Specialist Raportare Risc

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Specialist Raportare Risc active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.02.2018
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  Profilul tau de incredere:
  Studii superioare economice / tehnice/ matematica/ fizica/ statistica sau de alta specialitate si cursuri de perfectionare in domeniul economic/ IT / managementul riscului
  Vechime in activitate/specialitate/domeniu de minim 2 ani, din care minim 1 an in institutii financiar-bancare
  Cunostinte economice si financiare
  Cunostinte aprofundate privind reglementarile bancii si regulamentele BNR
  Experienta in managementul portofoliului de credite
  Cunostinte de limba engleza la nivel avansat
  Cunostinte MS Office la nivel avansat
  Cunostinte de programare baze de date Oracle (SQL/ PL SQL)

  Responsabilitati

  Entuziasmul si pasiunea te pot face sa:
  Gestionezi datele din portofoliul de credite retail: controale privind calitatea datelor, actualizarea bazelor de date cu noi informatii, activitati de tip data mining.
  Generezi rapoarte zilnice/saptamanale si lunare
  Raportezi informatii privind: procesul de analiza in vederea creditarii, managementul fraudelor, restantele la plata, modelele de scoring, procesul de colectare creante
  Intocmesti rapoarte de senzitivitate: valori extreme, concentrari, evolutii
  Contribui la automatizarea rapoartelor