Modelator 3D (plan de formă)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Groupe Renault Romania active.


Vezi toate job-urile Modelator 3D (plan de formă) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Groupe Renault Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 03.05.2018
  Scurta descriere a companiei

  Grup Renault Romania

  Pasiunea este motorul Grupului Renault. Din pasiune pentru masini si pentru oameni avem astazi in Romania o gama completa de activitati prin care ii oferim fiecarui client vehiculul potrivit. Sa te alaturi Grupului Renault Romania inseamna sa iti poti pune amprenta in oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Sa faci parte din echipa noastra inseamna sa participi la crearea vehiculului viitorului.

  Cerinte

  Pentru a putea înțelege, vedea și realiza în spațiu o piesă, trebuie să cunoști un software 3D de suprafețe complexe, iar o astfel de abilitate necesită o experiență prealabilă de modelare și studii superioare finalizate cu specializarea Design Industrial în cadrul unei facultăți tehnice sau de arte.
  Pe lângă inclinația pentru design și cunoștințele de desen free hand, pe care știm sigur că le ai, trebuie să cunoști și o limbă străină (engleză sau franceză).
  Pasiunea, curiozitatea și dorința de a îmbina teoria cu practica completează profilul căutat.

  Responsabilitati

  Pentru că avem o mulțime de proiecte pe care vrem să le punem în practică, avem nevoie de un coleg care să completeze echipa noastră de design. Ce zici, ți-ar plăcea să ni te alături? Atunci află mai jos care sunt cerințele necesare pentru a face parte din echipa Renault Design Central Europe.

  În calitate de modelator 3D (plan de formă), rolul tău este de a ‘ajuta’ un designer să obțină forma dorită, dar în același timp să creeze un 3D fezabil tehnic. Pentru a realiza aceste lucruri, sunt necesare cunoștințele tehnice, cu ajutorul cărora vei interpreta planșele 2D, ținând cont de constrângerile injecției plastice și ambutisării.