Stagiu de practica in farmaciile Catena

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Farmaciile Catena active.


Vezi toate job-urile Stagiu de practica in farmaciile Catena active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Angajator: Farmaciile Catena
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Tip job: practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 14.02.2018
  Scurta descriere a companiei

  CATENA se mandreste cu statutul de cel mai apreciat brand de farmacii din Romania.
  Compania noastra si-a propus sa fie un reper fundamental in lumea medicala romaneasca, in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite.

  Echipa Catena a integrat imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa.

  Cerinte

  Daca esti elev al Scolii Postliceale de Asistent farmacie sau student al Facultatii de Farmacie si esti interesat de un stagiu de practica,

  Alatura - te echipei Catena!


  Responsabilitati

  Ce va oferim?

  ​Veti fi scolarizat corespunzator! Un program de instruire variat si de calitate, asigurat de specialistii nostri in domeniu. In noua dvs. profesie veti invata cele mai importante cerinte necesare noului loc de munca, veti prelua responsabilitati si astfel, in cel mai scurt timp, veti putea indeplini cu succes noile sarcini.

  Alte informatii


  Suntem o companie de succes care apreciaza persoanele energice si ambitioase. Spiritul de echipa, disponibilitatea de implicare si capacitatea de a actiona in functie de pacient sunt foarte importante pentru a putea presta servicii de calitate.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Farmaciile Catena. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Farmaciile Catena >>