Support Sales Operator

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Coca-Cola HBC Romania active.


Vezi toate job-urile Support Sales Operator active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Coca-Cola HBC Romania
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 11.04.2018
  Scurta descriere a companiei

  Coca-Cola HBC România înseamnă o familie cu peste 1.500 de angajați, unită de un scop comun. Suntem o parte esențială a Coca-Cola HBC Group, cel mai mare îmbuteliator și partener al The Coca-Cola Company la nivel mondial. Misiunea noastră este de a aduce bucurie celor 595 de milioane de consumatori, grație unui portofoliu ce cuprinde peste 136 de branduri cu recunoaștere globală și locală, pentru momentele care contează cu adevărat, timp de 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.

  Reprezentăm o echipă cu adevărat puternică și talentată, care obține rezultate superioare datorită succeselor și învățării, zi de zi.
  De peste 25 de ani, Coca Cola HBC România face ca excelența în operațiuni să fie un beneficiu pentru clienți, furnizori, consumatori și angajați.
  Avem convingerea că oamenii noștri sunt ingredientul secret al Coca-Cola HBC.

  Cerinte

  Coca-Cola HBC Romania este o companie antreprenoriala, in care succesul se obtine prin pasiunea si responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o investeste in munca sa. In fiecare zi punem o picatura de talent in tot ceea ce facem: in sticlele de Coca-Cola, in e-mailurile catre parteneri, in contractele de vanzare-cumparare, in platformele de comunicare, in planurile de viitor. Este ceea ce ne face speciali. Dinamici. Si lideri de piata. Este secretul succesului nostru.

  Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti. Fiindca un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata pasiune, oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni.

  Daca vrei sa incepi alaturi cariera de noi, iti trebuie:

  * Preferabil studii superioare in curs sau finalizate;
  * Cunoasterea limbii engleze la nivel intermediar;
  * Bune abilitati de comunicare;
  * Atitudine pozitiva, orientare catre client;
  * Viteza de reactie si atitudine orientata catre rezolvarea de probleme;
  * Cunostintele de operare MS Excel reprezinta un avantaj.

  Responsabilitati

  Ce vei face?

  * Vei oferi suport departamentului vanzari (creare comenzi, modificare comenzi, trimitere mesaje pentru Field Sales, corectii comenzi, identificare si rezolvare erori, introducere mesaje pentru distributie, actualizare promotii etc);
  * Prioritizezi comenzile, substitui, realoci produsele in cazuri de stoc insuficient conform cu procedurile si considerand cerintele departamentelor vanzari si planning;
  * Verifici erorile (credit, stoc etc) din comenzi;
  * Validezi si trimiti comenzile departamentului dispatching;
  * Realizezi chestionare pentru verificarea nivelului de satisfactie al clientilor pentru serviciile oferite de companie (vanzare, distributie, cold drink, marketing, financiar, relatii clienti).
  * Preiei reclamatiile de la clienti si verifici situatiile aparute;
  * Realizezi rapoarte privind obiectivele proprii si a activitatii derulate.

  * Procesul de selectie pentru acest rol, precum si contractul de munca pentru candidatii angajati vor fi gestionate de Lugera