Market Access INTERNship @Novartis

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Novartis Pharma Services Romania active.


Vezi toate job-urile Market Access INTERNship @Novartis active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: Novartis Pharma Services Romania
Domeniu:
  • Farmacie - Medicina
  • Internship
  • Tip job: part-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 13.03.2018
    Remote work: On-site


    Despre echipa noastra

    Novartis ofera solutii de sanatate care imbunatatesc si prelungesc viata oamenilor. Folosim inovatia bazata pe stiinta pentru a aborda unele dintre cele mai dificile probleme din domeniul sanatatii. Descoperim si dezvoltam tratamentele revolutionare, gasind noi modalitati de a le furniza cat mai multor pacienti.

    Compania noastra se concentreaza pe 3 divizii principale, cu putere de inovare la scara globala: produse farmaceutice, produse de ingrijire a ochilor si medicamente generice. Novartis are sediul central in Basel, Elvetia. Companiile din cadrul grupului Novartis angajeaza aproximativ 120.000 de asociati, avand produse disponibile in peste 180 de tari din intreaga lume.

    Programul de INTERNship @Novartis

    Iti oferim oportunitatea de a te dezvolta prin implicarea intr-o serie de proiecte si initiative  prin care sa contribui la inovatie in beneficiul pacientilor romani. Vei putea avea un aport direct in business si vei invata continuu prin interactiunile cu echipa noastra de profesionisti.
     

    In echipa de Market Access vei lucra pentru diverse proiecte de Public-Affairs, precum si la proiecte de impact, cum ar fi Stakeholder Mapping. De asemenea, ai ocazia sa lucrezi la elaborarea unor studii care privesc sistemul de sanatate care vor putea facilita accesul pacientilor la noi solutii terapeutice.

    Profilul internului ideal:

    • Student/a in ultimul an la facultate sau masterand/a in domenii precum: Medicina, Farmacie, Biologie, Biostatistica sau Managementul Sanatatii;
    • Cunostinte avansate de limba engleza (vorbit si scris);
    • Abilitati excelente de lucru in Excel;
    • Implicarea in activitati de voluntariat sau experienta anterioara, care demonstreaza integritate, angajament si etica in munca, reprezinta un avantaj;

    Programul de Internship este platit, part-time si se va desfasura pe o perioada de 6 luni.

    Asteptam aplicatia ta si ne dorim sa fii unul dintre internii recrutati pentru primul nostru program dedicat studentilor sau tinerilor absolventi din Romania.
     

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (143)