Quality Assurance INTERNship@ Novartis

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Novartis Pharma Services Romania active.


Vezi toate job-urile Quality Assurance INTERNship@ Novartis active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Angajator: Novartis Pharma Services Romania
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 13.03.2018

  Despre echipa noastra

  Novartis ofera solutii de sanatate care imbunatatesc si prelungesc viata oamenilor. Folosim inovatia bazata pe stiinta pentru a aborda unele dintre cele mai dificile probleme din domeniul sanatatii. Descoperim si dezvoltam tratamentele revolutionare, gasind noi modalitati de a le furniza cat mai multor pacienti.

  Compania noastra se concentreaza pe 3 divizii principale, cu putere de inovare la scara globala: produse farmaceutice, produse de ingrijire a ochilor si medicamente generice. Novartis are sediul central in Basel, Elvetia. Companiile din cadrul grupului Novartis angajeaza aproximativ 120.000 de asociati, avand produse disponibile in peste 180 de tari din intreaga lume.

  Programul de INTERNship @Novartis

  Iti oferim oportunitatea de a te dezvolta prin implicarea intr-o serie de proiecte si initiative, prin care sa contribui la inovatie in beneficiul pacientilor romani. Vei putea avea un aport direct in business si vei invata continuu prin interactiunile cu echipa noastra de profesionisti.

  In calitate de intern in echipa Quality Assurance vei lucra la proiecte care sustin colaborarea directa si parteneriatul cu toti Asociatii, pentru implementarea Manualului de Calitate Novartis si a Sistemului de Management al Calitatii in cadrul companiei.

  Profilul internului ideal:

  • Student/a in an terminal sau proaspat absolvent in domeniul Farmaciei;
  • Cunostinte avansate de limba engleza (vorbit si scris);
  • Competente excelente de lucru in Excel;
  • Implicarea in activitati de voluntariat sau experienta anterioara, care demonstreaza integritate, angajament si etica in munca, reprezinta un avantaj;

  *Activitatea anterioara in domeniul farmaceutic reprezinta un avantaj.

  Programul de Internship este platit, part-time si se va desfasura pe o perioada de 6 luni.

  Asteptam aplicatia ta si ne dorim sa fii unul dintre internii recrutati pentru primul nostru program dedicat studentilor sau tinerilor absolventi din Romania.