Compliance Officer(AML) - Divizia Conformitate

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Libra Internet Bank SA active.


Vezi toate job-urile Compliance Officer(AML) - Divizia Conformitate active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: Libra Internet Bank SA
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.02.2018
  Scurta descriere a companiei

  Ai drept calitati spiritul dinamic, perseverenta si entuziasm? Iti doresti o cariera de succes in mediul financiar-bancar?

  Libra Internet Bank iti ofera oportunitati profesionale si tot suportul de care ai nevoie pentru a-ti construi cariera pas cu pas, trecand prin pozitii specifice unei institutii bancare.

  Iti oferim un mediu de lucru provocator, modern si orientat catre rezultate. Suntem organizatia care sustine tinerii exceptionali, ambitiosi, care doresc sa-si contureze un brand profesional si sa-si dezvolte cariera indrumati de specialistii bancii.

  Suntem o echipa tanara si dinamica. Vei gasi adevarati profesionisti, oameni cu experienta, comunicativi si proactivi care apreciaza performanta. Entuziasmul si energia acestora iti vor oferi o atmosfera de lucru placuta si colegiala.

  Te asteptam alaturi de echipa noastra!

  Cerinte

  Absolvent studii superioare juridice;
  Abilitati de comunicare;
  Capacitate de analiza si sinteza;
  Experienta in conformitate/audit intern de minim un an;
  Cunoasterea limbii engleze (scris si conversational).

  Responsabilitati

  Raspunde la adresele de solicitare informatii venite din partea autoritatilor cu privire la cunoasterea clientelei, prevenirea si combaterea infractiunilor de spalare a banilor;
  Raspunde in termenele solicitate la chestionarele privind cunoasterea clientele, prevenirea spalarii banilor care sunt transmise de bancile partenere si intocmeste si transmite bancilor corespondente chestionare privind cunoasterea clientelei in scopul prevenirii spalarii banilor si finantarii terorismului;
  Gestioneaza relatia cu sucursalele indeosebi pe deschiderile de cont, dar si in monitorizarea tranzactiilor clientilor;
  Gestioneaza relatia cu entitatile partenere (banci, Visa/Mastercard) pentru schimbul de informatii legat de KYC.

  Alte informatii

  Libra Internet Bank oferă un mediu de lucru provocator, modern şi orientat către rezultate. Suntem organizaţia care susţine tinerii excepţionali, ambiţioşi, care doresc să-şi contureze un brand profesional şi să-şi dezvolte cariera îndrumati de specialiştii băncii.

  Suntem o echipă tânără şi dinamică. Vei găsi adevăraţi profesionişti, oameni cu experienţă, comunicativi şi proactivi care apreciază performanţa. Entuziasmul şi energia acestora îţi vor oferi o atmosferă de lucru plăcută şi colegială.

  Te asteptam alaturi de echipa noastra!