinut rezultate academice remarcabile in timpul anilor de studiu;
  • Te-ai implicat in activitati extracurriculare, precum: ONG-uri studentesti/voluntariat, programe de internship sau management-trainee.
  • Te-ai bucurat de o experienta internationala, prin intermediul unor programe sau studii.

  Aplica si te vom tine la curent cu noutatile proiectului! 
   

  *Locurile sunt limitate, iar accesul la eveniment se face pe baza de preselectie.