Recrutam persoane cu dizabilitati pentru cel mai mare Hypermarket din Romania

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile UPA Solutions active.


Vezi toate job-urile Recrutam persoane cu dizabilitati pentru cel mai mare Hypermarket din Romania active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Angajator: UPA Solutions
Domeniu:
  • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
  • Altele
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Buzau
  • Actualizat la: 02.03.2018
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    UPA Solutions este o companie ce oferă o gamă largă de servicii printre care furnizarea de servicii de recrutare, selecție de personal și formare profesională. Compania aflată în continuă dezvoltare are în prezent un număr de peste 25 colaboratori în patru centre de contact, Bucureşti, Botoşani, Brăila şi Alba Iulia, urmând să deschidă în perioada următoare, noi puncte de lucru. Expertiza echipei din cadrul UPA Solutions în domeniul serviciilor de resurse umane permite companiei noastre să asigure servicii de calitate alături de garanția identificării candidaților potriviți dinamicii companiilor-client. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul: www.upasolutions.ro

    Cerinte

    UPA Solutions - Companie specializata in medierea persoanelor cu dizabilitati la locul de munca, recruteaza pentru cel mai mare hypermarket din Romania, persoane cu dizabilitati:

    Eşti o persoană deschisă, receptivă, cu o atitudine pozitivă şi dorinţa de a învaţă lucruri noi?

    - persoana sociabila, comunicativa
    - studii medii
    - atitudine pozitivă şi proactivă, empatie şi înţelegere

    Responsabilitati

    Lucrator comercial: Misiune generala:
    Asigură prezența produselor la raft, atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ, respectând regulile interne de poziționare și oferă clienților informații complete și corecte pentru a facilita procesul de cumparare;
    Distribuția către raioane se va face în funcție de abilitățile și preferințele candidaților.

    - Casier: Misiune generală:
    Întâmpină clienții cu o atitudine pozitivă, încasează în mod corect banii pe toate produsele achiziționate de către clienți, își ajustează productivitatea în funcție de fluxul de clienți;
    Asigură prezența produselor la raft, atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ, respectând regulile interne de poziționare.

    - Manipulant mărfuri: Misiune generală:
    Asigură prezența produselor la raft, atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ, respectând regulile interne de poziționare și oferă clienților informații complete și corecte pentru a facilita procesul de cumpărare.

    - Operator vânzari: Misiune generală:
    Asigură prezența și vânzarea produselor, atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ, respectând regulile interne de poziționare și oferă clienților informații complete și corecte pentru a facilita procesul de cumpărare.

    - Ambalator: Misiune generală:
    Ambalarea produselor fabricate de profesioniști și aprovizionarea raioanelor/vitrinelor respectând regulile interne de poziționare și oferă clienților informații complete și corecte pentru a facilita procesul de cumpărare.

    Alte informatii

    Locurile de munca vor fi adaptate si repartizate in functie de abilitatile si necesitatile persoanelor cu dizabilitati angajate, pentru a asigura un mediu de lucru propice desfasurarii activitatii.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Buzau,

    Buzau,

    Buzau,

    Vezi job-uri similare (4)