Specialist în achiziţii cu limba germană

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Specialist în achiziţii cu limba germană active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Brasov
 • Actualizat la: 16.02.2018
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Căutăm un coleg cu atitudine proactivă, spirit de inițiativă și cu abilități antreprenoriale pentru un proiect ambițios.
  Pentru a reuși ai nevoie de:  - Bune abilități de comunicare şi negociere și o excelentă capacitate de a stabili relații de afaceri de calitate cu clienții;  - Reale calitati de adaptare, pragmatism si spirit competitiv ;  - Bune abilități de organizare;  - Un nivel avansat de limba germana (B2-C1);  - Un nivel mediu de limba engleza (B1);  - Cunoașterea de instrumente PC: Excel, Word, Internet, SAP

  Responsabilitati

  În calitate de specialist in achizitii cu limba germana, principalele misiuni vor fi:  - Gestionarea si dezvoltarea unei relatii de business cu furnizori din Germania si identificarea potentialului de destocaj;
  - Negocierea contractelor de achizitie si urmarirea intregului proces logistic;
  - Colaborarea cu partenerul Francez;
  - Prospectarea pietii in vederea dezvoltarii bazei de date cu noi furnizori.

  Alte informatii

  Beneficii:


  - Acces la şcoala internaţională de formare a companiei + training-uri;
  - Reale oportunităţi de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică şi de succes;
  - Pachet salarial atractiv + prime de performanţă.