Psiholog clinician

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile EXCON CONSULTANTA active.


Vezi toate job-urile Psiholog clinician active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: EXCON CONSULTANTA
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 05.03.2018
  Scurta descriere a companiei

  Infiintata in anul 2004, EXCON CONSULTANTA este o companie de consultanta in resurse umane, specializata in activitati de recrutare si selectie de personal.

  Activitatea desfasurata de EXCON CONSULTANTA porneste de la rolul strategic al resurselor umane in organizatii si de la necesitatea fiecaruia dintre noi de a reusi sa faca fata provocarilor lansate de piata muncii din Romania.

  Metodele si tehnicile de selectie folosite de specialistii firmei sunt diferite, in functie de natura posturilor pentru care se efectueaza selectia, precum si de cerintele de ordin psiho-profesional necesare candidatilor pentru a se putea inscrie intr-un anumit tipar specific unei organizatii.

  OBIECTIVUL EXCON CONSULTANTA este identificarea celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, astfel incat serviciile oferite se adreseaza atat angajatorilor, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (absolventi ai unor institutii de invatamant superior cu sau fara experienta, precum si absolventi de studii medii cu diverse calificari).

  In plus, activitatea de recrutare si selectie vizeaza intr-un procent insemnat tineri absolventi, oferind acestora sansa de a ocupa locuri de munca ce ofera conditii atractive de desfasurare a activitatii, pachete salariale motivante, precum si posibilitatea formarii profesionale la inceput de cariera.

  Cerinte

  EXCON CONSULTANTA, firma de consultanta in resurse umane, recruteaza psihologi pentru un angajator de top.

  - absolvent de studii superioare in Psihologie (Facultatea de Psihologie și program de master în Psihologie clinică) ;
  - minim 3 ani experienta; Atestat de liberă practică în Psihologie clinică;
  - abilități necesare în activitatea de evaluare/testare: abilități de observație, de analiză și sinteză a informațiilor, bun organizator;
  - motivație, dinamism, flexibilitate, empatie, bune abilități de comunicare.

  Responsabilitati

  - intervenţie/asistenţă/consultanţă psihologică;
  - evaluare psihologică;
  - stabilirea psihodiagnosticului specific și inaintarea recomandărilor, acolo unde este cazul, prin evaluarea complexă a personalităţii şi a mecanismelor de coping/adaptare/defensive;
  - consiliere specifică obiectivelor medicale (ex. modificarea stilului de viaţă, prevenţie terţiară în cadrul bolilor cronice etc.).

  Alte informatii

  Beneficii
  - pachet salarial motivant